Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14335
12.5.12 19:29

Holky Zlíňačky.. jak je to na rizikovém, je tam Pořád pani dr He… ?? A nevíte, jestli se s někým střídá a kdy tam neni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.5.12 19:31

@kvaček Určitě střídá, v úterý a ve čtvrtek tam je dr gross… jinak nevím. Můžu se ti tam v úterý až tam půjdu podívat, případně se mrkni na stránky nemocnice, třeba to tam mají.

• Citovat
  • Upravit
701
14.5.12 08:56

Petka: ahoj Peti,snad se ti porod rozjede do te doby sam. A jak se citis?
kvacek: na kontrole pred porodem jsem byla u Henclove a v cekarne jsem se bavila s dvouma maminka, co k ni chodily na rizikove. Obe si ji nemohly vynachvalit. Ke svym „oveckam“ se pry chova paradne. Jednu maminku jsem pak potkala i po porodu, mela dvojcatka a Dr. H. chvalila, jak za ni chodila na oddeleni povzbuzovat a tak..nevim, jestli mas nejakou spatnou osobni zkusenost, ale me se zdala v pohode. Prohlizela me pred porodem i pak na sestinedeli a byla mila..
Jaky byl u vas vikend? My jsme byli na oslave dnu matek, co se u nas porada kazdy rok v parku. Petovi se strasne libily cikanske tanecnice. Vecer pak radil nezvykle dlouho a noc byla katastrofalni. Ted to dospava, doufam, ze bude mit lepsi naladu nez rano..jinak uz se snazi posadit. Opira se jedou rukou vzadu, jsem na nej pysna :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
14.5.12 22:58

Ahoj holky, tak co ta středa, platí to ve Slunečnici? Já bych šla docela ráda ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
15.5.12 09:23

Ahojky … nestiham vas docitat … to mozna stihnu pozdeji … jsem mezi zkouskama … :nevim:
jak jste se domlvili na ty JS? … nebo se to presunulo do Slunecnice? Ze bych se pridala aspon jako odreagovani … :)
My jdeme teda dnes na chvilku,obsluhuje tam dnes primator … tak jsme si s Tojo rekli,ze se musim kouknout … :lol: :lol: :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.5.12 09:35

Salme, předběžně jsme se domlouvaly na zítřek do Slunečnice, ale nevím, holky se nějak neozývají…Jo vidíš, dnes je tam ten primátor, toho jsemt taky chtěla vidět v akci :lol: No nic, tak ho prošvihnu…ale zítra bych tam fakt šla, tak uvidím, co teda ostatní holky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
15.5.12 11:14

My dnes vyrazime do Slunecnice se Salme… na primatora :lol: Zitra bohuzel nemuzu, jedine v patek nebo pristi tyden. :nevim: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
15.5.12 13:55

Já bych se zítra taky možná přidala,ale spíš by se mi hodila středa :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.5.12 14:01
@Nicki.Minaj píše:
Já bych se zítra taky možná přidala,ale spíš by se mi hodila středa :think:

Však zítra středa je :think: Nebo myslíš až ten další týden? Já můžu i ten příští, tak je mi to jedno, ale zítřek bych fakt ráda šla, ať se doma nenudíme :mrgreen: Dnes bych teoreticky mohla taky, ale zas musím ještě na nákup a spíš se chci projít na vzduchu, ten zítřek je pro mě lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.5.12 17:10

Ženuchy, tak jak? Kde jste všechny? Jestli ten zítřek padá, tak půjdem na očkování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
15.5.12 19:21

Ahoj holky,
my zitra muzem. Tak kde a v kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
15.5.12 20:17

My ještě nevíme na stopro jestli dorazíme, spíš asi jo, ale zase až po 3 hodině po spánku. Jaké bude poznávací znamení? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.5.12 20:39

Tak klidně až kolem té třetí né? Co říkáte, ostatní holky? Nebo je to pro vás pozdě? Chcete radši ve dvě? A sejdeme se rovnou tam ne? Poznávací znamení? :think: :nevim: Já budu mít buď tyrkysový sporťák nebo tmavě červený golfáč :mrgreen: (podle počasí)…a jinak nevím, budu mávat na všechny maminy třeba :mrgreen: :mrgreen: Jako jedině proč bych nedorazila by bylo, že by nějak fakt moc pršelo :) Ale asi bych tam možná ráno zavolala, aby nám udělali rezervačku…počkám, kolik nás teda ještě bude…nebo to můžem nechat až na ten příští týden, mně je to vlastně jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
15.5.12 20:46

Dobre, tak odpoledne. Uvidim, jak to zitra vyjde se spanim, kdyztak sem jeste napisu.
Preju vam pekny vecer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.5.12 20:50

Holky, tak teda ještě se domluvíme třeba zítra ráno, ale jsme teda zatím jen 3 a to ještě jen možná :lol: Tak to klidně přesuňme na ten příští týden a já si zítra s malým zajdu na to očkování :mrgreen: Ale je to jen návrh,tak jak chcete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová