Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
701
15.5.12 20:54

locika: nevim, jestli se nas nekdy domluvi vic, s detma je to slozite, vsak vis :-) rano se teda jeste domluvime :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
15.5.12 20:55

Tak uvidíme ráno, my jsme příští týden fuč, ale neva, snad budou srázky častěji :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
15.5.12 21:24
@filutka píše:
locika: nevim, jestli se nas nekdy domluvi vic, s detma je to slozite, vsak vis :-) rano se teda jeste domluvime :-))

Já jsem to nemyslela zle, snad to tak nebylo pochopeno :) Však vím, že to kolikrát nejde a sama jsem nešla na sraz s holkama z MK a nemohla jsem až na poslední chvíli…ale je fakt, že jich se tam sešlo asi 7 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
15.5.12 22:30

ahojky … tak ja bych mozna taky sla … ale uvidim az zitra,jak to bude … jdeme na kycle a pak … no uvidime .. .ale driv jak ve 3 by to taky nebylo … :lol:
ale neslibuju nic jiste … ten pristi tyden by se mi hodil vic … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
16.5.12 08:23

locika: vubec jsem to nemyslela ve zlem, taky jsem zrusila dva srazy na posledni chvili :-)

Tak jak to s vama vypada? Peta ted usnul, nedokazu jeste rict v kolik odpoledne budeme moct..u nas +/- 2 hodky ve spani nic nejsou..ale driv jak ve tri to taky nevidim..jeste se ozvu az mi usne po obede, to uz budu moct spocitat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
16.5.12 09:31

Holky tak klidně ve tři…uvidíme ještě podle počasí ne? Kdyby bylo jen zataženo, tak by to třeba šlo, kdyby pršelo, tak to asi necháme až na ten příští týden ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.5.12 10:52

holky my budem dnes ve Slunečnici s holkama ze cvičení, příště půjdu ráda s vámi :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
16.5.12 12:17
@tuptup píše:
holky my budem dnes ve Slunečnici s holkama ze cvičení, příště půjdu ráda s vámi :-))

Jé a kam chodíš do cvičení? Taky bych s malým ráda někam chodila. Chodívali jsme plavat, ale už jsme skončili, teď bych radši to cvičení asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
16.5.12 12:18

Jinak jsem doteď s malým spala, tak mu jdu uvařit oběd a když se teda domluvíme na dnešek, tak pjdu za váma…ale teď se dívám, že už tam asi prší co? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
16.5.12 12:59

holky,tak ten nas drak jeste nespi. Vyslo by nam to az tak na ctvrtou-pul patou, dneska teda neprijedem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.5.12 18:44

locika chodíme cvičit do Prštného do centra, které vede porodní asistentka Dorazilová. a od pondělí začínáme plavat v Nekky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
16.5.12 20:25

tuptup, no dnes jsem právě zkoumala webovky té Dorazilové, ale zrovna odkaz na to cvičení nefungoval :? Jenže teď už je asi trochu pozdě začít chodit do cvičení, spíš až po prázdninách do nového kurzu…nebo to tam funguje i o prázdninách? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
16.5.12 20:27

Holky, tak dnes teda nic…půjdeme příští týden? Já bych fakt šla, abych se tu neukousala sama nudou…i malý potřebuje společnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
17.5.12 14:51

Taky mi to vyhovuje až ten další týden,i kvůli počasí. Jak máte vlastně staré děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
17.5.12 15:09

@filutka Rozjel se sám, takže jsem na vyvolávačku nemusela a ještě byla malá venku za 2 a půl hodiny od první kontrakce, hodinu po příjmu :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová