Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Filutko, já jsem si právě říkala, že možná budou chtít i rodný list můj a manžela
Občanku potřebuju, protože jedeme s malým v létě na Slovensko, tak aby měl potřebný doklad…
Nám tu jedou od rána dělníci se zbíječkama a vypadá to, že už mi malého probudili
Jsem táák naštvaná ![]()
No, zatím se to uklidnilo, tak snad si ještě pospí i za zvuku zbíječky, tak já raději letím něco dělat, ať to stihnu…
locika: my chcem jet taky bud na Slovensko nebo do Rakouska..spis jsme uvazovali o pasu, musim to s mojim jeste probrat at neco nedelame zbytecne..
Holky děkuji.
No já právě nevím pro co bych se rozhodla kdyby mi to zítra nabídli. Mám dceru 21m a je už 5dnů u babičky (daleko) a v podstatě se jen čeká než porodím, takže je mi smutno
- na druhou stranu se nechci zbytečně hnát do vyvolávačky
ale nechci si vůbec představovat že budu ještě týden v kuse
to se bez malé zblázním.
locika: nam tu opravujou plechovoou strechu a hazou ty plechove pasy na zem, to jsou silene rany, se s tim crcaji uz pres tyden! ![]()
Tak at ti to jde od ruky ![]()
PetkaK: Peti, mozna by ta vyvolavacka nebyla uplne spatna..mimco uz je dopecene..u sestrenky se cekalo skoro dva tydny, az pujde mala ven a pak uz to bylo hrrr, rychle, rychle…
locika: muj tam taky nejak mrmle, ani se tam nejdu divat, abych ho neprobrala uplne…
Petka: tak to je do porodky trosku dal, ale zadna hruza..a jak se citis? je to uz dlouhe, ze?
No dál
s první jsme tam byli za 13 minut
(ale jeli jsme v 1h v noci, takže nebyl provoz). Teď mám jen obavy aby jsme nejeli v 8h, nebo v 16h, protože u toho Tesca v těch Malenovicích je to ve špičce i na půl hodiny ![]()
Cítím se právě úplně v pohodě, ale s první jsem to měla taky tak, žádní poslíčci, a pak najednou bum rovnou po 10minutách a po 2h už po 5minutách a jeli jsme. Do 7h od první kontrakce byla na světě ![]()
Dlouhé to je hlavně proto že není Alžbětka doma, že je kdesik daleko, já vím že je u babičky v dobrých rukou a nestrádá tam, jezdí s ní po výletech atd. Ale nám začíná být smutno (ale i na druhou stranu si užíváme trošku klid
potom už zase klid nebudeme mít).
Teď to bude opět holka - DANIELA, už 14 dní má i jméno (dlouho jsme se hádali
), tak už by mohla vylézt ![]()
Petka: jj, to mas pravdu, ty kolony tam jsou desne..si ani nedovedu predstavit tam cekat s kontrakcema az se to rozjede..ne porod ale kolona
..my jsme jeli taky kolem jedne v noci a cesta byla nejrychlejsi, co jsme zajeli
jsem to mela trosku rychlejsi, od prasknuti vody, kdy zacaly kontrakce se maly narodil za cca 2 hodky..byla to rychlovka, ale zase jsem mela hodne poporodnich zraneni…jsem si rikala, jestli to vubec u druheho do porodky stihnu ![]()