Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1939
16.3.12 20:48

Salme, tak to ti nezávidím, dostala jsem zánět přesně po týdnu od porodu a na své narozky :cert: Co mi pomohlo, když mi bylo zimnivo a špatně na vyvrácení…sedla jsem si na kyblík do vany a co jsem snesla hodně teplou vodu, tak jsem seděla a teplo na sebe pouštěla, masírovala si prsa…proteklo asi milion litrů vody, ale takhle rozpařená jsem pak šupla do oblečení, župan, deku a zahrabala se na chvíli. Ale to je spíš takový okamžitý stav než třeba homeo… ale něco je, vím že nám to v předporodním kurzu sestřička říkala.
Mě to naštěstí po 4dnech pustilo…a taky díky odsávačce…nahřívala jsem a odsávala…i v noci, když to bolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
17.3.12 09:43

Ahojky … tak uz jsem to nevydrzela a volala p.Gogelove … tak uz mam nejake homeopatika … tak snad to pujde … dnes uz je mi lip … :) … boli to sice stale,ale uz nemam zimnici … :)
stredulinko - to ja delam porad,myslim tu horkou vodu … miluju co nejvic varici … takze to me moc nepomaha,i kdyz masiruju a odstrikavam porad … :( … prave proto to nejak nechapu … tay jsem chytla pvni zanet po asi 2 dnech co me pustili z porodky,ale porad se me to drzi … :(
Petko,a p.Gogelova mi dala cislo na tu porodni asistentku,co byla u tebe … myslis,ze ji muzu vyrusit i o vikendu? :oops: :oops: Je mi to trapne … :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
17.3.12 10:18

Salme,te porodni asistentce zavolej co nejdriv,vzdyt to mas akutni.;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
17.3.12 20:48

Salme: já si myslím, že to ta asistentka pochopí…jsou věci, které se odkládat moc nedají a zánět je fakt „sviňa“…užila jsem si dost, ale ty to máš mnohem horší, jak jsi psala. Hlavně ať tě to brzy pustí a uleví se :kytka: , je to opravdu nepřijemné a vyčerpávající.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
17.3.12 20:50

Salme kdyby jsi chtěla, mám kontakt na super laktační poradkyni, které by jsi taky mohla klidně zítra zavolat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.3.12 14:59

Ahojky … Jaky byl vikend? … my jsme byly v nedeli umych rodicu a prisli se na Matyho podivat i znami … tak to bylo takove hekticke … hlavne vecer s Matym … nemohl zabrat a byl takovy neklidny :( … ale nakonec jsme oba totalne vytuhly … :lol: :oops:
no … jinak ja si fakt uzivam toho krasnyho pocasi … :dance:
jdete tento tyden do toho detskeho centra?
my jdeme zitra k doktorce … Matymu se udelal nejaky cerveny flicek na tvaricce a zvetsuje se … :( … ptala jsem se v praci,co to muzu byt a rikali,ze si myslej,ze je to hemangiom … tak uvidime … :think:
jo … a mame se jit ockovat na TBC … byly jste nekdo? … jak to prckove zvladli? :oops: … je to nase prvni ockovani,tak jsem zvedava … ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.3.12 15:12

Ahojky, my měli poprvé prcka nahlídání přes noc u mých rodičů a po skoro roku jsme s mužem vyrazili do společnosti :D . Bála jsem se že to nezvládnu :,( ..tak dlouho bez Matyho, ale dalo se to :) ..Maty to rozhodně zmákl líp než já..tvářil se jako bychom ani neodjeli :? :) .
V neděli jsme využili krásného počasí a jeli do Zoo na Svatém kopečku…moc doporučuji :palec: !! Super je tam ta ohrada, kde můžete vlést a hladit si kůzlátka a lamy :)..Matýsek byl uplně unešený :srdce: a pořád se řehnil :-D.

Jinak Salme doufám,že ten flíček nic nebude ..a Maty bude v pořádku!!

Příspěvek upraven 20.03.12 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
20.3.12 15:12

Jee Salme, tak uz jsi v poradku :hug: ? S tim flickem je mi to lito, snad to nebude nic vazneho. Nase mala je osypana, ze je to toxicky exantem, ktery ma vetsina deticek a nemusi se s tim nic delat, ze to pak samo zmizi. Nechystas se tento tyden nektery pracovni den na prochazku podel Drevnice smer nemocnice? Nebo nekdo jiny? Mne uz je konecne lip :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.3.12 15:29

Dekuju holky,taky doufam,ze to nic nebude a ze to pak samo zmizi … :)
No ja jsem koukala i na FB,ze padite do ZOO … Maty ma na ty fotce krasnej usmev … nechtel ty lamy i domu?? :lol:
ToJo - chodim kazdy den,vetsinou 2× … dopoledne i odpoledne … vzdy kolem vody smerem ke spitalu … :)
ale asi ve ctvrtek chci mrknout,kde je ta stezka,jak rikala Nellisska … pod tema JS … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
20.3.12 15:49

Salme to víš , že by je bral domů :-D a klidně všechny!! Jinak ta stezka je super..skoro nikdo tam nechodí.. už se těším ,až Maty bude chodit a nebo se odrážet na odrážedle..tam je to ideální. Klidně se tam můžeme sejít ;)..půjdu Ti naproti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.3.12 16:21

ok … beru … :) … sejdem se tam … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
21.3.12 12:45

Ahojky … tak jsme dopoledne byly u doktorky a potvrdila nam,ze je to hemangiom … jeste se zitra musime objednat na kozni …
Nellissko - byla jsem prubnout cyklostezku do Prstneho .. .a je tam fakt klid … tak se tam zitra sejdeme?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
21.3.12 13:42

Salme klidně ;) .. je tzo sice krátká trasa, ale fakt klídeček :) .. můžeme pak pokračovat podél dřevnice k Ternu :).

Jinak doufám ,že to půjde nějak léčit … a hlavně uspěšně léčit!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
28.3.12 07:54

Salme: a jaky bude dalsi postup ohledne lecby?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
28.3.12 09:09

Malá má taky na zádičkách od narození hemangiom a doktorka to vůbec neřešila, říkala, že se to do 3-4 let samo ztratí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová