Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
3.5.12 22:32

No my jsme tam byly s Tojo a Kojdou … a porad jsme koukali po tech oranzovych chicco golfkach … :lol: a nebyly si jiste,jestli jste to vy … :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
3.5.12 22:35
@salme píše:
No my jsme tam byly s Tojo a Kojdou … a porad jsme koukali po tech oranzovych chicco golfkach … :lol: a nebyly si jiste,jestli jste to vy … :lol: :lol:

Fakt? No my jsme obě měly růžová trička a byly jsme chvilku vevnitř a pak na písku :palec: My jsme si právě myslely, že jste se nedomluvily, protože to tady vyšumělo tak do ztracena :think: A ty oranžové chicco golfky byly fakt moje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.12 22:48

Ahojik :mavam: :mavam: :mavam:Ctu ze ste byli dneska v te slunecnici tak se chci zeptat jake to tam je?Jeste sem tam nebyla :oops: Da se tam nekam schovat pred slunickem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
3.5.12 22:57

Ahoj holky, tak mně to dnes nevyšlo a stejně, jak píše Fen-fire, ani to nebylo nějak napevno domluvené, ale když se na příště domluvíme, tak ráda dorazím. Já jsem šla dopoledne do města, do DM a cestou zpět jsem potkala známou s dětma, tak jsme si šly sednout do Marušky (cukrárna), bylo to fajn…i počasí dnes bylo přijatelné, ani přílišné vedro, ani zima, prostě akorát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
4.5.12 07:52

holky přístě se taky rády přidáme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.5.12 10:54

… jj … prave ze jsme videli golfky vevnitr,ale majitelky ne … :lol:
my jsme sedeli prozmenu venku … mam oranzovo-cerny kocarek … :lol:
no tak priste aspon budem vedet … :)
tak se musime domluvit … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
4.5.12 18:58

Ahoj holky,

jee, tak nakonec nas tam bylo vic :-)jj, my jsme tam byly za ruzove komando :mrgreen:
Fen-fire: co mala, v pohode? Peta mi usnul hned jak jsme vyjeli a pak byl strasne hodny. Manzelovi jsem musela rict, jak Emča plakala, ze drzis Petu, tak ze je zvedavy, jak to budem delat my, az bude druhe :-)
U nas dnes skoro cely den lilo, Peta mi nechtel moc spat, tak jsem rada, ze uz je konecne vecer. Snad to zitra bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
4.5.12 19:27
@filutka píše:
Ahoj holky,jee, tak nakonec nas tam bylo vic :-)jj, my jsme tam byly za ruzove komando :mrgreen:
Fen-fire: co mala, v pohode? Peta mi usnul hned jak jsme vyjeli a pak byl strasne hodny. Manzelovi jsem musela rict, jak Emča plakala, ze drzis Petu, tak ze je zvedavy, jak to budem delat my, az bude druhe :-)
U nas dnes skoro cely den lilo, Peta mi nechtel moc spat, tak jsem rada, ze uz je konecne vecer. Snad to zitra bude lepsi.

Malá v pohodě, měly jsme večer ještě jeden pád :oops: Jak jsme přišly, tak jsem jí vyzula a ona se rozběhla a jak neměla boty, tak jí to ujelo a narazila hlavou do futer, chudinka malá :oops: Tak má modřinu na čele. To se nám stane vždycky, než jdeme k doktorce, bude tam v pondělí chuděra celá omodřinovaná :roll:
U nás taky lilo celý den, jsem taky ráda že už je večer, malá jde za chvilku spát a já budu mít klidný večer s římským právem :twisted: (šprtám na zkoušky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
5.5.12 08:27

Fen-fire: mala by si nezadala s leckterym ragbystou :mrgreen: hlavne, aby u Dr to bylo v pohode. Jakou skolu studujes? Musim se priznat, ze obdivuju vsechny, co pri praci ci diteti studuji. Ja na to nemam dost silnou vuli, ale mela bych taky maknout a dodelat skolu…ale taaak mi chybi motivace :nevim:
Co budete holky delat o vikendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
5.5.12 09:07

Včerejšek bez nehod, tak dobrý, z pátku máme na čele jenom jednu modřinu, tak snad to do pondělí trošku zmizí :mrgreen:
Studuju sociální pedagogiku v Brně, celý semestr si vždycky chválím, jaký je to relax od malé a ve zkouškovém (jako teď) nadávám jak špaček, že jsem se do toho uvrtala :lol:
Jinak o víkendu neděláme nic, taťka nám dorazí nejdřív v pondělí, takže máme v plánu jenom nákup a doufám, že nebude pršet, ať můžeme na písku vyzkoušet nové bábovičky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.5.12 09:55

juuu .. to dojizdis az do Brna? … priznam se,ze me se dojizdet nechtelo,tak jsem zacala studovat tady ve Zline … :lol:
ale ted ve zkouskovem je to des … v tehu se to jeste nejak dalo …
jinak vikend mam v duchu zkousek … dnes delam jednu a nvm nvm jak to zvladnu … :oops: :think: no uvidim … svet se nezbori … ;) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
5.5.12 10:15
@salme píše:
juuu .. to dojizdis az do Brna? … priznam se,ze me se dojizdet nechtelo,tak jsem zacala studovat tady ve Zline … :lol:
ale ted ve zkouskovem je to des … v tehu se to jeste nejak dalo …
jinak vikend mam v duchu zkousek … dnes delam jednu a nvm nvm jak to zvladnu … :oops: :think: no uvidim … svet se nezbori … ;) :oops:

My máme školu dvakrát do měsíce, vždycky pátek sobota, tak se to dá. Přemýšlela jsem taky o přechodu do Zlína, ale mně se právě v Brně to studium líbí, všichni jsou tam fajn, máme super skripta, takže se mi přecházet nechce a raši dojíždím :oops: Já mám první zkoušk 22. května, ale tu nejhorší a pak další 2 po dvou dnech, takže šprtám už teď, ale do hlavy to neleze po tom celosemestrálním flákání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
5.5.12 10:57

Me to vykladej … tez mame skolu jako vy … :lol:
no … nam uz chybi jen asi 4 zkousky a je to … tak uvidime … :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
7.5.12 14:24

ahojky holky :-)

jak se mate pri pondelku? o vikendu odpocinek nebo u jinych uceni?
My jsme byli dopo ve Zline povyrizovat plno veci, vsechno se nestihlo, tak snad ve stredu to uz vyjde. Peta nespal 6 hodin v kuse, to je u nej rarita, pak samozrejme nemohl zabrat. Konecne spi, ale byla to makacka :-)
Fen-fire: mazel uz je doma? to na nas asi nebudes mit cas..planujete nejaky vylet? Dnes byla Lesna plna, auta cekali na vjezd na parkoviste..kdyby byl P. vetsi, tak bych ho tam hned vzala, ale on se boji i konika, co tady chovaji, tak snad v lete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.5.12 14:34
@filutka píše:
ahojky holky :-)jak se mate pri pondelku? o vikendu odpocinek nebo u jinych uceni?
My jsme byli dopo ve Zline povyrizovat plno veci, vsechno se nestihlo, tak snad ve stredu to uz vyjde. Peta nespal 6 hodin v kuse, to je u nej rarita, pak samozrejme nemohl zabrat. Konecne spi, ale byla to makacka :-)
Fen-fire: mazel uz je doma? to na nas asi nebudes mit cas..planujete nejaky vylet? Dnes byla Lesna plna, auta cekali na vjezd na parkoviste..kdyby byl P. vetsi, tak bych ho tam hned vzala, ale on se boji i konika, co tady chovaji, tak snad v lete..

Ahoj Filu, my jsme dneska taky běhali po městě, tak ještě že jsi nás nepřejela :mrgreen: Byly jsme na 18m prohlídce u Jelínkové, šly jsme na 12tou, takže hrozný čas, Emča to celé prořvala a pak byla taky přetažená a nemohla zabrat :roll:
Taťka nám přijede dneska večer, ale asi bude hned ve středu odjíždět, takže se asi nastěhujeme do neděle k našim, ať nejsme pořád samy. Ale příští týden bysme mohly zase vyrazit do Slunečnice, nasadíme růžová trička a snad se k nám už budou znát i ostatní zlíňačky, co holky? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová