Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
6.3.12 20:53

myslím že jo, my ted budeme končit 10 týdenní cyklus, tak se ti můžu zeptat. ale kurzů je tam hodně podle stáří dětí. my sme tam všichni plus minus kolem 5 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
6.3.12 20:57

Jasný ;) .. když tak se mi optej(děkuju :kytka: ) a kolik jsi platila?

Pádím chrupat.. brou holky a přeji poklidnou noc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.3.12 07:11

Tak já bych se taky třeba přidala, když nám sedne domluvený čas (přizpůsobíme se).
Salme: Jinak tvůj kočárek asi znám od vidění..taková zářivá oranž s černou (něco jako hluboký kočárek Dorjan ??) Někdy takový vidím i z okna po cyklo , jde dobře vidět :palec:
Fen-fire: golfky si nějak neuvědomuju :think: mě se dobře pamatují spíš hluboké a větší sporťáky, pač lepší si pamatuju tu barvu :lol:
TupTup: nevím s těmi oblečky, protože ona nakupuje ještě domů kamarádkám, spíš to dělá pro své známé, zná nás, tak ví, co se nám líbí a navíc i s penězi musí nějak vyjít, neplatíme jí to předem víš? Až potom. Můžu se jí zeptat, ale asi na to nepřistoupí, jakože se neznáte a tak, dám vědět. A jak máš staré dítko?

Pro jak staré dítě je ta sokolovna??? Chodíte někdo do 'Nekky na cvičení ?

My máme už sportovní nástavbu, takový stříbrno-šedý Mutsy…tak kdyžtak se ke mě hlaste :mrgreen: No jinak malé je rok, je tu někdo + - 3 měsíce k nám ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.3.12 08:13

stredulinko - jj … tak to budu ja … kocarek podobny Dorjanu - a ta oranzova je videt na dalku … :lol:
nevyrazte nekdo kolem 10 hodiny smer prochazka? :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.3.12 08:25

stredulinka, jasně to chápu
sokolovna myslím, že je až pro chodicí děti..... malá má 5 měsíců
jinak holky já mám úúúúúplně bílý kočárek, mě když náhodou potkáte, tak mě nepřehlédnete :-). spíš teda jedu do města, na cyklo jsem ještě nebyla, ale můžem se pak domluvit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.3.12 08:47

Eliško a v kolik Ti končí to cvičení?? ..jedeš tam kočárkem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.3.12 08:51

jo jedu s kočárkem, končímš před čtvrtou, ale to mě vyzvedává menžel. myslela jsem že se potkáme chvíli před cvičením, dojela bych dřív, třeba kolem jedné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.3.12 08:55

Jo klidně před tím cvičením ..jen mě to tak napadlo :), že bych Tě doprovodila třeba po té cyklostezce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.3.12 09:00

ozvu se ti jak budu vyrážet mezi 11 a 12 a domluvíme se,ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.3.12 09:03

dobroš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.3.12 10:19

Salme: dnes jdu až odpoledne a už jsem od pondělí po sto letech domluvená s manželovou sestřenicí (má 2,5letého kluka), ale můžeme se domluvit jindy odpoledne (pokud teda chodíš i odpoledne :) ) Malá mi dopoledne spává v postýlce, já si mezitím poklidím, uvařím a chvíli lapnu na zadek :palec: Ven chodíme až odpoledne nebo někdy s manželem až v podvečer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
7.3.12 11:46

ahoj holky, sokolovna je pro nas taky moc brzo, maly se akorat pretosi na brisko..takze mozna pozdeji.
Tuptup: jak jste v kurzu cvicili s takovymi malymi detmi? Nas maly je k vam vekove blizko, tak me to zajima :-) budes pokracovat dal?

K prochazce: P. usina dopoledne kolem 11 +/- 0,5 hodiny..takze na tuto dobu bysme prijeli, asi bych to zaparkovala u Liedlu u nemocnice a sla stezkou do mesta..Nebo bych byla pro hernicku na JS, snad uz to na potreti vyjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.3.12 11:51

No na nás je ten Sokol asi taky brzo… Maty se umí přetočit, točit kolem své osy, ale to je zatím vše.
Jinak dle mě tam dětičky masírují, cvičí na míčích a tak.. jako u Radmilky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.3.12 12:10

No, my čekáme na první samostatné kroky, ale chci se zeptat, jak je to na té sokolovně s hygienou…třeba jestli je to samostatná místnost nebo je to tělocvična. Myslím jestli je tam teplo od země a vytřeno. Chodili jsme do Nekky, tak tam šůrovali pořád, ale zase si člověk připlatil oproti teda té sokolovně. A kolik je tam dětí na lekci? Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.3.12 12:13

Stredulinko dcera má 15 měsíců, takže jsme kousek od vás :mrgreen: Do té Sokolovny jdu v úterý poprvé, takže pak všechno napíšu a poinformuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová