Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, taky bych se k vam rada pridala. Mam dvoutydenni holcicku Tonicku. Mela jsem tezky porod, tak zatim nejsem schopna takrka nic, ale rada bych s vami neco podnikla, az mi bude lip… ![]()
Jé super další maminka..
.
Mě tak napadlo, že se klidně můžeme sejít třeba nejdřív na nějakou procházku..ať můžou jít i maminky s „čerstvími“ miminky
, co vy na to?
… no ja jsem taky pro …
… jen v tomhle tydnu to nejak asi nestiham - mam jeste nejake zkousky … ![]()
Tak ja jsem vcera zkusila mou prvni vychazku s kocarkem. No, zatim vydrzim pul hodiny, pak me siti zacne vcelku nesnesitelne bolet. Ale az to bude lepsi, rada se k pridam
![]()
Ahoj maminky
mužu se kvám přidat
bydlela jsem taky ve zlíně a teď sem z Halenkovic ![]()
ahoj holky,
ja jsem spis pro hernu, P. v kocarku jen spi, pokud neni cas spani tak zacne po pul hodce rvat
hodne zalezi, v kolik bysme se sesly..bylo by to zase na tu devatou-desatou?
Ahoj Lenulko, jasne, ze se muzes pridat..budete mit holcicku nebo chlapecka..nebo prekvapeni? ![]()
Tojo: ty poporodni zraneni jsou silene, je mi te moc lito..ja jsem mela problem jen se sezenim, chodit jsem mohla normalne…vubec si nedovedu predstavit, jak to mas ty. Preju ti, at se vse co nejdrive zahoji!!!
2.5. chlapečka Sebastiána.
Nellissku tebe znám z FB.Chtěla jsem ty vysílačky ![]()
ahojky … vitam novou maminku
… taky jsme uvazovali o Sebastiankovi-je to krasne jmeno … ![]()
holky … pls o radu … Maty zacal zvracet po kojeni i 2 hodiny po .. a jde mu to i nosem … je mi ho straaasne lito …
… dnes me vylozene vydesil,nemohl se v jednu chvili ani nadechnout … ![]()
ToJo - ja jsem byla v porodce,aby mi vytahli stehy,protoze me to silene bolelo a muzu rict,ze to fkt moc a moc pomohlo …
(a muzu ti rict,ze ta chut na ty horky maliny ze Zlinanky,me stale nepresla
)
ahoj holky, snad se muzu taky pridat. Hledala jsem skupinku, nebo nekoho na povidani a prochazky. Za par dnu se mame stehovat do Halenkovic a nove misto me trosku desi … Nikoho tam neznam, jsem na materske s dvouletou holcickou a v dubnu cekame novy prirustek. Takze moc prilezitosti na seznameni se s nekym novym asi nebude. Tak me napadlo to zkusit touhle cestou …
Lenulko, ty mas termin 2.5.?? Tak to je opravdu pekna nahoda
ja mam jeden 30.4. a druhy 2.5.
![]()
marthakov a ještě větší náhoda je že sem taky z Halenkovic a nikoho tu neznám
jj je to pekna nahoda … ja uz jsem sem tam chytala takovou naladu, ze se stehujeme sice na misto, kam jsme vzdycky chteli, pred par roky jsme si tam koupili pozemek … ale ted to na me nejak dopadlo, asi to tehotenstvi ..