Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
locika: nevim, jestli se nas nekdy domluvi vic, s detma je to slozite, vsak vis
rano se teda jeste domluvime ![]()
Tak uvidíme ráno, my jsme příští týden fuč, ale neva, snad budou srázky častěji ![]()
@filutka píše:
locika: nevim, jestli se nas nekdy domluvi vic, s detma je to slozite, vsak visrano se teda jeste domluvime
Já jsem to nemyslela zle, snad to tak nebylo pochopeno
Však vím, že to kolikrát nejde a sama jsem nešla na sraz s holkama z MK a nemohla jsem až na poslední chvíli…ale je fakt, že jich se tam sešlo asi 7 ![]()
ahojky … tak ja bych mozna taky sla … ale uvidim az zitra,jak to bude … jdeme na kycle a pak … no uvidime .. .ale driv jak ve 3 by to taky nebylo … ![]()
ale neslibuju nic jiste … ten pristi tyden by se mi hodil vic … ![]()
locika: vubec jsem to nemyslela ve zlem, taky jsem zrusila dva srazy na posledni chvili ![]()
Tak jak to s vama vypada? Peta ted usnul, nedokazu jeste rict v kolik odpoledne budeme moct..u nas +/- 2 hodky ve spani nic nejsou..ale driv jak ve tri to taky nevidim..jeste se ozvu az mi usne po obede, to uz budu moct spocitat ![]()
Holky tak klidně ve tři…uvidíme ještě podle počasí ne? Kdyby bylo jen zataženo, tak by to třeba šlo, kdyby pršelo, tak to asi necháme až na ten příští týden ne?
holky my budem dnes ve Slunečnici s holkama ze cvičení, příště půjdu ráda s vámi ![]()
@tuptup píše:
holky my budem dnes ve Slunečnici s holkama ze cvičení, příště půjdu ráda s vámi
Jé a kam chodíš do cvičení? Taky bych s malým ráda někam chodila. Chodívali jsme plavat, ale už jsme skončili, teď bych radši to cvičení asi.
Jinak jsem doteď s malým spala, tak mu jdu uvařit oběd a když se teda domluvíme na dnešek, tak pjdu za váma…ale teď se dívám, že už tam asi prší co? ![]()
holky,tak ten nas drak jeste nespi. Vyslo by nam to az tak na ctvrtou-pul patou, dneska teda neprijedem..
locika chodíme cvičit do Prštného do centra, které vede porodní asistentka Dorazilová. a od pondělí začínáme plavat v Nekky ![]()
tuptup, no dnes jsem právě zkoumala webovky té Dorazilové, ale zrovna odkaz na to cvičení nefungoval
Jenže teď už je asi trochu pozdě začít chodit do cvičení, spíš až po prázdninách do nového kurzu…nebo to tam funguje i o prázdninách? ![]()
Holky, tak dnes teda nic…půjdeme příští týden? Já bych fakt šla, abych se tu neukousala sama nudou…i malý potřebuje společnost ![]()
Taky mi to vyhovuje až ten další týden,i kvůli počasí. Jak máte vlastně staré děti?
@filutka Rozjel se sám, takže jsem na vyvolávačku nemusela a ještě byla malá venku za 2 a půl hodiny od první kontrakce, hodinu po příjmu ![]()