Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8940
6.3.12 20:16

Webovky právě mají, ale nic tam není :mrgreen:

http://www.gymnastikazlin.cz/…mimibatolata

Ale dole jak je kontakt na tu paní, tak ta je moc ochotná a všechno Ti zodpoví, tak jí klidně brnkni :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.3.12 20:21

Tak ja bydlim u Zl.jabka … :lol:
A nakupovat chodim do Berusky a nebo jsou vyprodeje na Moskve - jednou za mesic … a jsou tak fakt nektery paradni kousky … :)
Holky taky chodim kolem Drevky po cyklostezce … cerno-oranzovy kocarek … :oops: :)
a ta Sokolovna vypada velice dobre … no … my si budem na to muset jeste pockat … :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
6.3.12 20:25

Salme tak to bydlíme kousek od sebe, já bydlím na Kvítkové hned za kruháčem :palec: Jak máš staré mimčo? Emča už má 15m a běhá, ale vy jste asi malincí, že jo ;) No ale na prochajdu vyrazíme :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.3.12 20:27

Fen-fire … nam je dnes 18 dni … :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.3.12 20:27

to je fajn,ze nekdo bydli tak blizko … :)
a kam chodite behat,holky? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
6.3.12 20:34

pro nás je Sokolovna ještě tabu, malá se jen přetáčí na bříško, takže by tam jen hleděla. Jinak my vycházíme z domu mezi 11-12 h, malá dýl nevydrží, v kočárku většinou chrní, i když taky už to není pravidlem…
Nelliska, tento týden už máme vyjímečně zaplácaný, jedině možná pátek na chvíli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
6.3.12 20:35

Jinak na tu Cyklistickou se klidně přidám ..slezu do Prštného a půjdu Vám třeba naproti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
6.3.12 20:35

Salme no my chodíme právě hlavně na tu cyklostezku, zvládnu tam zároveň kočár a chytat Emču, je to tam dostatečně široké :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.3.12 20:40

Fen-fire - To chapu … :) … ale me se tam hlavne dobre jezdi … :potlesk: je tam uzasny klid,narozdil od mesta … i kdyz Matymu je to uplne jedno … :lol: :mrgreen:
Nellisko - to by bylo fajn … :)
Holky,kam az vede cyklostezka? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
6.3.12 20:40

Já tam ještě nebyla ..ale musím to prubnout ;) ..asi hnedle zítra, když tak mám černobílý kočárek :-D

Salme.. hoď si mapy na seznamu..jmenuje se to Cyklistická :-D … teď na to koukám taky :lol: ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
6.3.12 20:42

ty mam otevreny … hledala sem Prstne … jo … a my jezdime obcas na Podhori za prababickou … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
6.3.12 20:44

my jdeme zítra s malou do svičení, chodíme do prštného (je to takové minicentrum porodní asistentky Dorazilové, jestli vám to někomu něco říká). příští týden bych se k vám na tu cyklostezku nebo do města přidala, ráda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
6.3.12 20:44

jj až do Prštného.. tam můžeš jít zase po cyklostezce podél dřevnice až do Louk k Ternu :-D .

Jinak já na Podhoří bydlím rok ..u tchýně :zed: :roll: ..

Tuptup ..Radmilku znám ..je skvělá :) ..chodila jsem k ní do kurzu. Chtěla jsem i do cvičení, ale má plno :/ … mám to kousek od domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
6.3.12 20:49

Nelliska, tak se tam klido můžem na chvíli potkat, chodíme tam tak na 14,00, nemám problém dorazit tam třeba o hodku dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
6.3.12 20:51

Klidně ;) … budu ráda.
A pořád to tam mají plné na kurzu??

Jo a holky ..až se třeba seznámí a budeme si po případě rozumět ..nemám nic proti ohledně návštěv doma..mluvím tedy jen za sebe ;)..ráda vás pozvu na čajík či kávičku ;). Jen ať si Mates zvyká :-D :P

Příspěvek upraven 06.03.12 v 20:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová