Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak fajn,az se tam budete chystat tak dej vedet urcite se pridame:-)
ahoj holky, jak se mate? My dneska jdem k doktorce na 8M prohlidku, jsem zvedava, kolik nas drobek vazi, protoze uz se poradne pronese.
Salme: co ta slunecnice?
Fen-fire: na kolikatou odpo byste tam byly? posilam ti SZ svuj mobil, tak mi prosim posli svuj a jak pujdem od doktorky, tak ti dam vedet, jak nam to vychazi..
Prsi ve Zline?
Salme se chysta do Slunecnice taky a ja bych tam chtela dorazit za ni.
Jak se holky kdyz tak pozname? ![]()
No ja s tim docela pocitam … i kdyz slunicko by bylo lepsi …
…
filutko- tak mezi 1 - 2 hodinou ?????
![]()
Tojo - dej pak vedet … ![]()
Jeste nekdo se pridate,holky??
![]()
tak ted jsme dorazili od Dr. Pred nama byl jen jeden clovek a cekali jsme hodinu
maly ted spi, takze u nas by to slo nejdrive kolem pul ctvrte, to uz je asi pozde, co?
… to nvm … maly mi ted tez usnul …
.. ale mel by se za chvili vzbudit hladem …
… tak vubec netusim …
![]()
Filutko nám to taky vyhovuje až kolem třetí hodiny, malá do půl třetí spí a budit ji určitě nebudu, takže my dorazíme po třetí hodině ![]()
A teď jak se teda poznáme? My máme oranžové golfky Chicco Multiway ![]()
Fen-fire: maly jeste spi, tak cekam
Posli mi prosim tve tel cislo, dam ti vedet, kdy vyrazime (nejsem primo ze Zlina, tak mi to trva ![]()
Filutko máš ho v SZ, jinak u nás se taky ještě psí
My bydlíme na Kvítkové, takže to máme kousek ![]()
Rada bych,ale dneska sem stravila 2 hodky na socialce a sem uplne k.o.....priste se urcite pridame
dejte vedet ![]()
Fen-fire: taky my se sbalime a vyrazime. Az budu na Kvitkove tak ti brnknu, nevim presne kde to tam je ![]()
@filutka píše:
Fen-fire: taky my se sbalime a vyrazime. Az budu na Kvitkove tak ti brnknu, nevim presne kde to tam je
Super, tak my se nachystáme a budeme čekat ![]()
Ahoj holky ![]()
tak kdo jste byly ve slunečnici? My jsme dorazily s Filutkou až před čtvrtou a já jsem se tam ukázala jako matka roku, dítě mi upadlo z klouzačky, takže kdo slyšel řev, to jsme byly my
Příště doufám v hojnější počet a Filutka se mi doufám ještě někdy ozve
![]()