Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1939
20.4.12 17:11

mi neříkejte, že se našel někdo, kdo na to má nárok??? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
20.4.12 18:21
@stredulinka píše:
mi neříkejte, že se našel někdo, kdo na to má nárok??? 8o

Tak někdo se vleze asi? My to třeba zkusily jen tak,ale můj vydělává víc,tudíž smůla no :nevim: Ale příští rok má prý být porodný zase :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
22.4.12 20:54

Petko, to je myslím pěkná blbost :mrgreen: :mrgreen: vždyť mluvili, že ho zruší úplně, tak tohle se mi teda vůůůbec nezdá :think: A jestli je to pravda, tak uspořádám protest na zpětné navrácení, protože je to výsměch všem, co ho neměly!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
22.4.12 21:04
@stredulinka píše:
Petko, to je myslím pěkná blbost :mrgreen: :mrgreen: vždyť mluvili, že ho zruší úplně, tak tohle se mi teda vůůůbec nezdá :think: A jestli je to pravda, tak uspořádám protest na zpětné navrácení, protože je to výsměch všem, co ho neměly!!!

No já nevím zda je to pravda,jen že se o tom mluvilo,ale kdo ví mají tam v tom bordel a taky bych žádala o vrácení zpětně :P Ono už to tak prý kdysi bylo,že se to zrušilo další rok dalo zpět a museli vyplácet zpětně takže jak u blbých :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
22.4.12 21:10

No Petko, je to jako u blbých a já bych fakt žádala, protože nemusím tady vykládat, kolik stojí mimi než se vůbec narodí a to zvlášť, když někdo jako my nemá nic, co by od někoho dostal či si půjčil a musí se pořídit nové vlastní… Jako tento stát děti ooopravdu podporuje…a na palici je, když máš průměrný příjem, odečteš nájem, splátky a ti pitomci ti řeknou s úsměvem, že nemáš nárok ani na příspěvek na dítě. A všichni ví, že na dětech se šetřit nedá. No jo, a bude to ještě horší :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
22.4.12 21:21
@stredulinka píše:
No Petko, je to jako u blbých a já bych fakt žádala, protože nemusím tady vykládat, kolik stojí mimi než se vůbec narodí a to zvlášť, když někdo jako my nemá nic, co by od někoho dostal či si půjčil a musí se pořídit nové vlastní… Jako tento stát děti ooopravdu podporuje…a na palici je, když máš průměrný příjem, odečteš nájem, splátky a ti pitomci ti řeknou s úsměvem, že nemáš nárok ani na příspěvek na dítě. A všichni ví, že na dětech se šetřit nedá. No jo, a bude to ještě horší :oops:

Přesně tak,my taky kupovali vše nové,nemáme nic co by nám kdo dal i kdyby dal,já nechtěla,nepočítám nějaký dáreček pro malou,ale prostě vše za naše peníze,teda ne moje,ale partnerovi,já byla do porodu bez kč :zed: Porodné by se šiklo to jo,ale hold nespadáme do skupinky tam těch oněch co si vyřvou kde jakou dávku atd :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
23.4.12 12:05

Ahoj holky mám dotaz. Nevíte kam se přestěhovaly obchody z b. 14 a 15 :?:

• Citovat
  • Upravit
3798
23.4.12 19:10
@mark76 píše:
Ahoj holky mám dotaz. Nevíte kam se přestěhovaly obchody z b. 14 a 15 :?:

Tak to netuším :nevim: Já tam tím směrem nechodím,ale slyšela jsem že jsou tam někde nové potraviny a prej ťamanci by se tam měli vrátit,jak se to opraví,nebo jestli to už je opravené nevím? Já za sebe bych to zrušila a udělala tam něco jiného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
25.4.12 11:47

mark76: to taky vubec netusim, co tam melo byt za obchody?
Jinak jak se holky mate? Ted uz je mnohem hezci pocasi, tak parada.

U nas spani zase katastrofa, nevim, jestli mu rostou zuby nebo co, ale budi se co hodinu, nad ranem i casteji..jsem vystavena..jinak je to sikulka, snazi se lozit, ale zatim jen peruje na vsech ctyrech, nevi co s rukama, ty ma jak sloupy, co se nehnou. Jsem zvedava, kdy prijde jak na to :-) to pak bude jak motorova mys :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.12 21:21

Zdravim Zlinacky i jejich deticky:-)Jsem taky ze Zlina,bydlim tady ale teprve pul roku,nikohu tu s detima bohuzel neznam,tak kdyby jste meli nekdo zajem zajit na kafco,s detima na hriste atd.tak budu hrozne rada kdyz se ozvete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
26.4.12 21:33

Ahojky … zdravim andrejjjkuuu :mavam:
My jsme dnes byly s Tojo ve slunecnici a parada … :) byly jsme tam strasne dlouho,ale straaasne se nam tam libilo … :lol:
Jako maminek tam chodi fakt dost … ale zadna kalamita … :lol:
Kdybychom se nespalili a ja si neuhnala uzeh - nemelo by to chybu … :oops: :lol:
a co ty JS?Uz jste tam nekdo byly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.4.12 22:04

Achooj :mavam: o Slunecnici uz sem slysela,je to tam pry fajn:-)taky bych se tam sla podivat,ale samotne se mi tam s deckama nechce:-(Tam se sedi i venku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
770
28.4.12 22:19

Ahojte maminky :)
Já jsem ze Zlína ale maminkou budu až v červnu, jestli vám to nevadí :) můžu se přidat? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
28.4.12 22:35

Ahoooj, jeee, konecne vidim, jak se bude maly broucek jmenovat :srdce: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
28.4.12 22:40

To bylo pro Kojdu, ale samozrejme vitam obe nove maminky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová