Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stredulinka píše:
mi neříkejte, že se našel někdo, kdo na to má nárok???
Tak někdo se vleze asi? My to třeba zkusily jen tak,ale můj vydělává víc,tudíž smůla no
Ale příští rok má prý být porodný zase ![]()
Petko, to je myslím pěkná blbost
vždyť mluvili, že ho zruší úplně, tak tohle se mi teda vůůůbec nezdá
A jestli je to pravda, tak uspořádám protest na zpětné navrácení, protože je to výsměch všem, co ho neměly!!!
@stredulinka píše:
Petko, to je myslím pěkná blbost![]()
vždyť mluvili, že ho zruší úplně, tak tohle se mi teda vůůůbec nezdá
A jestli je to pravda, tak uspořádám protest na zpětné navrácení, protože je to výsměch všem, co ho neměly!!!
No já nevím zda je to pravda,jen že se o tom mluvilo,ale kdo ví mají tam v tom bordel a taky bych žádala o vrácení zpětně
Ono už to tak prý kdysi bylo,že se to zrušilo další rok dalo zpět a museli vyplácet zpětně takže jak u blbých ![]()
No Petko, je to jako u blbých a já bych fakt žádala, protože nemusím tady vykládat, kolik stojí mimi než se vůbec narodí a to zvlášť, když někdo jako my nemá nic, co by od někoho dostal či si půjčil a musí se pořídit nové vlastní… Jako tento stát děti ooopravdu podporuje…a na palici je, když máš průměrný příjem, odečteš nájem, splátky a ti pitomci ti řeknou s úsměvem, že nemáš nárok ani na příspěvek na dítě. A všichni ví, že na dětech se šetřit nedá. No jo, a bude to ještě horší ![]()
@stredulinka píše:
No Petko, je to jako u blbých a já bych fakt žádala, protože nemusím tady vykládat, kolik stojí mimi než se vůbec narodí a to zvlášť, když někdo jako my nemá nic, co by od někoho dostal či si půjčil a musí se pořídit nové vlastní… Jako tento stát děti ooopravdu podporuje…a na palici je, když máš průměrný příjem, odečteš nájem, splátky a ti pitomci ti řeknou s úsměvem, že nemáš nárok ani na příspěvek na dítě. A všichni ví, že na dětech se šetřit nedá. No jo, a bude to ještě horší
Přesně tak,my taky kupovali vše nové,nemáme nic co by nám kdo dal i kdyby dal,já nechtěla,nepočítám nějaký dáreček pro malou,ale prostě vše za naše peníze,teda ne moje,ale partnerovi,já byla do porodu bez kč
Porodné by se šiklo to jo,ale hold nespadáme do skupinky tam těch oněch co si vyřvou kde jakou dávku atd
![]()
Ahoj holky mám dotaz. Nevíte kam se přestěhovaly obchody z b. 14 a 15 ![]()
@mark76 píše:
Ahoj holky mám dotaz. Nevíte kam se přestěhovaly obchody z b. 14 a 15
Tak to netuším
Já tam tím směrem nechodím,ale slyšela jsem že jsou tam někde nové potraviny a prej ťamanci by se tam měli vrátit,jak se to opraví,nebo jestli to už je opravené nevím? Já za sebe bych to zrušila a udělala tam něco jiného ![]()
mark76: to taky vubec netusim, co tam melo byt za obchody?
Jinak jak se holky mate? Ted uz je mnohem hezci pocasi, tak parada.
U nas spani zase katastrofa, nevim, jestli mu rostou zuby nebo co, ale budi se co hodinu, nad ranem i casteji..jsem vystavena..jinak je to sikulka, snazi se lozit, ale zatim jen peruje na vsech ctyrech, nevi co s rukama, ty ma jak sloupy, co se nehnou. Jsem zvedava, kdy prijde jak na to
to pak bude jak motorova mys ![]()
Zdravim Zlinacky i jejich deticky:-)Jsem taky ze Zlina,bydlim tady ale teprve pul roku,nikohu tu s detima bohuzel neznam,tak kdyby jste meli nekdo zajem zajit na kafco,s detima na hriste atd.tak budu hrozne rada kdyz se ozvete ![]()
Ahojky … zdravim andrejjjkuuu ![]()
My jsme dnes byly s Tojo ve slunecnici a parada …
byly jsme tam strasne dlouho,ale straaasne se nam tam libilo … ![]()
Jako maminek tam chodi fakt dost … ale zadna kalamita … ![]()
Kdybychom se nespalili a ja si neuhnala uzeh - nemelo by to chybu …
![]()
a co ty JS?Uz jste tam nekdo byly?
Achooj
o Slunecnici uz sem slysela,je to tam pry fajn:-)taky bych se tam sla podivat,ale samotne se mi tam s deckama nechce:-(Tam se sedi i venku?
Ahojte maminky ![]()
Já jsem ze Zlína ale maminkou budu až v červnu, jestli vám to nevadí
můžu se přidat? ![]()
Ahoooj, jeee, konecne vidim, jak se bude maly broucek jmenovat
![]()