Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já to bych to viděla tak na tu 10:00h., co vy na to? Budeme po svačině .. a na oběd už pojedeme domů, ale vezmu mu když tak banán a křupky
..kdyby náhodou.
Jinak jestli můžu tak Vám pošlu do zpráv tel. číslo..mohli bysme se sejít „budouvou“, třeba? ![]()
holky, já bych asi dorazila už po deváté, malá chodí mezi 8,30 a 9 spát, tak ji akorát naberu do kočáru a pojedem. však se tam pak nějak slezem všechny
No ja ted urco jeste nikam nepujdu … ![]()
Aspon jeste chvili pockam …teda kocarkovat jo,ale mezi lidi jeste ne … ![]()
tak se proste pridam pozdeji … aspon mezitim zjistite jak to tam funguje … ![]()
Tak jsem se tesila,ze uz konecne vyrazime vn a nic …
… ale jak budu moct tak hnedka … vubec se mi nelibi byt zavrena doma …
… proste by to chtelo na vzuch …a ted bylo tak krasne … ![]()
Ja bych dorazila mezi devatou a desatou, jak to vyjde se spanim..
a jak se pozname? nevim, kolik tam chodi lidi, tak abych nemusela od jednoho ke druhemu jestli jste to vy ![]()
Neliska, fitulka, tak si napíšem do SZ telefony a napíšem si nebo zavoláme, jak tam dorazíme…
Moc se omlouvám, ale Matymu se rozjela v noci rýma a má i zvýšenou teplotu
…takže my boužel nebudeme moct přijít a to je venku teď tak krásně
…
Ale aspoň to tam okouknete
a snad příští týden se tam ukážu.
Holky jak pak jste se měli??.. jaké máte pocity z prostředí???
Nelliska: sraz jsem musela zrusit, od rana u nas snezilo, napadlo hodne snehu, tak jsem mela strach jet autem..radeji jsem to zrusila a asi jsem udelala dobre, kamoska od nas jela zrovna na jiznaky a rikala, ze to tam hodne klouzalo..skoda, ze v utery nebylo jako dneska. Tak doufam, ze to vyjde pristi tyden…co holky?
Jak se jinak mate, co deticky, nezlobi? ![]()
holky, já s tím počítám ted v úterý, že se tam sejdeme v plné sestavě ![]()
jasne, taky s tim pocitam.
Tuptup: ty pochazis ze Zlina nebo jsi se pristehovala?
ze Zlína nepocházím, i když tu mám rodinu, jsem přistěhovalec ![]()
tak to jo, ja od Zlina sice pochazim, ale ohledne deti (jak hernicky, prodejny obleceni atd) toho ve Zline moc neznam, tak jsem rada, ze mi poradis ![]()
Já jsem původně z Kroměříže, ale tady žiju už skoro 7 let ..a taky tu ohledně dětí moc „věcí“ neznám .. nikdy jsem se o to nezajímala a moc kamarádek s dětmi nemám.