Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.5.12 13:16

Tak fajn,az se tam budete chystat tak dej vedet urcite se pridame:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
3.5.12 07:55

ahoj holky, jak se mate? My dneska jdem k doktorce na 8M prohlidku, jsem zvedava, kolik nas drobek vazi, protoze uz se poradne pronese.
Salme: co ta slunecnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
3.5.12 08:40

Holky tak co dneska? Vyrazíme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
3.5.12 09:13

Fen-fire: na kolikatou odpo byste tam byly? posilam ti SZ svuj mobil, tak mi prosim posli svuj a jak pujdem od doktorky, tak ti dam vedet, jak nam to vychazi..
Prsi ve Zline?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
3.5.12 10:47

Salme se chysta do Slunecnice taky a ja bych tam chtela dorazit za ni. :hug: Jak se holky kdyz tak pozname? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.5.12 11:05

No ja s tim docela pocitam … i kdyz slunicko by bylo lepsi … :D
filutko- tak mezi 1 - 2 hodinou ????? :think: :oops: :)
Tojo - dej pak vedet … :hug:
Jeste nekdo se pridate,holky?? :pankac: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
3.5.12 12:30

tak ted jsme dorazili od Dr. Pred nama byl jen jeden clovek a cekali jsme hodinu :twisted: maly ted spi, takze u nas by to slo nejdrive kolem pul ctvrte, to uz je asi pozde, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.5.12 12:33

… to nvm … maly mi ted tez usnul … :) .. ale mel by se za chvili vzbudit hladem … :lol: … tak vubec netusim … :) :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
3.5.12 12:39

Filutko nám to taky vyhovuje až kolem třetí hodiny, malá do půl třetí spí a budit ji určitě nebudu, takže my dorazíme po třetí hodině :mavam:

A teď jak se teda poznáme? My máme oranžové golfky Chicco Multiway :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
3.5.12 14:14

Fen-fire: maly jeste spi, tak cekam :-) Posli mi prosim tve tel cislo, dam ti vedet, kdy vyrazime (nejsem primo ze Zlina, tak mi to trva :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
3.5.12 14:32

Filutko máš ho v SZ, jinak u nás se taky ještě psí :lol: My bydlíme na Kvítkové, takže to máme kousek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.12 14:36

Rada bych,ale dneska sem stravila 2 hodky na socialce a sem uplne k.o.....priste se urcite pridame :) dejte vedet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
3.5.12 14:42

Fen-fire: taky my se sbalime a vyrazime. Az budu na Kvitkove tak ti brnknu, nevim presne kde to tam je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
3.5.12 14:57
@filutka píše:
Fen-fire: taky my se sbalime a vyrazime. Az budu na Kvitkove tak ti brnknu, nevim presne kde to tam je :-)

Super, tak my se nachystáme a budeme čekat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
3.5.12 22:23

Ahoj holky :mavam:
tak kdo jste byly ve slunečnici? My jsme dorazily s Filutkou až před čtvrtou a já jsem se tam ukázala jako matka roku, dítě mi upadlo z klouzačky, takže kdo slyšel řev, to jsme byly my :lol: Příště doufám v hojnější počet a Filutka se mi doufám ještě někdy ozve :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová