Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
701
9.5.12 12:34

jeee, maly se budi, tak mizim..Peti, napis, jak jsi dopadla!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
9.5.12 13:50

Tak me planovali vyvolani za 12 dnu po terminu dle MS a za 8 dnu podle terminu UZV, ale nakonec se mala rozhodla sama. Ale da se ohradit, ze nemas potize a chces pockat, dokud to bude mozne. Jenom bys asi pak musela mozna i denne na kontroly. Je to Tvoje pravo, planovala jsem to tak… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.5.12 16:16

Holky, sháním marcipánové postavy na dort, nevíte některá, kam se podívat? Byla jsem v cukrárnách v centru Zlína, ale tam jsou jen takové miniaturní, to né, potřebuji něco většího, ideálně Rákosníčka :mrgreen: Nebo klidně i auto, ale né 5×5cm, něco většího prostě…je to docela urgentní, poraďte ženy! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.5.12 16:21

Jo, ještě ohledně toho srazu - já jsem si uvědomila, že vlastně by mi asi moc neseděl čtvrtek, to mám trénink…sice až v 17hod., ale i tak, bylo by toho na nás už trochu moc :lol: Ale kdyby to nešlo v jiný den, tak bych aspoň na chvilku došla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.12 21:00

Holky jak pujdete do slunecnice muzu se pridat???Jeste sem tam nebyla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
9.5.12 21:14
@andrejjjkaaa píše:
Holky jak pujdete do slunecnice muzu se pridat???Jeste sem tam nebyla :D

Čím víc tím líp :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
9.5.12 21:16

Jinak holky jsem taky pro Slunečnici, příští týden mám volno celý, takže je mi to jedno, navrhuju třeba STŘEDU odpoledne ?
Jinak my můžeme dorazit po třetí hodině až se malá vyspí po obědě, takže se k vám pak přidám, pokud se sejdete dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.12 21:23
@Fen-fire píše: Čím víc tím líp :mrgreen:

Bezva :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.5.12 21:53

Fen-fire, jsem klidně pro středu odpoledne…a klidně i kolem té třetí, mně to vyhovuje, protože malý si nastavil režim tak, že obědvá až později a než se nají a pak se vypakujeme, tak to trochu trvá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
10.5.12 12:36

Holky,byl včera ten srázek nebo se plánuje na jiný den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
10.5.12 13:11

locika: marcipanove figurky jsem videla v kauflandu, ale nebyly nijak obri, asi ta sama velikost jako v cukrarne..nevim jak na to spechas, ale mozna by ti to vyrobila nejaka cukrarka, co dela potahovane dorty nebo by ti to udelali v cukrarne na miru..
Nicki: sraz se planuje na pristi tyden.

Ve stredu muzem, Peta ma ted trochu rozhazeny rezim, tak nedokazu presne rict v kolik tam budem..Petrik od vcerejska lozi po ctyrech, otevrel se mu uplne novy svet :-) predevsim ten zakazany ho samozrejme laka nejvic :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
10.5.12 13:31
@filutka píše:Ve stredu muzem, Peta ma ted trochu rozhazeny rezim, tak nedokazu presne rict v kolik tam budem..Petrik od vcerejska lozi po ctyrech, otevrel se mu uplne novy svet :-) predevsim ten zakazany ho samozrejme laka nejvic :-)

Super, tak už budeš ve Slunečnici Petřika taky honit :lol:

Teda holky jsem zvědavá, jestli když se potkáme, tak si i pokecáme. U nás návštěvy a jakékoliv srazy probíhají tak, že zaparkuju kočár, vypustím dítě, dítě zdrhne na skluzavky, houpačky ...... a lítá jako splašené. Po 2 hodinách narvu vzpouzející se dítě zpátky do kočárku a zase odcházíme :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
11.5.12 14:48

Fen-fire: no jsem zvedava, jak se bude chovat v cizim prostredi, kdyz nebude v naruci..s tim pokecem, to je jasne, ze se s malyma neda sednout a kafrat do aleluja, ale je potreba hlidat a zakazovat :mrgreen: ale i tak je to zpestreni nejen pro nas, ale i pro deti..dopoledne jsme meli mit rodinnou pohodu, ze zajedem na kafco a zmrzku do Zlina a misto toho manzel lital po doktorech, protoze ma misto oka golfovy micek, tak nakonec z toho vylezl zanet. chjo, zrovna kdyz se ma nejvic makat na baraku..to je tak vzdycky..
mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
11.5.12 15:01

jee, ted si to po sobe ctu a pripadam si jak nemilosrdna otrokarka, ktere jde vic o barak nez zdravi manzela :-) tak to ale neni, jen jsem to blbe napsala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.5.12 19:26

@Tojo No denně na kontroly, když jsem tam ve čtvrtek strávila 4h by mě kleplo. Navíc mám 21m dítě, takže by kleplo hlavně manžela a vybral by si dovolenou dřív než bych porodila.

Zítra jdu znovu na kontrolu, resp. asi jen na KTG na porodnici přímo, a dr. Gross… si mě pozvala na úterý a říkala že by se to už asi řešilo (10dní po TP dle UTZ, 7dní dle MS).

Docela jsem se na druhý porod těšila, teď už se začínám hodně obávat. Nemám z toho dobrý pocit, hlavně aby se něco nepotento u toho vyvolání a neskončilo to CS.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová