Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kojda: vidim dle metriku, ze se ti to krati, leti to jak blazen, ze?
Muzu zitra a v patek. Zitra jdu jeste na pojistovnu, nenahlasila jsem, ze jsem na rodicaku, tak mam nedoplatek..
@filutka máš pravdu utíká to jako blázen… Celou dobu si na něco stěžuju, než abych si ty poslední dny užívala
ale ty horka jsou nepříjemné… Nebude trvat dlouho a budu taky tlačit kočárek ![]()
Nevím jestli jste se už nějak domluvily na tu slunečnici nebo na JS… To bych vás stihla ještě s pupíkem
Asi tam budu samotná v očekávání že?
My chceme jít do Slunečnice zítra odpoledne,kdyby jste se chtěly někdo přidat. ![]()
@filutka píše:
locika: vidim, ze za chvilku budete slavit rok
Jo no, už se to blíží
Ten rok hrozně utekl, ale já jsem za to i docela ráda…teď už si člověk s tím prckem i docela zahraje, už se s ním dá trošku dorozumět, je s ním sranda
Ale zas miminko, co víc než půl dne prospalo - to tak mělo něco do sebe ![]()
@Nicki.Minaj píše:
My chceme jít do Slunečnice zítra odpoledne,kdyby jste se chtěly někdo přidat.
Nechci tě odradit, ale myslím, že zítra tam bude narváno, chystají se tam zlínské maminky z Modrého koníka, má jich tam být asi 15…mají tam sraz ve dvě odpoledne…
dobrých lidí se vleze
A myslím,že snad tak malé to tam nebude ![]()
Nicki kdyby sis to rozmyslela a chtěla vyrazit až ve čtvrtek, tak bychom se přidaly, ale zítra jdeme do solné, tak nemůžeme ![]()
Ja jsem tez pro ctvrtek … v patek nvm,protoze to mame skolu …
ale ctvrtek je realny … ![]()
Jinak holky zítra v 5 hodin mám rezervované místo v solné jeskyni, minule jsme tam byly samy, tak kdyby se někdo chtšl přidat, tak přijďte, místo určitě bude ![]()
@Fen-fire píše:
Jinak holky zítra v 5 hodin mám rezervované místo v solné jeskyni, minule jsme tam byly samy, tak kdyby se někdo chtšl přidat, tak přijďte, místo určitě bude
Akde to je? No mi máme jít tady s novou maminkou Andrejjjkou,ale myslím,že nebude vadit,kdyžse domluvíme všechny až na čtvrtek;)
Ta solná je v ulici která vede z náměstí směrem na autobusák, jakoby naproti těm domácím potřebám
http://www.solankazlin.cz/
My chodíme každý týden a na zítra na pátou je tam rezervačka i pro děti ![]()
@Fen-fire píše:
Ta solná je v ulici která vede z náměstí směrem na autobusák, jakoby naproti těm domácím potřebám
http://www.solankazlin.cz/
My chodíme každý týden a na zítra na pátou je tam rezervačka i pro děti
Solanku znám, je to tam fajn…ale s malým jsem tam ještě nebyla? Když je to i pro děti, tak se asi počítá s tím, že děti tam nevydrží v klidu co?
Je reálné tam jít i s ročním dítětem? ![]()
@locika píše:
Solanku znám, je to tam fajn…ale s malým jsem tam ještě nebyla? Když je to i pro děti, tak se asi počítá s tím, že děti tam nevydrží v klidu co?Je reálné tam jít i s ročním dítětem?
Když se objednáváš a řekneš jim, že tam máš dítě, tak tam děti v klidu být nemusí, právě naopak tam mají volnost a můžou si hrát. My se objednáváme přímo na čas a pak už se tam objednávají jenom maminky s dětma, normální lidi kteří chtějí klid chodí v jiných časech. Jinak je tam spousta hraček a lopatiček a je tam místo, kde je ta sůl jemná jako písek, takže si tam děti hrají a řádí jako na písku
Moje malá má 18 měsíců a chodíme v pohodě ![]()
@filutka píše:
na kolikatou to ve ctvrtek bude?
Malá mi spí po obědě, takže jak se vyspí, jsme tam. Máme to kousek, takže se vám přizpůsobíme ![]()