Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Včera bylo fajn ..dneska jak nesvítí tak je zima. My dneska jedeme na Velíkovou za kámoškou , takže aspoń trošku se projdeme.
Holky … to je teda pocasi …
dneska jsme bez prochazky …
… uz aby bylo teploucko … ![]()
My jsme dnes byly u doktorky a maly dnes skoro vubec nespal … tak jsem zvedava co bude delat vecer .. kdyz je hodne unaveny,tak breci a nechce spat …
![]()
Taky půjdeme dneska jenom poťapat před barák, to je počasí na ![]()
To počasí je děs.. jednou tak druhý den uplně jinak. Zítra nás čeká dokrtorka .. no pokud bude hůř nechám to na příští týden.
ahoj holky,
prave jsme se vratili z prochajdy, je tam lip nez vcera. Dneska Petrik vstaval az v sedm, to je jeho rekord..kez by to tak zustalo ![]()
Nelliska: to jsi jela pres Lukov, ne?
Co planujete na vikend? U nas nebude nic zvlastniho, pujdem vyvetrat barak, at to rychleji schne a pak jako kazdy jiny den..
Filutka ..taky nějak tak ..muž v práci a my doma a nebo venku. Dneska jedeme na nákup ![]()
Jjo, tak to asi máme všechny stejně… Taky jsme teď procházkovali, ale všichni na trh na brambory, do masny na maso a nikde ani jedno vajíčko
To je fakt boj… v sobotu potřebuju upéct dvě rolády, tak nevím teda z čeho to jako vyšlehám.
Chodíte nakupovat do malých obchodů nebo prostě uděláte nájezd na supermarket a nakoupíte všechno???
ahojky … no tak my byly venku hned dopoledne a krasne svitilo slunicko,az mi bylo lito jit zpet domu … ![]()
a odpoledne se nam vratil tatka,takze o vikendu si bude uzivat drobecka on …
![]()
ja se priznam,ze nejradeji udelam najezd na obchodak a aspon nakoupim vsechno … ![]()
Salme to jsme na tom stejně ..taky jsme včera udělali nájezd na obchod a bylo to
.
Super, v Tescu měli posledních pár balení vajec
…jak málo stačí ke štěstí
…i pokladní na mě „aaa my máme vajíčka?“
Je nádherně, dnes jsme trajdali celé dopoledne po městě a odpoledne jedeme na koníčky do Dobrotic. Sára má ráda zvířátka, můj taťka ji naučil bučet a dělat koníka, takže u nás je to jak na dědině ![]()
na kauflandu taky měli včera vajíčka.
Jinak Maty miluje naši kočku..chuděra ještě neví , co ji čeká jak začne lést
a to mrška čeká koťátka ..to bude mazec
.
Jinak jsem se dneska dívala na youtube na výměnu manželek
..no a pak mě chytla uplně šílená uklízecí manie
..po tom co sem tam viděla
![]()
My taky jezdime v ramci usetreni casu do Sparu nebo Kaufu..
Petulka ma od vcerejska horecky, tak jsem z toho uplne paf.volala jsem i na pohotovost, co delat..takze srazime tepltou a cekame jak se to bude vyvijet dal..je mi toho drobecka strasne lito…
Doufam, ze u vas jsou vsichni zdravi!
Filutko, at se Petka brzy uzdraví, vy ted máte na ty nemoci jakési „štěstí“. Snad už je vám líp!!!!
tuptup: mas pravdu, ted se nam to nejak seslo..ocicko uz ma skoro dobre, ted uz jen dva dny prelecit. Ale ta horecka vubec nevim, co znamenala, vcera se mu to vysplhalo pres 39 stupnu, chudatko male, bylo mi ho strasne lito, porad se potil..ted uz to vypada trosku lip, musim zaklepat..nechapu, kde to chytil..
Takze u nas viken ve znameni leceni..a co uvas? Klasika?