Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Malému filutkovi přeju brzské uzdravení
![]()
A hlásím, že jsem včera viděla oranžové golfy a brunetku maminku s culíkem kolem nábřeží (i s tatínkem) pozděj odpol. .....my jsme šli taky ve třech po druhé straně a na opačný směr…tak byl to někdo odtud, že by Fen-fire??? Manžel mi říkal, „tak zavolej heslo : EMIMINO a uvidíš“
No, pochopitelně jsem nevolala ![]()
Stredulinko tak to jsme byli my - tatínek měl kraťase, že jo
Volat jsi klidně mohla, můj muž by jenom obrátil oči v sloup a já bych se k vám hrdě hlásila
![]()
Jinak jsem se těšila, jak dneska už bude krásně a zatím to za oknem moc nevypadá. Odpolko jdem na poštu platit složenky a možná proběhnout cyklosetzku ![]()
Holky … hlasim,ze utikame ven … treba nekoho potkame … ![]()
tak se padim prevlact … zatim … ![]()
Tak přejme fulutkovi ať se brzy uzdraví a nemá bolení!!
Mě se dneska vůbec nechce ven..nějak mě bolí hlava a nemám náladu..tak na to dneska prdím
.
Eli tak jak jsi pořídila na úřadě??..
Salme: Tak jsem zjistila, že jsem si tvůj oranž-černý kočárek popletla s jiným ve stejných barvách…pač jdu kolem a už jsem chtěla velice zahajovat rozhovor a všimnu si, že dotyčným oranžovo-černým dítě sedí
Tak jsem vyvalila čočky a říkám si aaaaaha
no ale jdu dál a vidím tam černý hluboký kočárek s oranžovou boudičkou, černý podvozek… a bylo to zrovna dnes! Byla jsi to teda ty??? Já se picnu jestli ne
pač pak už fakt nevím…a s někým jsi šla, ne? Akorát jsem byla zrovna na druhé straně řeky, takže nic
pádila jsem k babičce na Sokolskou.
Fen-fire…tak to já příště zavolám…naši chlapi sice schovají hlavu do písku, ale my budeme vysmáté ![]()
stredulinko - no to jsem byla urco ja …
… sla jsem doprovodit kamaradku a pak jsem jeste hodinku kocarkovala sama … ![]()
ja si proste nemuzu zapamatovat kdo ma jaky kocarek - budu si to muset napsat … protoze koukam porad na vsechny kocarky … a stejne nvm,jestli je to nekdo tady odsud ci ne … ![]()
filutko - uz je Petulkovi lepe? … my jsme meli proplakany vikend,ale uz je to trosku lepsi …
dokonce jsem dnes premyslela,ze ma Matynek spavou nemoc … ![]()
spal celou noc a cely den …
… tak by mu to mohlo aspon v ty noci vydrzet …
![]()
Holky a kde to teda chodíte???… já myslela , že po cyklostesze z Svahů do Prštného ..ale ta nevede podle vody ![]()
nn … od Cepkova k nemocnici … ![]()
musim se mrknout,kde vede ta stezka ze svahu do Prstneho …
… musim ji prubnout … ![]()
Tak holky dneska Sokolovna od 10 ![]()
Jinak chodím taky po té „kolemvodní“ cyklo ![]()
Holky, tak domluvme se na nějakou hromadnou procházku, sraz třeba na čepkově nebo u Máců. Já už si nepamatuju jaký máte která kočárek
. Třeba ke konci týdne, to má být krásně, čtvrtek......
Čtvrtek mám návštěvu, ale klidně můžu ve středu.
V pátek vezmeme Prcka k babičce na hlídání..poprvé budu v noci bez něho
..... no myslím, že on to bude zvládat mnohem líp než já
![]()
Eli ty jsi nepřehlednutelná s tím bílým kočárkem
.
My můžeme zítra dopoledne a odpoledne od 3, ve čtvrtek dopoledne máme cvičení, takže zase odpoledne od 3 a v pátek celé dopoledne a odpoledne od 3 ![]()