Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8940
14.3.12 08:33

Holky a kde na jižňákách to je? A jak se tam dostanu? Já chodím všude pěšky, tak vůbec nevím, jak je to s mhdéčkem :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.3.12 08:50

Já se taky ráda přidám ..klidně už příští uterý pokud bude malému Petříkovi od Fifulky dobře.
Nám teď začalo hodně téct očičko.. tak na radu doktorky kapeme kapky..ve čtvrtek jdeme na 8. měsíční kontolu, tak to snad do té doby bude dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.3.12 09:13

fen-fire, je to na kostele http://zlin.sdb.cz/…pro-dospele/, když se vyhrabeš z čepkova na slunečnou, tak už je to kousek, klído zvládneš i pěšky :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
14.3.12 09:21

Fen-fire: Tak pokud bys teda zítra šla na tu Sokolku, tak já bych zkusila přidat. Sára na děti strašně reaguje, vylezla by z kočáru, když jede mimi do protivky nebo někdo kolem cupitá…sice se vždycky nakonec bojí a stydí, ale rozkouká se, to vím. Asi je potřeba tam přijít dříve, co? Zatím se mi to podle poisu líbilo a nadchla mě ta bílá teplákovka, že byla bílá i potom :mrgreen: :pankac: Máme to i celkem kousek…tak to zkusím. Sice chodí mezi 10-11spávat, ale to by měla vydržet. Tak písni zda zítra půjdeš, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.3.12 09:35

Tuptup a je to přímo v té kostelní budově :) ?… my jeli v pátek kolem autem a viděla jsem jako by před tím kostelem bílou malou budovu , kde bylo psané Centrum pro rodinu. Ale tak společně to snad najdem

Jinak já pojedu trajflem na Slunečnou a pak pěšky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.3.12 09:40

vchod je jakoby z druhé strany kostela, sejde se mírně dolů, je tam venkovní hřiště naproti, to určitě najdeš. centrum pro rodinu je něco jiného........však se tam sejdeme, klidně před kostelem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
14.3.12 09:44

Jo to by bylo optimální ;)..však se ještě přesněji domluvíme v pondělí .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.3.12 13:46
stredulinka píše:
Fen-fire: Tak pokud bys teda zítra šla na tu Sokolku, tak já bych zkusila přidat. Sára na děti strašně reaguje, vylezla by z kočáru, když jede mimi do protivky nebo někdo kolem cupitá…sice se vždycky nakonec bojí a stydí, ale rozkouká se, to vím. Asi je potřeba tam přijít dříve, co? Zatím se mi to podle poisu líbilo a nadchla mě ta bílá teplákovka, že byla bílá i potom :mrgreen: :pankac: Máme to i celkem kousek…tak to zkusím. Sice chodí mezi 10-11spávat, ale to by měla vydržet. Tak písni zda zítra půjdeš, ju?

Stredulinko tak my zítra určitě jdeme, vede to prý jiná paní než ty úterky, ale to snad nevadí ;) Minule jsme přišly ve třičtvtě a už bylo všechno otevřeno, takže se můžeme sejít ve třičtvrtě na 10 před vchodem, my máme oranžové Chicco Multiway a červený jarní fusak Emitex :palec: Jinak je tam docela horko, tak se moc nenavlíkejte a vemte sebou pití, Emča mi vypila celou falšku a já jsem málem umřela žízní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.3.12 13:59

Stredulinko ještě jsem zapoměla, vem si sebou drobné, minule jsme dávali 30kč přímo do kasičky, takže nebylo jak si rozměnit nebo vracet 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
14.3.12 21:16

Fen-fire: jej, tak to je dobře, že jsi mi to řekla :palec: Tak my přifrčíme a můžeme se teda potkat před jak jsi psala. Dnes jsme šli s manželem vycházkou kolem, tak jsme se dívali na vchod, je to myslím z boku po dvou schodkách do budovy. Tak se budeme těšit :mrgreen: Jinak já jsem až minulý tvůj příspěvek pochopila, že Emča je holčička…psala jsi vždy jen Emča a že má modrou bundičku, červené kalhotky a oranžový kočárek, asi jsem přehlédla ženský rod, nevímm proč, ale zafixovala jsem si, že máš chlapečka Emču…jsem si říkala třeba Emanuel, chi chiii :mrgreen: tak jsem ráda, že je Emča holčina, to si se Sárou budou třeba víc rozumět :mrgreen: Se uvidí zítra :pankac: (jo, jinak my máme šedo-stříbrnou kárku :mrgreen: a růžovou čepici kitty)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
14.3.12 21:39

Jojo, Emča je holčička :mrgreen: Stredulinko tak se budeme těšit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
15.3.12 08:12

Filutko moc, moc díky :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit
389
16.3.12 08:30

Ahojky … holky nvte nekdo neco na zanet prsu? … uz ho mam po nekolikate … bolesti jsou sice neprijemne,ale vic mi vadi horecky a zimnice … nevite o necem?treba i homeopatika … diky :oops: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
16.3.12 19:25

Salme: jaj, to je mi lito, ze s tim mas takove problemy! Bohuzel ti neporadim, vim jen ze se ma davat na prsa tvaroh, ale to asi znas…Mozna holky budou vedet vic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
16.3.12 19:34

Ahoj Pajo, to me moc mrzi :| Urcite by Ti pomohly homeopatika, ale bylo by lepe konzultovat to s nekym, kdo tomu rozumi… Mne pomohla ta terenni porodni asistentka.Mela jsem na horecku Belladonnu 15CH a pak nevim, ktere dalsi homeopatika se toho tykaly, protoze jsem mela i neco na porodni poraneni.Jinak jsem si delala zabaly na prsa tak, ze je namazes jakymkoli olejem krom bradavek, pak das plenu, kterou potrisnis slivovici, aby byla vlhka, na to nejaky igelit a navrch nejaka sucha vrstva, ktera to bude drzet…Kdyz tak bych na Tvem miste aspon zavolala pi Gogelove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová