Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Webovky právě mají, ale nic tam není ![]()
http://www.gymnastikazlin.cz/…mimibatolata
Ale dole jak je kontakt na tu paní, tak ta je moc ochotná a všechno Ti zodpoví, tak jí klidně brnkni ![]()
Tak ja bydlim u Zl.jabka … ![]()
A nakupovat chodim do Berusky a nebo jsou vyprodeje na Moskve - jednou za mesic … a jsou tak fakt nektery paradni kousky … ![]()
Holky taky chodim kolem Drevky po cyklostezce … cerno-oranzovy kocarek …
![]()
a ta Sokolovna vypada velice dobre … no … my si budem na to muset jeste pockat …
![]()
Salme tak to bydlíme kousek od sebe, já bydlím na Kvítkové hned za kruháčem
Jak máš staré mimčo? Emča už má 15m a běhá, ale vy jste asi malincí, že jo
No ale na prochajdu vyrazíme ![]()
to je fajn,ze nekdo bydli tak blizko … ![]()
a kam chodite behat,holky? ![]()
pro nás je Sokolovna ještě tabu, malá se jen přetáčí na bříško, takže by tam jen hleděla. Jinak my vycházíme z domu mezi 11-12 h, malá dýl nevydrží, v kočárku většinou chrní, i když taky už to není pravidlem…
Nelliska, tento týden už máme vyjímečně zaplácaný, jedině možná pátek na chvíli…
Jinak na tu Cyklistickou se klidně přidám ..slezu do Prštného a půjdu Vám třeba naproti ![]()
Salme no my chodíme právě hlavně na tu cyklostezku, zvládnu tam zároveň kočár a chytat Emču, je to tam dostatečně široké ![]()
Fen-fire - To chapu …
… ale me se tam hlavne dobre jezdi …
je tam uzasny klid,narozdil od mesta … i kdyz Matymu je to uplne jedno …
![]()
Nellisko - to by bylo fajn … ![]()
Holky,kam az vede cyklostezka? ![]()
Já tam ještě nebyla ..ale musím to prubnout
..asi hnedle zítra, když tak mám černobílý kočárek ![]()
Salme.. hoď si mapy na seznamu..jmenuje se to Cyklistická
… teď na to koukám taky
![]()
ty mam otevreny … hledala sem Prstne … jo … a my jezdime obcas na Podhori za prababickou … ![]()
my jdeme zítra s malou do svičení, chodíme do prštného (je to takové minicentrum porodní asistentky Dorazilové, jestli vám to někomu něco říká). příští týden bych se k vám na tu cyklostezku nebo do města přidala, ráda ![]()
jj až do Prštného.. tam můžeš jít zase po cyklostezce podél dřevnice až do Louk k Ternu
.
Jinak já na Podhoří bydlím rok ..u tchýně
..
Tuptup ..Radmilku znám ..je skvělá
..chodila jsem k ní do kurzu. Chtěla jsem i do cvičení, ale má plno :/ … mám to kousek od domu.
Nelliska, tak se tam klido můžem na chvíli potkat, chodíme tam tak na 14,00, nemám problém dorazit tam třeba o hodku dřív
Klidně
… budu ráda.
A pořád to tam mají plné na kurzu??
Jo a holky ..až se třeba seznámí a budeme si po případě rozumět ..nemám nic proti ohledně návštěv doma..mluvím tedy jen za sebe
..ráda vás pozvu na čajík či kávičku
. Jen ať si Mates zvyká
![]()
Příspěvek upraven 06.03.12 v 20:54