Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8940
28.3.12 14:15

Holky neznáte tady ve Zlíně nějakého dobrého fotografa na rodinné fotky? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
29.3.12 22:04

Fen-fire: Zadej si www.mlynkovi.cz fotí se u nich spousta našich známých, fotečky mají moc pěkné a vkusné…a vyjdou s vámi klidně i do terénu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
29.3.12 23:10
@stredulinka píše:
Fen-fire: Zadej si www.mlynkovi.cz fotí se u nich spousta našich známých, fotečky mají moc pěkné a vkusné…a vyjdou s vámi klidně i do terénu :palec:

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
29.3.12 23:11

Jak se máte holky? My jsme nemocný už týden, příští týden máme očkování, to jsou zase dny toto, to vám řeknu :cert: A venku prší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
30.3.12 10:22

Ahojky … tak my jsme se byly fotit ve fotoArt na namesti … napred jsme chteli tez k Mlynkum,ale nakonec jsme si to rozmysleli .. .ale je fakt,ze do terenu s tebou nevyrazi … :think:
jinak ja jsem si pozvala tu terenni PA … a dala mi nejake homeopatika … ale v utery me zacali zase bolet prsa-to jsem nejak prechodila se zabalama … a vcera vecer uz jsme museli do spitalu … :( … otresny zazitek - jako byly vsichni hodni … ale sestricka se mi to snazila rozmasirovat a rucne odstrikat … :,( … a neslo ji to … a ja jitam jeste,blbec,malem omdlela … :,( tak nvm … dnes tam jdu znovu a uz ted se desim … :,(
vcera mi zatim nic nedali - ze to musi maly vypit … ale dnes uz to mam cele zarudle … tak nvm … :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
30.3.12 10:25
:srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
2.4.12 14:08

Salme: Pěkné fotečky :kytka: My jsme dosud nenašli chvíli jít se někde nafotit…no a čas letí… :roll: Tak snad to někdy zvládneme, než malá úplně odroste. A s tím zánětem, tak to je síla! Já to měla strašné, ale to, co píšeš ty, to bych asi lehla popelem 8o masakr, fakt!
Fenfire: Tak ať se Emi brzy uzdraví :srdce: Je to náročné s nemocným dítětem, my naštěstí dobré, ale ve cviku jsme minule taky nebyly…přišla bábi a byla zábava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
2.4.12 14:11
@stredulinka píše:
Salme: Pěkné fotečky :kytka: My jsme dosud nenašli chvíli jít se někde nafotit…no a čas letí… :roll: Tak snad to někdy zvládneme, než malá úplně odroste. A s tím zánětem, tak to je síla! Já to měla strašné, ale to, co píšeš ty, to bych asi lehla popelem 8o masakr, fakt!
Fenfire: Tak ať se Emi brzy uzdraví :srdce: Je to náročné s nemocným dítětem, my naštěstí dobré, ale ve cviku jsme minule taky nebyly…přišla bábi a byla zábava :D

My půjdeme nejdřív po Velikonocích, zítra máme jít na oškování, tak uvidíme, jestli nám ho dá a pak frčíme k našim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.4.12 14:22

Ahojky … Fen-fire - doufam,ze uz je male lepe … :)
Holky,davali jste nektery siroke baleni? … byly jsme vcera na kyclich a doporucil nam ho doktor … :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
3.4.12 14:23
@salme píše:
Ahojky … Fen-fire - doufam,ze uz je male lepe … :)
Holky,davali jste nektery siroke baleni? … byly jsme vcera na kyclich a doporucil nam ho doktor … :?

Díky, už je zdravá, akorát nás dneska očkovali, takže volně přejdeme do prudění po očkování :lol:

S balením neporadím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.4.12 14:29

jejda … :) … tak treba ne … :)
my jsme byly na ockovani minuly tyden ve ctvrtek a vse vpoho … tak uvidime co dalsi … ale to jsme byly jen na TBC … pry kvuli tomu budem muset posunout ockovaci kalendar … :think:
tak uvidime … :oops: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
3.4.12 19:53

My TBC ještě vůbec nemáme, teď malá dostala první priorix a TBC až někdy v budoucnu. On to každý doporučuje jinak a každý se řídí jiným očkovacím kalendářem :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
3.4.12 20:19

však TBC už povinné není, tak proč chcete očkovat???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
3.4.12 20:30
@tuptup píše:
však TBC už povinné není, tak proč chcete očkovat???

Není povinné, já ještě rozhodnutá nejsem jestli ho dám, ale uvažuju nad tím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
3.4.12 22:21

Ja musim … nebo spis chci … kvuli me a pritelove praci … :)
taky chodime kazdeho pul roku na RTG a kontrolu ohledne TBC … :lol: … tak aby nahodou neco nebylo u maleho,abychom neco z prace nedonesli … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová