Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak my za měsíc rodíme a jsem z trojky, přímo z Flóry, nemám někoho poblíž? ![]()
Tak koukám holky, že jsme pěkně rozházený po tý Praze
![]()
Zdravím z Podolí ![]()
Sheelle
Já jsem taky z trojky, z Flóry, ale mám doma už chlapečka přes 4 a 1/2 měsíce.
Taky bych ráda poznala nějakou mamku s prckem na procházky, pokec nebo třeba společné cvíčo.
Je tady nějaká mamina, co by chodila do Nové Trojky do Jeseninky?
Ozvěte se, ráda vás poznám. ![]()
Ahoj holky, já jsem z Vršovic, ul. Moskevská, a na Flóru to mám cca 15 min. hezkou procházku. Termín máme v polovině července a ráda bych našla nějakou těhulku nebo maminku na procházky, poklábosení apod. ![]()
Kačka.
Ahoj já jsem sice momentálně z Hostivic u Prahy, ale jsem původem z Letné. Mám tam rodiče, tak tam dost často jezdím. V Hostivicích zatím žádnou maminku nemám a tak jsem tu sama
(( Není pro mě problém dojet i do Prahy.
Ahoj Sheelee, ja jsem z Letne a mame asi priblizne stejne datum porodu, ja 9.cervna a ty? Mas i jine deti? ja mam jeste velkou holcicku
Ahoj Sheelee, ja jsem z Letne a mame asi priblizne stejne datum porodu, ja 9.cervna a ty? Mas i jine deti? ja mam jeste velkou holcicku
ahoj, já jsem z prahy 8, ale ze severu, Dolní Chabry. Janoh09, psala jsem ti SZ, ale nějak mi to blbne a zprávy nechodí. kdybys chtěla, můžeš mi napsat email:)
Ahoj Pražandy
!
Sheelle, Žížala, Frogletfriend - Já jsem taky kousek od Flóry. Přímo ul. Ruská, to je kousíček. Mám tříměsíční Terezku.
Sheelle - my máme miminka nejblíž
![]()
TĚHULKÁM HODNĚ ŠTĚSTÍ!!!! ![]()
Zdravím,my jsme Praha východ,ale 1km od Prahy 9,takže Letňany,Černý Most,Kbely atd… ![]()
Ahoj holky, nechcete nekdo vyrazit nekam s detmi ven? Bydlim na metru Luka ![]()