Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jé, holky, tady fungují zlínské maminky? To je super! Můžu se připojit? Já jsem to tu už párkrát hledala, ale mám pocit, že už je tu nějaká hodně rozjetá diskuze…tak jsem pak pláchla hledat na Modrého koníka, tam jsem nějaké holky našla, ale přece jen - emimino je emimino ![]()
Ale nedočítám, nedám teď 20 stran, možná ale postupně dočtu…
@Tojo ahoooj
asi to bude Filípek, jestli to teda opravdu bude kluk
na 100% to budu vědět příští týden, to jdu na poslední UZ a vážit… Už se těším
až budeme brouzdat Zlínskýma ulicema s kočárkama ![]()
Taky se moc tesim na kocarkovani, ale taky na to, ze si jeste stihnu sahnout na Filipka v brisku. ![]()
Ahojky … zdravim nove prichozi maminky … ![]()
Co se zase sejit ve Slunecnici … Tojo - tentokrat ale s cepeckou na hlavu a nebo pekne do stinku …
(ve skole se mi smali,ze mam vypalene bryle …
)
Ahoj holky,
zdravim nove prichozi maminky a tehulky.
Holky, kde presne ta Slunecnice je? A jak je to tam s parkovanim? Priste bych se pridala. Ve ctvrtek ale jdem k doktorce na KO, tak jedine nejaky jiny den..
Jak jste stravili vikend? Takove krasne pocasi, taky jsem se spalila, v noci me to hodne boli, za dva dny to snad uz bude v poho.
Ahoooj
ja sem tam taky nebyla,ale slysela sem ze je to tam fajn
takze bych se taky urcite pridala
Jak mas stare ditko?
No je to na druhym Morisove dome … ![]()
Po hlavni tr.T.Bati … smerem na Vizovice - uvidite to od cesty a nebo se muzem nekde domluvit a sejit a dojdem tam spolecne … ![]()
Andrejka: mam 8 měsíčního chlapečka
Salme: jj, radsi bych se sesla predem..
Vcera jsme byli s malym na hristi na kofolu, tak na vsechny hledel, hlavne na deti. donedavna si myslel, ze je jedine miminko na svete a ted tolik deti okolo ![]()
Jdete nekam na akci paleni carodejnic? U nas je uz nachystane ohniste, vedle majka, ale asi nepujdem, mam strach o maleho..jedine se divat z dalky ![]()
@filutka píše:
Ahoj holky,zdravim nove prichozi maminky a tehulky.
Holky, kde presne ta Slunecnice je? A jak je to tam s parkovanim? Priste bych se pridala. Ve ctvrtek ale jdem k doktorce na KO, tak jedine nejaky jiny den..
Jak jste stravili vikend? Takove krasne pocasi, taky jsem se spalila, v noci me to hodne boli, za dva dny to snad uz bude v poho.
Stačí namazat studeným jogurtem nebo přiložit tvaroh a bude to ok ![]()
Ahojky holky, taky jsme byli minulý týden ve Slunečnici a je to tam docela fajn. Byla jsem i v té herně na jižákách, je to tam spíš pro lezoucí a chodidí děti
, ale je to tam též fajn, dá se tam posedět, objednat kafe i něco malého k jídlu, asi podobně jak v té Slunečnici. Navíc je to tam hodně velké, ve Slunečnici ty prťata moc není kam položit.
Ahojky … tak kdy a kde?
![]()
Ja jsem se slunecnici max. spokojena,teda zatim … ale my taky jeste nelozima,ze … ![]()