Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
25.7.12 21:40
@filutka píše:
locika: co jste malemu kupovali k prvnim narozeninam? Petrik je ma za mesic, potrebovala bych inspiraci..

Tak my jsme mu dali takové hopsací nafukovcí zvířátko z retro edice od Fatranu: http://www.fatran.cz/…ovaci-hracky konkrétně toho prvního červeného buvola ;)
Od jedné babičky dostal Tatrovku a dřevěnou houpačku (závěsnou) a od druhé babičky dřevěné odrážedlo, toto , akorát teda máti ho pořídila za čtyři stovky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.7.12 21:41

A ohledně té Slunečnice - já zas nemůžu v pátek a víkend je zavřeno, tak některý den příští týden se můžeme domluvit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
26.7.12 08:06

Holky, tak vám sem lezu… :oops: Ale když už jsem ze Zlína… :mrgreen: Vy máte všechny mrňousky. :think:

Jsem jen chtěla říct (přečetla jsem asi 3 poslední stránky :lol: ), že Sokolovna je taky přes prázdniny zavřená. Jinak to cvičení ani nebylo vyloženě cvičení. V úterý tam byla tak čtvrthodina organizovaná (kolo mlýnský atd.), ale kdo nechtěl, nemusel se zúčastnit. Jinak volná zábava - k dispozici kruhy, lavičky na švédské bedny, obr trampolína i malé trampolíny, obruče, balóny, hopsadla, kuželky i hromada hraček pro děti nebo papíry na kreslení. Ve čtvrtek to neorganizoval vůbec nikdo. Ale třeba je to jinak.

O prázdninách nefunguje skoro nic. :nevim:
Teda až na tu Slunečnici. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.7.12 08:59

@Alichi takže ta Sokolovna je asi už spíš pro větší děti než pro ročňáky co? :think: Trampolíny apod. počítám až tak za dva roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
26.7.12 09:15

Holky no to je hrůza přes prázdniny, můžem se domluvit na srazu, já budu moc ráda, že se potkáme…co vy na to? klído i ve městě na kafčo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
26.7.12 09:16

Filutko, malá ma rok za dva měsíce a já uvažovala nad nějakou tříkolkou, nebo odrážedlem. Kamarádka koupila nějakou tříkolku, že je vhodná od 10m, když už dítě sedí, je s držadlem pro rodiče a dá se využít postupně do tří let, prostě roste s dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
26.7.12 09:24

@locika
Chodila jsem tam s malou tak od roku a půl, líbilo se mi právě to, že se platí za hodinu, kdy přijdeš a nepředplácí se, takže neřešíš, že někam „musíš“). Chodily tam matky i s batolaty, ale myslím, že nejvíc dětí tam bylo právě tak dvou - tří letých (je to logické - je to dopoledne a většina dětí starších tří let už je ve školce). Tam je nahoře obr trampolína - tak 2m široká a 8 metrů dlouhá (plácám - nemám odhad :roll: - ale dokud dítku neukážeš, že je taky něco nahoře, tak jsi v klidu :mrgreen: ), takže malá po ní běhala tam a zpátky (než se naučila skákat), dole pak dvě malé trampolíny, co mají průměr snad metr včetně pružin.
:nevim: Chce to prostě omrknout. My jsme tam chodily rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.7.12 12:08
@tuptup píše:
Holky no to je hrůza přes prázdniny, můžem se domluvit na srazu, já budu moc ráda, že se potkáme…co vy na to? klído i ve městě na kafčo :-)

Já jsem pro…akorát teda na to kafčo fakt někam, kde se dá dítě odložit třeba na písek :lol: protože ten náš rarach mi v kočáru jen tak sedět nevydrží…proto se mi ta Slunečnice zdá ideální, že ho tam můžu vypustit a nemusím mít strach…nebo třeba i cukrárna Maruška, ale tam je blbé, že tam není vůbec stín :nevim: Jinak netuším, kam se dá jít na kafe s dětma ve Zlíně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.7.12 12:09

@Alichi No, tak od toho roku a půl už třeba jo, to si představit umím…ale Nori třeba ještě ani nechodí, to by ho nějaké trampolíny moc nebraly :lol: Jednu malou máme u babičky, ale na tu si vždycky jen sedne a hraje si na ní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
26.7.12 21:47

Me se tez libi ta slunecnice…
ja mam jeste dotaz… je udelana cyklostezka az do Otrokovic… projdu to tama kocarkem… pritel mi totiz tvrdi, ze ty cyklostezka nevede az do Otrokovic… nevite nekdo??? :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.7.12 21:53

@salme Já jsem se teď ptala manžela, protože my jsme tama kdysi jeli, ale já už si to právě nepamatuju…takže vede to až do Otrokovic, ale částečně prý to bylo po zpevněných polních cestách, ale prý by se tam kočárem dojet dalo…já už si to vážně nepamatuju, ale muž má na toto dobrou paměť..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
26.7.12 21:57
Tak podle me drahe polovicky by se to nejak melo dat projit. Jsou tam vsak vzdy jen kousky cyklostezky a zbytek se da nejak alternativne, pak se to nejspis krizi s nejakyma silnicemi.
@salme píše:
Me se tez libi ta slunecnice…
ja mam jeste dotaz… je udelana cyklostezka az do Otrokovic… projdu to tama kocarkem… pritel mi totiz tvrdi, ze ty cyklostezka nevede az do Otrokovic… nevite nekdo??? :oops: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
29.7.12 14:09

Holky, nešly byste zítra do té Slunečnice? Někdy odpoledne třeba, až teda už bude jasno, jaké bude počasí? :think: :) Mám muže pryč, tak vymýšlím, co podniknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
30.7.12 09:56

locika: jak by ti to casove vyhovovalo? V kolik se maly po obede budi? ten nas drak si ted meni rezim a je to pokazde jinak :-) navic je manzel pracovne pryc a odjel mi i s autosedackou..ale myslim, ze by se mohl vratit nejak rozumne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
30.7.12 09:57

Na narozky jsem se divala na houpaciho pejska: http://www.maxikovy-hracky.cz/…tikes-171277. Nevidela jste ho nekdo v obchode na zivo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová