Zlín - maminky

• Fotoalbum (15)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
21.2.12 08:53

salme: jj je to oblíbené jméno :)
filutka: Bydlím na Podhoří a ty?
A když jsme u toho představování :D . Jmenuji se Míša a je mi 24let. Bydlím s přítelem ..kousek od lesa v rodiném baráčku.. idilku mi kazí fakt, že pod námi bydlí tchýně :)). Máme užasné syna Matyase (11.7.011) , který nám dělá jen samou radost. Do budoucna plánujeme dalšího mimiška..ale kdy to ukáže čas :)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
21.2.12 20:17

Nelliska: ja bydlim v Lukove (cca 10 km od Zlina), v cervnu se snad budem stehovat do baracku, ted bydlime v byte. Mame prvorozene ditko, Petrika, ktery bude mit za 14 dni pul roku..
Ahoj Salme :-)
Co jste dneska holky delaly? My jsme byli klasicky 2× venku, je to ted mnohem lepsi, kdyz sviti slunicko..uz jsem z toho zacinala mit depky, jak byla venku porad tma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.2.12 09:05

holky, já se teda taky přidávám, jsem ta, co bydlí na JS ve Zlíně :-), mám 4,5 měsíční holčičku :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.2.12 09:36

Jinak jsem se dívala na netu a tohle je na těch JS http://zlin.sdb.cz/…pro-dospele/ ? Ta Kavárna pro rodiče s dětmi - úterý a středa 8:30 - 11:30 ? To mi příjde ideální.. posedět a děti si mohou pohrát..byli jste tam některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.2.12 09:46

nebyla jsem tam, ale slyšela jsem o tom. je to spíš už pro batolata, děti tam mají koberec a hračky. Ale ted mi jedna maminka říkala, že i menší děti se tam dají položit (jsou tam malé boxy). Malá ještě nesedí, neleze, tak když nebude spát v kočáře, na klíně bych ji neudržela. Je potřeba to tam vyzkoušet :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.2.12 10:10

Náš Maty tak neleze :) ..Mě by vyhovovalo sednout někde na zem položit ho a pokecat :) …nějaké hračky bych mu vzala sebou.
Lepší jak ve slunečnici ..ta na děti pomalu ani nevidíš a Maty se neustále překuluje ..to bych pořád lítala od stolu k němu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.2.12 10:17

Tak můžem příští týden otestovat :-)). mně by víc vyhovovalo úterý, co ty?a ostatní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.2.12 10:23

Klidně by to šlo ;)..už se cítím mnohem líp..jen rýma, ale té se snad do té doby zbavím.
Našla jsem i fotečky ja to tam vypadá http://zlin.sdb.cz/foto-zlin/?…
A jedna maminka na fb mi psala : od 8:30 je kavárna otevřena,můžete přijít kdykoliv a kdykoli odejít. Při příchodu se jako nová ohlásite paní na „recepci“..ona vám vše vysvětlí a můžete si hrát. Když máte žízeň,… můžete si něco koupit. Vstup je zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
22.2.12 15:03

JJ … je to posledni dobou velice oblibene jmeno … :)
Ja bych s vama holky velice rada sla … ale maly ma teprv par dnu - tojsme tu asi nejmladsi … :oops:
Jinak ja bydlim u Zlateho Jabka … ale ono je to jedno dojet ci dojit se da vsude … :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.2.12 15:17

Salme však malí může hajat v kočárku :). ale i tak bych ejště nějakou dobu počkala.. přece jen budou tam i větší děti tak ať se nechytne nějakého bacila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
22.2.12 19:06

Petulka se zatim umi jen pretocit na brisko, takze taky asi jeste neni dostatecne „velky“, ale nemam zkusenosti s detskyma hernama, tak proc to nezkusit :-) Divala jsem se na to na mape, a vypada to, ze hned vedle je docela velke parkoviste..nejsem totiz v parkovani moc zdatna, potrebuju hodne mista :-)) 8:30 - 11:30 je zrovna cas, kdy se Petrik podruhe vzbudi a pak se jde ven, tak bych mohla tak na hodinku nez pujde zase spat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
22.2.12 19:40

fitulko, před kostelem je fakt docela velké parkoviště, určitě nebudeš mít problém :-), plno tam na 100 % nebude. já taky počítám, že malá nějaký čas prospí, nějak to tam zvládnem a když bude nejhůř, půjdem ven. nakojit je tam taky určo nebude problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
22.2.12 19:52

My dorazíme torlejbusem ;) ..a asi tam budem určo svačinkovat. Doufám, že se tam může s kočárkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
23.2.12 09:11

my budem taky určo jíst (kojit), malá je žroutík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
25.2.12 08:42

Holky, na kolik tam prijedete? Myslite, ze mi pripadne ohrejou prikrm pro maleho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová