Maminky - Praha

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
764
9.1.08 15:39

Praha

Ahojky,jsou tu nějaké maminky z Prahy?já mám ročního chlapečka a jsme z barrandova..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
155
9.1.08 18:17

Ahoj,
já jsem taky z Barrandova :) . A kde bydlíš?

Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
9.1.08 18:31

Opravdu?to je super :lol: já bydlím na konečný tramvaje…To jsem opravdu moc ráda,my jsme pořát doma,už kolikrát nevím co dělat,protože ven se moc chodit nedá jak je zima a doma je to stále dokola to hraní…Mám tu sice jednu kamarádku,ta bydlí u Alberta,ale už chodí do práce a vidíme se sotva o víkendech :( No,to se určitě musíme sejít osobně,pokud budeš chtít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
155
9.1.08 19:38

My bydlíme u zastávky Chaplinovo náměstí, v Lamačovce. Byla bych moc ráda, kdyby jsme se viděly. Já tady taky nikoho nemám, s jednou maminou jsme se občas vídaly, ale děti nám odpoledne začali spát úplně jinak, takže je to už takový sporadický. Takže buď chodíme sami ven, ale je to pořád dokola ta samá trasa a navíc v zimě se ani moc nechce. V létě jsme chodily docela dálkové pochody, do Slivence, do Holyně, do Prokopáku. Ale teď si taky spíš doma hrajeme.

Tak až budeš mít čas a chuť a nebude zima tak se můžeme vidět, budu ráda.
 Gábina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
9.1.08 20:20

Tak to jsme od sebe kousicek,ym zase casto chodime na chaplinak a zpatky nebo na druhou stranu tramvaje,kdyz je takovehle pocasi tak bychom mohli byt i treba u nas a decka si muzou spolu hrat,malej spi vetsinou dopolko tak do 11h a pak zase priblizne od 14h.Takze pres poledne a po 15h je vzhuru a v 18h chodi spat uz na noc.Napsala jsem ti SZ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1686
10.1.08 00:17

Ahoj, taky jsem z Barrandova, taky kousek od konečný tramvaje, akorát mám mladší mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
10.1.08 08:24

Ahojky!No to je super!Tak to je nas vic :lol: Ze mas mladsi miminko nevadi…Ozvi se pokud budes mit chut :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
13.1.08 07:07

Jsou tady jeste nejake maminky z Prahy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14208
13.1.08 22:22

Ahojky, ja sem taky z Prahy, ale az z Cerneho Mostu, to je od vas docela daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
27.1.08 10:57

Maminky z Barrandova

Ahojky, nejsem tady na fóru dlouho. Jsem taky z Barrandova, bydlíme na konečný tramvaje u Voskovcový. Chodila jsem ven s jednou maminkou, byla od nás z domu, ale odstěhovali se. Teď chodíme většinou sami, jen někdy s jednou známou. Mám skoro 15ti měsíčního neposedu Pavlíka, ještě venku sám nechodí, tak jezdíme. Spí už jenom po obědě, zhruba mezi 11,30 - 13,30 hodin. Budu ráda, když se někdo ozvete. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
764
4.2.08 18:18

marcuško ahojky!To je bezva,nas Tomasek spi uplne stejne,tak by bylo moc fajn kdybychom mohli spolecne chodit ven :D On teda venku uz beha,chodi od listopadu,ale to vubec nevadi.Budu rada pokud se ozves,dam ti tel do SZ ju? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
20.3.08 21:39

My jsme se prestehovali nedavno do Kosiru, a mam pocit, ze jsem tu jedina maminka s detmi, na pisku nikde nikdo, potkavam akorat pejskare…mam holcicku 2 roky a mimco 3mesicni.
Jestli je nekdo pobliz, budu rada.
 Tekice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2436
11.4.08 11:09

Ahoj, taky jsem z Prahy, ale z Holešovic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
11.4.08 12:06

ahoj, jsem taky z Prahy - Podolí. Jinak na konečný tramvaje na Barrandově mám rodiče, sice ne na sidlišti, ale v baráčku ulice V javoříčku, je to hned u tý základky. Tak to škoda, že tam nebydlím, když je Vás tam tolik, určitě chodíte na gyndu k mudr. Jedličlový :D že, jo! Já taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
12.5.08 23:43

já jsem z Karlína, a taky bych uvítala pokec s nějakou maminkou, nebo těhulkou;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová