Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
7.3.12 12:14

jj … chodime i odpoledne … ja sem radeji venku … takze jak mam moznost,vyrazime ven … :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.3.12 14:40

Tak holky dneska před 4 vyrážíme courat na cyklostezku, chodíme po cyklostezce cca od zast. busu Benešovo nábřeží, většinou mezi těmi dvěma mosty. Oranžové golfky Chicco Multiway, Emča červené šusťáčky a modrá bunda, já asi rifle a černá bunda, no a když si neumeju vlasy, tak navrch ještě mastná hlava :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.3.12 14:41

Pokud někdo chcete cournout někde jinde, ozvěte se, ráda změním směr :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.3.12 15:56

Fenfire: Jej, teď jsme se vrátili :? no ale zítra možná půjdeme taky. Dnes jsme nebyly stejně samy. A na procházce jsme ztratili knížku :,( týden novou…malá ji musela pustit, ale nechápu, že jsem si toho nevšimla, byla otočená ke mě…
A na kolik jdeš Fenfire v úterý na cvičení? Že bysme zašly taky poprvé ? :lol: Ale ještě nechodíme sami, jen za ruce nebo jednu :nevim:

Salme, tak se třeba někdy stopneme, máme stříbrno-šedý mutsy sporťák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
7.3.12 16:33

holky,tak my jsme se tez pred pul hodinkou vratili z cyklostezky … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.3.12 17:17

A my jsme přišly teď, no ale volal mi chlap, takže jsem celou cestu telefonovala … takže poznávací znamení - telefon :lol:

Stredulinko to cvičení v úterý je 10-11 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.12 17:22

Ahoj holky :mavam: tak jak se vám vydařily procházky?Potkaly jste se tak jak jste plánovaly. :dance: Až dostanete nějaký recept od doktorky tak vám doporučuju lékarnu(v té ulici kde je potrefená husa)neplatila jsem tam za recept 30kč a dokonce se mi zdá že sem neplatila ani moc peněz za léky co sem tam brala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
7.3.12 17:35

Fenfire: Ajaj, tak to zrovna spává :think: to je blbé…není i to jindy? Třeba po obědě? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.3.12 17:53

Stredu nevím v kolik to bývá ve čtvrtek, to se ještě poptám, ale v úterý je to jenom 10-11 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.3.12 18:22

Fajná procházka s Tuptup dneska :).. jsi hrozně sympatická a fajn ! .. a nakonec jsme trajdali do 17:30 :-D … byli jsme i na cyklostezce a potkala jsem jen jednoho cyklistu :).

Příspěvek upraven 07.03.12 v 18:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
7.3.12 18:28

Do 17.30 jo? Tak to je super čas, chodíme taky tak, takže příště se vetřu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.3.12 18:35

To jsme trajdali jen já a Maty :) ..Tuptup šla cvičit s Verunkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.3.12 19:33

Nellisko teda ty jsi dábel, od jedné do půl šesté, ještě že už nekojíš, Verunka ta by padla hlady :-)). Byla to moc fajn procházka. Je fakt, že každé mimčo má ten režim jiný. Verunka ještě spí 3 x denně, dopoledne, kolem poledne (to jsme venku), a pak ještě později odpoledne chvíli. Asi se všechny zatím nedomluvíme. Jinak zítra jdeme s malou na rehabilitaci do Niky, je to na Kvítkové, tak kdyby jste některá byla poblíž nebo ve městě a viděla celý bílý kočárek, tak na mě jukněte :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
7.3.12 20:03

Eli neboj já měla sebou kukuřičné křupky a čajík , takže Maty hlady nepadl :) .. normálně tak dlouho venku nebýváme :) .
Jinak jak si všimla Maty jezdí i za vzbuzeného stavu :-D (jenom co jsme se dneska rozdělili vytuhl :-D ) , takže u nás to není problém vyrazit v podstatě kdykoli, ale nejrači po tom obědě :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
8.3.12 11:02

Nelliska: Tak to jste museli pořádně vymrznout :mrgreen: Zdálo se mi že teda pěkně fičí, teda aspoň u vody fučelo chvílema dost a pěkně jsem vymrzla.

Dnes je bez sluníčka docela chladněji a větrno…tak půjdeme asi na chvíli odpoledne. Už aby bylo teploučko :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová