Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Salme, tak to ti nezávidím, dostala jsem zánět přesně po týdnu od porodu a na své narozky
Co mi pomohlo, když mi bylo zimnivo a špatně na vyvrácení…sedla jsem si na kyblík do vany a co jsem snesla hodně teplou vodu, tak jsem seděla a teplo na sebe pouštěla, masírovala si prsa…proteklo asi milion litrů vody, ale takhle rozpařená jsem pak šupla do oblečení, župan, deku a zahrabala se na chvíli. Ale to je spíš takový okamžitý stav než třeba homeo… ale něco je, vím že nám to v předporodním kurzu sestřička říkala.
Mě to naštěstí po 4dnech pustilo…a taky díky odsávačce…nahřívala jsem a odsávala…i v noci, když to bolelo.
Ahojky … tak uz jsem to nevydrzela a volala p.Gogelove … tak uz mam nejake homeopatika … tak snad to pujde … dnes uz je mi lip …
… boli to sice stale,ale uz nemam zimnici … ![]()
stredulinko - to ja delam porad,myslim tu horkou vodu … miluju co nejvic varici … takze to me moc nepomaha,i kdyz masiruju a odstrikavam porad …
… prave proto to nejak nechapu … tay jsem chytla pvni zanet po asi 2 dnech co me pustili z porodky,ale porad se me to drzi … ![]()
Petko,a p.Gogelova mi dala cislo na tu porodni asistentku,co byla u tebe … myslis,ze ji muzu vyrusit i o vikendu?
Je mi to trapne … ![]()
Salme,te porodni asistentce zavolej co nejdriv,vzdyt to mas akutni.;-)
Salme: já si myslím, že to ta asistentka pochopí…jsou věci, které se odkládat moc nedají a zánět je fakt „sviňa“…užila jsem si dost, ale ty to máš mnohem horší, jak jsi psala. Hlavně ať tě to brzy pustí a uleví se
, je to opravdu nepřijemné a vyčerpávající.
Salme kdyby jsi chtěla, mám kontakt na super laktační poradkyni, které by jsi taky mohla klidně zítra zavolat ![]()
Ahojky … Jaky byl vikend? … my jsme byly v nedeli umych rodicu a prisli se na Matyho podivat i znami … tak to bylo takove hekticke … hlavne vecer s Matym … nemohl zabrat a byl takovy neklidny
… ale nakonec jsme oba totalne vytuhly …
![]()
no … jinak ja si fakt uzivam toho krasnyho pocasi … ![]()
jdete tento tyden do toho detskeho centra?
my jdeme zitra k doktorce … Matymu se udelal nejaky cerveny flicek na tvaricce a zvetsuje se …
… ptala jsem se v praci,co to muzu byt a rikali,ze si myslej,ze je to hemangiom … tak uvidime … ![]()
jo … a mame se jit ockovat na TBC … byly jste nekdo? … jak to prckove zvladli?
… je to nase prvni ockovani,tak jsem zvedava … ![]()
Ahojky, my měli poprvé prcka nahlídání přes noc u mých rodičů a po skoro roku jsme s mužem vyrazili do společnosti
. Bála jsem se že to nezvládnu
..tak dlouho bez Matyho, ale dalo se to
..Maty to rozhodně zmákl líp než já..tvářil se jako bychom ani neodjeli
.
V neděli jsme využili krásného počasí a jeli do Zoo na Svatém kopečku…moc doporučuji
!! Super je tam ta ohrada, kde můžete vlést a hladit si kůzlátka a lamy
..Matýsek byl uplně unešený
a pořád se řehnil
.
Jinak Salme doufám,že ten flíček nic nebude ..a Maty bude v pořádku!!

Příspěvek upraven 20.03.12 v 15:15
Jee Salme, tak uz jsi v poradku
? S tim flickem je mi to lito, snad to nebude nic vazneho. Nase mala je osypana, ze je to toxicky exantem, ktery ma vetsina deticek a nemusi se s tim nic delat, ze to pak samo zmizi. Nechystas se tento tyden nektery pracovni den na prochazku podel Drevnice smer nemocnice? Nebo nekdo jiny? Mne uz je konecne lip ![]()
Dekuju holky,taky doufam,ze to nic nebude a ze to pak samo zmizi … ![]()
No ja jsem koukala i na FB,ze padite do ZOO … Maty ma na ty fotce krasnej usmev … nechtel ty lamy i domu?? ![]()
ToJo - chodim kazdy den,vetsinou 2× … dopoledne i odpoledne … vzdy kolem vody smerem ke spitalu … ![]()
ale asi ve ctvrtek chci mrknout,kde je ta stezka,jak rikala Nellisska … pod tema JS … ![]()
Salme to víš , že by je bral domů
a klidně všechny!! Jinak ta stezka je super..skoro nikdo tam nechodí.. už se těším ,až Maty bude chodit a nebo se odrážet na odrážedle..tam je to ideální. Klidně se tam můžeme sejít
..půjdu Ti naproti ![]()
Ahojky … tak jsme dopoledne byly u doktorky a potvrdila nam,ze je to hemangiom … jeste se zitra musime objednat na kozni …
Nellissko - byla jsem prubnout cyklostezku do Prstneho .. .a je tam fakt klid … tak se tam zitra sejdeme?? ![]()
Salme klidně
.. je tzo sice krátká trasa, ale fakt klídeček
.. můžeme pak pokračovat podél dřevnice k Ternu
.
Jinak doufám ,že to půjde nějak léčit … a hlavně uspěšně léčit!
Malá má taky na zádičkách od narození hemangiom a doktorka to vůbec neřešila, říkala, že se to do 3-4 let samo ztratí.....