Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky Zlíňačky.. jak je to na rizikovém, je tam Pořád pani dr He… ?? A nevíte, jestli se s někým střídá a kdy tam neni..
@kvaček Určitě střídá, v úterý a ve čtvrtek tam je dr gross… jinak nevím. Můžu se ti tam v úterý až tam půjdu podívat, případně se mrkni na stránky nemocnice, třeba to tam mají.
Petka: ahoj Peti,snad se ti porod rozjede do te doby sam. A jak se citis?
kvacek: na kontrole pred porodem jsem byla u Henclove a v cekarne jsem se bavila s dvouma maminka, co k ni chodily na rizikove. Obe si ji nemohly vynachvalit. Ke svym „oveckam“ se pry chova paradne. Jednu maminku jsem pak potkala i po porodu, mela dvojcatka a Dr. H. chvalila, jak za ni chodila na oddeleni povzbuzovat a tak..nevim, jestli mas nejakou spatnou osobni zkusenost, ale me se zdala v pohode. Prohlizela me pred porodem i pak na sestinedeli a byla mila..
Jaky byl u vas vikend? My jsme byli na oslave dnu matek, co se u nas porada kazdy rok v parku. Petovi se strasne libily cikanske tanecnice. Vecer pak radil nezvykle dlouho a noc byla katastrofalni. Ted to dospava, doufam, ze bude mit lepsi naladu nez rano..jinak uz se snazi posadit. Opira se jedou rukou vzadu, jsem na nej pysna ![]()
Ahoj holky, tak co ta středa, platí to ve Slunečnici? Já bych šla docela ráda ![]()
Ahojky … nestiham vas docitat … to mozna stihnu pozdeji … jsem mezi zkouskama … ![]()
jak jste se domlvili na ty JS? … nebo se to presunulo do Slunecnice? Ze bych se pridala aspon jako odreagovani … ![]()
My jdeme teda dnes na chvilku,obsluhuje tam dnes primator … tak jsme si s Tojo rekli,ze se musim kouknout …
![]()
Salme, předběžně jsme se domlouvaly na zítřek do Slunečnice, ale nevím, holky se nějak neozývají…Jo vidíš, dnes je tam ten primátor, toho jsemt taky chtěla vidět v akci
No nic, tak ho prošvihnu…ale zítra bych tam fakt šla, tak uvidím, co teda ostatní holky…
My dnes vyrazime do Slunecnice se Salme… na primatora
Zitra bohuzel nemuzu, jedine v patek nebo pristi tyden.
![]()
Já bych se zítra taky možná přidala,ale spíš by se mi hodila středa ![]()
@Nicki.Minaj píše:
Já bych se zítra taky možná přidala,ale spíš by se mi hodila středa
Však zítra středa je
Nebo myslíš až ten další týden? Já můžu i ten příští, tak je mi to jedno, ale zítřek bych fakt ráda šla, ať se doma nenudíme
Dnes bych teoreticky mohla taky, ale zas musím ještě na nákup a spíš se chci projít na vzduchu, ten zítřek je pro mě lepší…
Ženuchy, tak jak? Kde jste všechny? Jestli ten zítřek padá, tak půjdem na očkování ![]()
My ještě nevíme na stopro jestli dorazíme, spíš asi jo, ale zase až po 3 hodině po spánku. Jaké bude poznávací znamení? ![]()
Tak klidně až kolem té třetí né? Co říkáte, ostatní holky? Nebo je to pro vás pozdě? Chcete radši ve dvě? A sejdeme se rovnou tam ne? Poznávací znamení?
Já budu mít buď tyrkysový sporťák nebo tmavě červený golfáč
(podle počasí)…a jinak nevím, budu mávat na všechny maminy třeba
Jako jedině proč bych nedorazila by bylo, že by nějak fakt moc pršelo
Ale asi bych tam možná ráno zavolala, aby nám udělali rezervačku…počkám, kolik nás teda ještě bude…nebo to můžem nechat až na ten příští týden, mně je to vlastně jedno ![]()
Dobre, tak odpoledne. Uvidim, jak to zitra vyjde se spanim, kdyztak sem jeste napisu.
Preju vam pekny vecer.
Holky, tak teda ještě se domluvíme třeba zítra ráno, ale jsme teda zatím jen 3 a to ještě jen možná
Tak to klidně přesuňme na ten příští týden a já si zítra s malým zajdu na to očkování
Ale je to jen návrh,tak jak chcete ![]()