Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
myslím že jo, my ted budeme končit 10 týdenní cyklus, tak se ti můžu zeptat. ale kurzů je tam hodně podle stáří dětí. my sme tam všichni plus minus kolem 5 měsíců
Jasný
.. když tak se mi optej(děkuju
) a kolik jsi platila?
Pádím chrupat.. brou holky a přeji poklidnou noc ![]()
Tak já bych se taky třeba přidala, když nám sedne domluvený čas (přizpůsobíme se).
Salme: Jinak tvůj kočárek asi znám od vidění..taková zářivá oranž s černou (něco jako hluboký kočárek Dorjan ??) Někdy takový vidím i z okna po cyklo , jde dobře vidět ![]()
Fen-fire: golfky si nějak neuvědomuju
mě se dobře pamatují spíš hluboké a větší sporťáky, pač lepší si pamatuju tu barvu ![]()
TupTup: nevím s těmi oblečky, protože ona nakupuje ještě domů kamarádkám, spíš to dělá pro své známé, zná nás, tak ví, co se nám líbí a navíc i s penězi musí nějak vyjít, neplatíme jí to předem víš? Až potom. Můžu se jí zeptat, ale asi na to nepřistoupí, jakože se neznáte a tak, dám vědět. A jak máš staré dítko?
Pro jak staré dítě je ta sokolovna??? Chodíte někdo do 'Nekky na cvičení ?
My máme už sportovní nástavbu, takový stříbrno-šedý Mutsy…tak kdyžtak se ke mě hlaste
No jinak malé je rok, je tu někdo + - 3 měsíce k nám ???
stredulinko - jj … tak to budu ja … kocarek podobny Dorjanu - a ta oranzova je videt na dalku … ![]()
nevyrazte nekdo kolem 10 hodiny smer prochazka?
![]()
stredulinka, jasně to chápu
sokolovna myslím, že je až pro chodicí děti..... malá má 5 měsíců
jinak holky já mám úúúúúplně bílý kočárek, mě když náhodou potkáte, tak mě nepřehlédnete
. spíš teda jedu do města, na cyklo jsem ještě nebyla, ale můžem se pak domluvit
jo jedu s kočárkem, končímš před čtvrtou, ale to mě vyzvedává menžel. myslela jsem že se potkáme chvíli před cvičením, dojela bych dřív, třeba kolem jedné
Jo klidně před tím cvičením ..jen mě to tak napadlo
, že bych Tě doprovodila třeba po té cyklostezce.
Salme: dnes jdu až odpoledne a už jsem od pondělí po sto letech domluvená s manželovou sestřenicí (má 2,5letého kluka), ale můžeme se domluvit jindy odpoledne (pokud teda chodíš i odpoledne
) Malá mi dopoledne spává v postýlce, já si mezitím poklidím, uvařím a chvíli lapnu na zadek
Ven chodíme až odpoledne nebo někdy s manželem až v podvečer.
ahoj holky, sokolovna je pro nas taky moc brzo, maly se akorat pretosi na brisko..takze mozna pozdeji.
Tuptup: jak jste v kurzu cvicili s takovymi malymi detmi? Nas maly je k vam vekove blizko, tak me to zajima
budes pokracovat dal?
K prochazce: P. usina dopoledne kolem 11 +/- 0,5 hodiny..takze na tuto dobu bysme prijeli, asi bych to zaparkovala u Liedlu u nemocnice a sla stezkou do mesta..Nebo bych byla pro hernicku na JS, snad uz to na potreti vyjde..
No na nás je ten Sokol asi taky brzo… Maty se umí přetočit, točit kolem své osy, ale to je zatím vše.
Jinak dle mě tam dětičky masírují, cvičí na míčích a tak.. jako u Radmilky.
No, my čekáme na první samostatné kroky, ale chci se zeptat, jak je to na té sokolovně s hygienou…třeba jestli je to samostatná místnost nebo je to tělocvična. Myslím jestli je tam teplo od země a vytřeno. Chodili jsme do Nekky, tak tam šůrovali pořád, ale zase si člověk připlatil oproti teda té sokolovně. A kolik je tam dětí na lekci? Díky!
Stredulinko dcera má 15 měsíců, takže jsme kousek od vás
Do té Sokolovny jdu v úterý poprvé, takže pak všechno napíšu a poinformuju ![]()