Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1939
12.3.12 12:56

Malému filutkovi přeju brzské uzdravení :palec: :kytka:
A hlásím, že jsem včera viděla oranžové golfy a brunetku maminku s culíkem kolem nábřeží (i s tatínkem) pozděj odpol. .....my jsme šli taky ve třech po druhé straně a na opačný směr…tak byl to někdo odtud, že by Fen-fire??? Manžel mi říkal, „tak zavolej heslo : EMIMINO a uvidíš“ :mrgreen: No, pochopitelně jsem nevolala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
12.3.12 13:05

Stredulinko tak to jsme byli my - tatínek měl kraťase, že jo :roll: :mrgreen: Volat jsi klidně mohla, můj muž by jenom obrátil oči v sloup a já bych se k vám hrdě hlásila :lol: :lol: :lol:

Jinak jsem se těšila, jak dneska už bude krásně a zatím to za oknem moc nevypadá. Odpolko jdem na poštu platit složenky a možná proběhnout cyklosetzku :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.3.12 14:12

Holky … hlasim,ze utikame ven … treba nekoho potkame … :)
tak se padim prevlact … zatim … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
12.3.12 16:28

Tak přejme fulutkovi ať se brzy uzdraví a nemá bolení!!

Mě se dneska vůbec nechce ven..nějak mě bolí hlava a nemám náladu..tak na to dneska prdím :-D .

Eli tak jak jsi pořídila na úřadě??..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
12.3.12 20:51

Salme: Tak jsem zjistila, že jsem si tvůj oranž-černý kočárek popletla s jiným ve stejných barvách…pač jdu kolem a už jsem chtěla velice zahajovat rozhovor a všimnu si, že dotyčným oranžovo-černým dítě sedí 8o Tak jsem vyvalila čočky a říkám si aaaaaha :mrgreen: no ale jdu dál a vidím tam černý hluboký kočárek s oranžovou boudičkou, černý podvozek… a bylo to zrovna dnes! Byla jsi to teda ty??? Já se picnu jestli ne :mrgreen: pač pak už fakt nevím…a s někým jsi šla, ne? Akorát jsem byla zrovna na druhé straně řeky, takže nic :? pádila jsem k babičce na Sokolskou.
Fen-fire…tak to já příště zavolám…naši chlapi sice schovají hlavu do písku, ale my budeme vysmáté :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.3.12 21:04

stredulinko - no to jsem byla urco ja … :lol: … sla jsem doprovodit kamaradku a pak jsem jeste hodinku kocarkovala sama … :)
ja si proste nemuzu zapamatovat kdo ma jaky kocarek - budu si to muset napsat … protoze koukam porad na vsechny kocarky … a stejne nvm,jestli je to nekdo tady odsud ci ne … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.3.12 21:06

filutko - uz je Petulkovi lepe? … my jsme meli proplakany vikend,ale uz je to trosku lepsi …
dokonce jsem dnes premyslela,ze ma Matynek spavou nemoc … :lol:
spal celou noc a cely den … :potlesk: … tak by mu to mohlo aspon v ty noci vydrzet … :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.3.12 08:02

Holky a kde to teda chodíte???… já myslela , že po cyklostesze z Svahů do Prštného ..ale ta nevede podle vody :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.3.12 08:05

nn … od Cepkova k nemocnici … :)
musim se mrknout,kde vede ta stezka ze svahu do Prstneho … :) … musim ji prubnout … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.3.12 08:07

jo tááák :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
13.3.12 08:31

Tak holky dneska Sokolovna od 10 :dance:
Jinak chodím taky po té „kolemvodní“ cyklo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.3.12 08:49

Holky, tak domluvme se na nějakou hromadnou procházku, sraz třeba na čepkově nebo u Máců. Já už si nepamatuju jaký máte která kočárek :-)). Třeba ke konci týdne, to má být krásně, čtvrtek......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.3.12 08:54

Čtvrtek mám návštěvu, ale klidně můžu ve středu.
V pátek vezmeme Prcka k babičce na hlídání..poprvé budu v noci bez něho :roll: :,( ..... no myslím, že on to bude zvládat mnohem líp než já :roll: :srdce:

Eli ty jsi nepřehlednutelná s tím bílým kočárkem :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
13.3.12 09:06

dík, no já jsem nepřehlédnutelná, ale co ostatní? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
13.3.12 11:59

My můžeme zítra dopoledne a odpoledne od 3, ve čtvrtek dopoledne máme cvičení, takže zase odpoledne od 3 a v pátek celé dopoledne a odpoledne od 3 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová