Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8940
13.3.12 12:04

Jinak Čepkov je ideální :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
13.3.12 12:46

Holky, az mi bude lip, tak ja bych se k Vam pridala na trasu po cyklostezce od nemocnice do mesta. Bydlim na Priluku, tak to mam nejbliz. Je to pekne i na druhou stranu k Priluku, kdo by pak chtel vyrazit, protoze jsou tam na pritoku Drevnice volne zijici nutrie… :hug: Ja mam takovy vinove fialovy kocar. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
13.3.12 12:48

Info z cvíča v Sokolovně :mrgreen: Takže v poho se tam dá nechat kočárek, šatny jsou staré a nic moc, ale my jsme si tam jenom sundali bundy a boty a převlíkala jsem Emču až vevnitř, dělají to tak skoro všechny maminky. Vevnitř jsou všude koberce, matrace na zemi, takže se tam dá v klídku sednout na zem, přebalit, převléct, nakrmit, je tam spoustu místa a i hodně laviček na odkládání věcí. Děti tam byly od lezoucích po velké, některé maminky tam měli miminka v sedačce nebo v manduce a starší si hrály. Byl tam tunel, nějaké lavičky na lezení, na zemi vysypané asi tři bedny hraček, trampolíny, kočárky, plyšáci, spousta molitanů na prolízání … ;) Vevnitř se chodí v přezůvkách nebo bosky, já jsem měla domácí tenisky a Emča běhací papučky. Na začátku a na konci 10 minut program, písničky, říkanky, jinak volná zábava :dance: Cena 30kč, út, čt. 10-11 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
13.3.12 12:54

Ahoj holky vůbec se teď nenaváži na vaši diskuzy, ale jestli jste zlíňačky******** tak mě poraďte. Hledám léčitelku nebo vědmu nebo jak se tomu říká. Doufám, že mě neukamenujete že jsem vám tu tak skočila do debaty.

• Citovat
  • Upravit
8940
13.3.12 12:55

Markétko připoj se k nám, budeme rádi :kytka: O léčitelce nevím, ale třeba holky poradí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.3.12 13:53

Ahojky … tak ja muzu az v patek a nebo pristi tyden … :? … jinak ten Cepkov je fakt idealni … :palec:
Jinak jeste je tu jedna mala kavarnicka s detskym koutkem (pry) Slunecnice … jdu se tam v patek kolem poledne mrknout,tak pak reknu … :)

Jinak o lecitelce bohuzel nvm … aspon co se tyce ve Zline … mozna bych jeste tak vedela o lecitelovi v Kromerizi … :think:

ToJo - ahojky :mavam: :hug: … rada te tu vidim …
Jinak dnes venku nejsem - kluci me pr s sebou nechteli,ze budou mit muzskou jizdu … tak je venku jen pritel s kocarkem … :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
13.3.12 14:01

No Slunecnice by byla super, ta neni tak daleko ;-) Cepkov uz je pro me schudny mene, spis od nemocnice do toho mesta ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
13.3.12 14:10

No ve Slunečnici jsem byla dvakrát a bývá to tam hodně přelidněné..po druhé jsem museli odejít bo nebylo kde sednout. …a koutek je jako by za sedačkami pro ležící děti absolutně o ničem bo na ně pořádně ani nevidíte a blbě se k nim dostáváte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
13.3.12 14:32

Můžeme i do Slunečnice :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.3.12 15:01

Muzem kamkoliv … vsak muzem vyzkouset vsechno … :lol:
no uvidime … ja tam stejne musim jit - kvuli praxi … tak se tam aspon podivam a uvidime … :) .. a pak je tady pry jeste nejaka beruska … no a ty jiznaky … jinak asi nic … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
13.3.12 18:10

Fen-fire: Teda přemýšlím, že bych tam s malou šla taky :think: Jdeš i ve čtvrtek nebo jen v úterý?? A s hygienou si myslíš, že je to tam jak, je tam čisto v té herně? Jsem asi zmlsaná z Nekky, tam by se z podlahy dalo jíst.

Salme: Takže konečně jsem se trefila :palec: Tak až tě příště uvidím, tak tě stopnu, pokud teda nebudeš na druhém břehu :) někdy jdu po benešově. Jinak máme stříbrno-šedý Mutsy sporťák…podvozek má jednu tyčku, snadno nás podle toho poznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
13.3.12 20:52

stredulinko - no to se tesim … urcite se hlas … budu jen rada … :hug: a ja budu tez koukat po kocarku … :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
13.3.12 20:56
stredulinka píše:
Fen-fire: Teda přemýšlím, že bych tam s malou šla taky :think: Jdeš i ve čtvrtek nebo jen v úterý?? A s hygienou si myslíš, že je to tam jak, je tam čisto v té herně? Jsem asi zmlsaná z Nekky, tam by se z podlahy dalo jíst.

Není to úplně super vyglančené, ale nějaký nepořádek jsem tam nezaznamenala, striktně se tam přezouvá a nepřišlo mi, že by tam byla špína. Ty šatny jsou staré a fakt nic moc, ale tam jenom necháš kočár a boty a jdeš do tělocvičny, tam je fakt hafo prostoru, takže si tam můžeš roztáhnout deku s věcma a tam převlíkat a přebalovat. My jsme si taky hodně hráli na zemi a E. špinavá fakt nebyla a to měla na sobě bílou teplákovku a odcházela úplně čistá :mrgreen:

V ten čtvrtek asi půjdu, Emči se tam líbilo :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
14.3.12 07:56

To snad neeeee! Smazal se mi mega dlouhy prispevek :cert: :cert:
Tak jen v rychlosti:
Hromadna prochazka je fajn, my bysme ale mohli az pristi tyden. Nechci, aby jsme nakazili vase miminka. Petrik uz je na tom lip, ale za tech par dni se naucil, ze chce porad nosit (ma pres 9 kg) a husat na balone..snad se vrati stary rezim, jak zacneme jezdit ven..

Tojo: jak se citis, uz je to lepsi?
Marketa: Marky, kamoska chodi k nejake lecitelce, jak ji potkam, tak se zeptam a poslu ti SZ. Ale bude to az pristi tyden..
O Slunecnici jsem docela hodne slysela, zda se byt proflaknuta ale nevim, kolik tam chodi lidi. Beruska bude hernicka za tim bazarkem..chodi se tam myslim pres dospelacke obleceni dozadu..
Rada bych ale zkusila i ty JS, jestli se nekomu teda bude chtit..

Holky preju vam pekny den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.3.12 08:31

Holky, na jižákách na kostele je to každé úterý a středu od 8,30 do 11,30 - kavárna pro maminky, herna pro děti. Prý jsou tam i boxy pro menší děti, což by nám vyhovovalo. Já to mám kousek, takže můžu kdykoliv......filutko s tebou počítám, že tam určo zajdeme :-)), co ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová