Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já chodím s kamarádkama na JS na kostel do herny ale tam je to asi už pro větší i když sem tam jsou tam i s uplnýma prďolama.A jinak chodím do domina ale to je až od roku. A samozřejmě chodíme kočárkovat takže jestli jsi s JS tak se můžeš přidat ![]()
Jeste jedna ze Zlina
Mame 2a1/2 letou a 14 denni princezny.
Palonko, nechcete se s holkama prestehovat se, at tu nejsou 2 zlinske diskuse ![]()
ja bych byla pro, takhle hlidam dve a v tehulkach si pripadam nepatricne ![]()
Ahojte holky!
No, tak já mám pocit podobný jako Katka, že si zase připadnu nepatřičně v maminkách, ale pokud by to nevadilo.. tak bezva!
ahojte holky, já jsem si taky připadala na těhulkách nepatřičně:)) proto jsem založila toto téma..
tak jak vám rostou cvrčci? naše Míša je zlatíčko
minulý týden se poprvé převrátila z bříška na záda..
Nattallia-/můžu ti říkat Natálko?/ tak dej někdy vědět, ráda bych někdy s vama vyrazila ven..
psala jsem na tehulky, jestli by byly pro spojeni a Poly nebyla proti.
Natalko , mame skoro stejne stare deti, kde na svazich bydlis? nasi bydli na Budovatelske, ja jsem tam taky bydlela nez jsme odesli pryc.
nas Mates roste jak z vody, je uz od zacatku nejaky urychleny. ted uz chodime na pesi prochazky, ale chce to trpelivost. u vseho se zastavujeme, vetsinou musime jit cestou, kterou zvoli mates, je dost tvrdohlavy. to same i v obchode, uz nechce jezdit v kocarku, na vsechno saha, vsechno bere. ale jinak je s nim uz strasna sranda.
omlouvám se ale nějak ted nestíháme.Bydleli jsme na 4eské ale ted jsme se stěhovali a bydlíme na Okružní.
irena78: A na procházky chodíme tak různě kam se nám zrovna chce tak se můžeme na někdy domluvit po,čt,pá podle toho kdy ti to bude vyhovovat a bud ráno od 9-11 nebo odpoledne od 14-16
docela jak ordinační hodiny co???
![]()
Tak napiš a půjdeme se venčit
Natálko díky za info, příští týden ve čtvrtek nebo pátek bych s vami šla, líp mi vyhovuje to odpoledne,tak mi napiš kde mám čekat,jo?
já bydlím na Jižních Svazích na SNP.. tak zatím čao ![]()
tak to vypadá,že sem nikdo nechodí
,tak se stěhuju na těhulky zlín
Ahoj holky, tak já se taky hlásím k maminkám Zlínským! Máme 7 a půl měsíčního Davídka a bydlíme zatím na Letné, tak až někdo budete mít cestu ze Svahů do města, můžeme udělat nějaký Zlínský sraz ![]()
Ahoj holky, tak já se taky hlásím k maminkám Zlínským! Máme 7 a půl měsíčního Davídka a bydlíme zatím na Letné, tak až někdo budete mít cestu ze Svahů do města, můžeme udělat nějaký Zlínský sraz ![]()
Ahoj holky, taky jsme ze Zlína ![]()
My bydlíme na Lesní čtvrti a mám doma skoro 3letého chlapečka. Škoda, že nejste některá z lesňáku, tady jsou krásné vycházky, ale vůbec mě nabaví tady blóňat samotnou! Někdy chodíváme na hřiště na Bartošku, je tam nové hřiště a vypadá super.
Ahoj holky,chodíte sem ještě?Jsem 22letá maminka 11měsíčního chlapečka.Bydlíme na Kocandě a momentálně nemáme s kým ven,tak se ozvěte;)