Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.3.12 21:14

jsou to asi tři roky.Bydlím na Katernicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.12 21:17

zadej si na netu Johany kojící podprsenky-Bezešvá-299kč.Píšu si tady s holkama co čekají v květnu.Jedna si ji objednávala a je spokojená. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.3.12 21:19

tak to uz nejsi zadny novacek, kdyz uz tam bydlis tak dlouho … na pod prdu mrknu. my se stehujeme na Mokrinu, asi vis lip kde to je, ja totiz vubec netusim kde Katernice jsou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.12 21:24

tak to vubec nevím kde je :roll: sem tady tři roky ale vubec to tady neznám.Ani lidi,jen pár sousedu.Většinou sem chodila z práce večer dom a víkendy sem zase byla ráda že sem něco podělala na baráku.Máme starší barák a pomalu si to tady opravujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.3.12 21:27

je to ta cast dole, kdyz jedes od Spytihnevi a vjedes do Halenkovic, tak asi 200m za znackou … to bude tim, ze se to tam vsechno tak vetvi … ja se ted orientuju akorat podle domku starosty, samoobsluhy dole pod kopcem, bliz k mokrine a potom znam akorat to centrum, jako kde je skola, a obecni urad :) myslim, si to budu muset s tim kocarem pekne procestovat jak se nastehujeme :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.12 21:34

tak já bydlím nahoře.Máte tady koupený barák nebo ste si postavily?To se s kočárkem pěkně projedeš :dance: halenkovice jsou rozlezlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
4.3.12 21:40

jj pocitam s tim :) ale nevadi mi to, alespon budeme na vzduchu. Domecek si budeme teprve stavet. Stehujeme se k nasim sousedum do pronajmu, at to mame bliz kvuli stavbe. Jen jsem se bala toho, ze nebudu mit nikoho na cestovani s kocarem :) Zili jsme totiz nekolik let v UK a pred pul rokem jsme se vratili a me moc kamaradu po te odluce nezbylo a jeste k tomu, se stehuju asi 80 km od sve rodne vesnice … tak jsem se vsema v kontaktu tak jenom pres emaily a chat … a ve ktere casti ze to tedy bydlis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.3.12 07:08

Holky mc Vás tady vítám :kytka: !

nick Leňulka: Ty vysílačky jsem nakonec prodala paní z Kroměříže.

Jinak jsem až do čtvrtka v Km u rodičů, takže u mě to taky padá..

Příspěvek upraven 05.03.12 v 07:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
5.3.12 07:22

vitam nove prichozi :-) pekne se nam to tu rozrusta,to je parada!
marthakov: taky stavime baracek, ale v Lukove, to je dedina cca 10km od Zlina..zacali jsme loni, letos v cervnu se snad budeme stehovat, uz se strasne tesime..jsem v podobne situaci jako ty..zila jsem poslednich 8 let v Praze, s kamaradama na Zlinsku jsem v kontaktu nebyla skoro vubec a ted po navratu domu tu nikoho nemam..je fakt, ze se spousta lidi odstehovala, s temi co zbyli se potkavam malo…tak taky hledam kamosku pres net, aby mel Petricek nejakeho vrstevnika na hrani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.3.12 09:08

Holky, dorazíte teda zítra nějaká z vás? Aspon Filutka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
5.3.12 16:14

Ahoj tuptup, zatim s tim pocitam, Petrik ma ale od vcerejska hnisave ocicko - asi mu tam na prochazce nafoukalo, ted je to trochu lepsi, takze zalezi jak zitra rano, kdyz to bude v pohode, tak prijedem, pokud to bude mit stejne nebo horsi, tak bych sla k doktorce. Dam ti urcite vedet na mobil, jestli jo nebo ne…
Na kolikatou bysme prip. daly sraz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Raaduska
5.3.12 18:50

Ahojte holky..je tu někdo z Malenovic?

• Citovat
  • Upravit
125
5.3.12 19:57

sraz kolem té 9,00, tak mi ráno dej vědět.pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.3.12 20:34

Raaduska ..já bydlela v Malenách 6 let :), ale teď už bydlím na Podhoří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
5.3.12 21:07

já bydlím na jižákách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie