Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj … chodime i odpoledne … ja sem radeji venku … takze jak mam moznost,vyrazime ven …
![]()
Tak holky dneska před 4 vyrážíme courat na cyklostezku, chodíme po cyklostezce cca od zast. busu Benešovo nábřeží, většinou mezi těmi dvěma mosty. Oranžové golfky Chicco Multiway, Emča červené šusťáčky a modrá bunda, já asi rifle a černá bunda, no a když si neumeju vlasy, tak navrch ještě mastná hlava
![]()
Pokud někdo chcete cournout někde jinde, ozvěte se, ráda změním směr ![]()
Fenfire: Jej, teď jsme se vrátili
no ale zítra možná půjdeme taky. Dnes jsme nebyly stejně samy. A na procházce jsme ztratili knížku
týden novou…malá ji musela pustit, ale nechápu, že jsem si toho nevšimla, byla otočená ke mě…
A na kolik jdeš Fenfire v úterý na cvičení? Že bysme zašly taky poprvé ?
Ale ještě nechodíme sami, jen za ruce nebo jednu ![]()
Salme, tak se třeba někdy stopneme, máme stříbrno-šedý mutsy sporťák…
holky,tak my jsme se tez pred pul hodinkou vratili z cyklostezky … ![]()
A my jsme přišly teď, no ale volal mi chlap, takže jsem celou cestu telefonovala … takže poznávací znamení - telefon ![]()
Stredulinko to cvičení v úterý je 10-11 ![]()
Ahoj holky
tak jak se vám vydařily procházky?Potkaly jste se tak jak jste plánovaly.
Až dostanete nějaký recept od doktorky tak vám doporučuju lékarnu(v té ulici kde je potrefená husa)neplatila jsem tam za recept 30kč a dokonce se mi zdá že sem neplatila ani moc peněz za léky co sem tam brala. ![]()
Fenfire: Ajaj, tak to zrovna spává
to je blbé…není i to jindy? Třeba po obědě? ![]()
Stredu nevím v kolik to bývá ve čtvrtek, to se ještě poptám, ale v úterý je to jenom 10-11 ![]()
Fajná procházka s Tuptup dneska
.. jsi hrozně sympatická a fajn ! .. a nakonec jsme trajdali do 17:30
… byli jsme i na cyklostezce a potkala jsem jen jednoho cyklistu
.
Příspěvek upraven 07.03.12 v 18:35
Do 17.30 jo? Tak to je super čas, chodíme taky tak, takže příště se vetřu
![]()
To jsme trajdali jen já a Maty
..Tuptup šla cvičit s Verunkou ![]()
Nellisko teda ty jsi dábel, od jedné do půl šesté, ještě že už nekojíš, Verunka ta by padla hlady
. Byla to moc fajn procházka. Je fakt, že každé mimčo má ten režim jiný. Verunka ještě spí 3 x denně, dopoledne, kolem poledne (to jsme venku), a pak ještě později odpoledne chvíli. Asi se všechny zatím nedomluvíme. Jinak zítra jdeme s malou na rehabilitaci do Niky, je to na Kvítkové, tak kdyby jste některá byla poblíž nebo ve městě a viděla celý bílý kočárek, tak na mě jukněte ![]()
Eli neboj já měla sebou kukuřičné křupky a čajík , takže Maty hlady nepadl
.. normálně tak dlouho venku nebýváme
.
Jinak jak si všimla Maty jezdí i za vzbuzeného stavu
(jenom co jsme se dneska rozdělili vytuhl
) , takže u nás to není problém vyrazit v podstatě kdykoli, ale nejrači po tom obědě
.
Nelliska: Tak to jste museli pořádně vymrznout
Zdálo se mi že teda pěkně fičí, teda aspoň u vody fučelo chvílema dost a pěkně jsem vymrzla.
Dnes je bez sluníčka docela chladněji a větrno…tak půjdeme asi na chvíli odpoledne. Už aby bylo teploučko ![]()