Zlín - maminky

• Fotoalbum (15)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5139
14.1.08 09:14

Já chodím s kamarádkama na JS na kostel do herny ale tam je to asi už pro větší i když sem tam jsou tam i s uplnýma prďolama.A jinak chodím do domina ale to je až od roku. A samozřejmě chodíme kočárkovat takže jestli jsi s JS tak se můžeš přidat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
14.1.08 11:02

Jeste jedna ze Zlina :-) Mame 2a1/2 letou a 14 denni princezny.

Palonko, nechcete se s holkama prestehovat se, at tu nejsou 2 zlinske diskuse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
14.1.08 13:38

ja bych byla pro, takhle hlidam dve a v tehulkach si pripadam nepatricne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
14.1.08 14:01

Ahojte holky!
No, tak já mám pocit podobný jako Katka, že si zase připadnu nepatřičně v maminkách, ale pokud by to nevadilo.. tak bezva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
14.1.08 17:54

ahojte holky, já jsem si taky připadala na těhulkách nepatřičně:)) proto jsem založila toto téma..
tak jak vám rostou cvrčci? naše Míša je zlatíčko :) minulý týden se poprvé převrátila z bříška na záda..

Nattallia-/můžu ti říkat Natálko?/ tak dej někdy vědět, ráda bych někdy s vama vyrazila ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3470
14.1.08 18:58

psala jsem na tehulky, jestli by byly pro spojeni a Poly nebyla proti.

Natalko , mame skoro stejne stare deti, kde na svazich bydlis? nasi bydli na Budovatelske, ja jsem tam taky bydlela nez jsme odesli pryc.

nas Mates roste jak z vody, je uz od zacatku nejaky urychleny. ted uz chodime na pesi prochazky, ale chce to trpelivost. u vseho se zastavujeme, vetsinou musime jit cestou, kterou zvoli mates, je dost tvrdohlavy. to same i v obchode, uz nechce jezdit v kocarku, na vsechno saha, vsechno bere. ale jinak je s nim uz strasna sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
15.1.08 21:55

haló holky,kde jste kdo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5139
16.1.08 12:43

:oops: omlouvám se ale nějak ted nestíháme.Bydleli jsme na 4eské ale ted jsme se stěhovali a bydlíme na Okružní.
irena78: A na procházky chodíme tak různě kam se nám zrovna chce tak se můžeme na někdy domluvit po,čt,pá podle toho kdy ti to bude vyhovovat a bud ráno od 9-11 nebo odpoledne od 14-16 :oops: docela jak ordinační hodiny co??? :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Tak napiš a půjdeme se venčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
17.1.08 19:46

Natálko díky za info, příští týden ve čtvrtek nebo pátek bych s vami šla, líp mi vyhovuje to odpoledne,tak mi napiš kde mám čekat,jo? :) já bydlím na Jižních Svazích na SNP.. tak zatím čao :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
18.1.08 20:07

tak to vypadá,že sem nikdo nechodí :cry: ,tak se stěhuju na těhulky zlín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.1.08 19:07

Ahoj holky, tak já se taky hlásím k maminkám Zlínským! Máme 7 a půl měsíčního Davídka a bydlíme zatím na Letné, tak až někdo budete mít cestu ze Svahů do města, můžeme udělat nějaký Zlínský sraz :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
29.1.08 19:08

Ahoj holky, tak já se taky hlásím k maminkám Zlínským! Máme 7 a půl měsíčního Davídka a bydlíme zatím na Letné, tak až někdo budete mít cestu ze Svahů do města, můžeme udělat nějaký Zlínský sraz :)

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
20.3.08 18:29

Ahoj holky, taky jsme ze Zlína :)
My bydlíme na Lesní čtvrti a mám doma skoro 3letého chlapečka. Škoda, že nejste některá z lesňáku, tady jsou krásné vycházky, ale vůbec mě nabaví tady blóňat samotnou! Někdy chodíváme na hřiště na Bartošku, je tam nové hřiště a vypadá super.

• Citovat
  • Upravit
4078
1.2.10 21:03

Ahoj taky z otrokovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
1.7.10 13:48

:-) Ahoj holky,chodíte sem ještě?Jsem 22letá maminka 11měsíčního chlapečka.Bydlíme na Kocandě a momentálně nemáme s kým ven,tak se ozvěte;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová