Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
17.5.12 18:14

@PetkaK , gratuluji :kytka: K miminku i k tak rychlému porodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.5.12 18:16
@Nicki.Minaj píše:
Taky mi to vyhovuje až ten další týden,i kvůli počasí. Jak máte vlastně staré děti?

Tak to vypadá, že ten příští týden bude lepší pro všechny :mrgreen: Náš malý má rok, ale to se dá vyčíst z metříku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
17.5.12 18:17

Holky, jak by se vám hodil příští čtvrtek? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
17.5.12 18:58

Peťo super porod, moc gratuluju k holčičce !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
17.5.12 19:37

Peti, gratuluju k super rychlemu porodu! Preju vam predevsim zdravi a at ma Danielka v sestricce kamosku a ochrankyni :-)
Jak jsi byla spokojena v porodnici a na sestinedeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
18.5.12 11:32

Peti,taktez gratuluji k rychlemu porodu.Hlavne at jste obe zdrave … :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
19.5.12 21:18
@locika píše:
Tak to vypadá, že ten příští týden bude lepší pro všechny :mrgreen: Náš malý má rok, ale to se dá vyčíst z metříku ;)

U tebe jo,ale u dalších nee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
19.5.12 21:23

Taky se přidávám ke gratulacím. Hodně zdraví a ať Vám sluníčko pořád svítí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.5.12 10:38

Holky děkujeme za gratulace.

@filutka No vzhledem k tomu že jsem na porodním sále byla hodinu, tak si na nic stěžovat nemůžu. PA Holeňáková byla super, porodní plán jsem měla, a v podstatě si ho stihla přečíst jedním okem říkala, ale vše v pohodě, porod přirozený bez zásahů, bez nástřihu atd. Jediné co mi dali oxytocin kvůli porodu ramínek, hlava šla v pohodě, byla venku už a nějak jsem nemohla protlačit ty ramena, a po oxytocinu to šlo raz dva. Nachali dotepat pupečník, pak se ptali taťky zda ho chce střihnout, on nechtěl, já taky ne :) - placenta šla sama po pár minutách, nervali jí nasílím. Malou nám nechali na břiše dlouho, až pak jí odnesli na vážení a hned vrátili k prsu. Byla jsem spokojená. Příjem se řešil po porodu, takže papíry atd jsme řešili až pak.

Šestinedělí - byla jsem na 4 patře, a teda mám srovnání i s 3 patrem (z roku 2010 srpen) a musím říct že ženské na 4patře hnus, teda taková neochota a tak, neměla jsem z nich nejlepší pocit. Ale dětské sestry i Dr byli podle mě zase lepší na té 4. Laktační zase na 3. :) A pak si má člověk vybrat kam by šel raději :)

No a byl full stav - takže na některých pokojích (12 a 1) se už leželo dočasně po 3. Na 12 skoro pořád, já byla na 1 a vyhrožovali nám snad 3× že už někoho dočasně přivezou, ale nakonec nás to naštěstí minulo.

Propustili nás 4tý den (v neděli se narodila, ve středu tradá domů), propouštěli rychle protože měli plno, než jsme pomalu stihli vyklidit pokoj, už tam kohosik zase vezli.

• Citovat
  • Upravit
701
22.5.12 16:48

Peti, porod paradni, jestli se to da rict :-) zavidim, ze to slo bez nastrihu. A u prvniho jsi mela nastrih? Jinak s tema sestrickama, to si nevyberes, ja jsem lezela na trojce a jedna mlada tam byla tak protivna, jsem hledela..jine zas byly paradni. Hlavne, ze uz jste doma..a jak se na malou tvari sestricka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
23.5.12 10:44

@filutka Ne, ani u první jsem nebyla nastřižená, ale byla jsem dost šitá. Teď jsem nebyla ani moc šitá, jen 3 stehy a každý jinde :)

• Citovat
  • Upravit
701
24.5.12 10:00

Peti, a co sestricka rika na miminko?
Holky, jak se mate? jste asi porad venku, kdyz je tak krasne..
Vcera jsme byli s malym u kamosky, kde bylo pulrocni mimco a P. kdyz ho videl,tak porad jen brecel, slzy jak hrachy, nechapu proc, mimco se ani nehlo, jen hledelo, co se deje..tak jsme museli pryc..bylo mi to lito, ze takhle reagoval..asi s nim musim byt vice v detskem prostredi..preju vam pohodovy den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.7.12 09:09

Holky, dá se chodit na Sokolovnu i o prázdninách nebo je zavřeno? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.7.12 09:12

Holky… byly jste na tech JS? Jak to tam vypada a jak je tam otevreno? Diky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
24.7.12 09:12

@tuptup já ti sice neodpovím, spíš se zeptám - co je na Sokolovně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová