Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
701
16.8.12 17:15

Loci, jak jsi maleho naucila spavat celou noc, tak ted je u vas v loznici nebo ma svuj pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
16.8.12 17:42

Ahoj Filu, já jsem teď nějak nestíhala, ale večer sednu k noťasu a napíšu ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
20.8.12 09:59

loci, az bude min unavne pocasi, nesli byste na Lesnou do ZOO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
20.8.12 12:25

Filu ahoooj :mavam: Já jsem se sem nějak pořádně nedostala…teda dostala, rychle vždy dočtu, kde co mám dočíst a zas letím, je toho teď nějak hodně :lol: Ale dobré, už ta četnost akcí pomalu ustává, už zas budu mít víc času :mrgreen:

Na Lešné jsem letos sice byla, ale klidně si ji střihnu znovu, mám to tam ráda…takže klidně, ale fakt jak píšeš - až bude příhodnější počasí, v těchto vedrech bysme se tam upekli…hlavně děti teda…takže někdy v průběhu září asi? :think: Určitě všední den ne? Nebo chceš vzít i manžela? Můj muž nevím, jestli by šel, protože právě už letos se mnou byl a jemu to jednou za rok stačí :lol: Já jsem se byla minulý týden podívat v ZOO v Olomouci, tam to taky mají moc hezké…měla jsem tam sraz s holkama tady z emimina z Květňátek…
Určitě se domluvíme, vítám každou akci, abysme nemuseli sedět doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
20.8.12 12:27
@filutka píše:
Loci, jak jsi maleho naucila spavat celou noc, tak ted je u vas v loznici nebo ma svuj pokoj?

Má svůj pokoj…prostě v den, kdy jsem se rozhodla, že musí spát a usínat už sám, tak jsem mu postýlku přesunula do jeho pokojíku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
20.8.12 12:28

Jo a musím se maličko pochlubit - už konečně chodí…je to teď pár dní, takže ta rovnováha je ještě taková všelijaká, ale je to super :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
20.8.12 14:58

loci: predne gratuluju, ze uz Norik zvlada prvni krucky sam. Si potrenuje a pak bude litat jak drak :-) Hlavne, ze uz ho nebudes muset moc nosit!
Na Lesnou bych jela jen s malym, manzel chodi do prace, zasla bych tam dopoledne v tydnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
22.8.12 13:13

Dobře, tak ve všední den, to mi taky vyhovuje víc :) Tak já můžu v podstatě asi kdykoliv…no teda vlastně 31. srpna jedu asi pryč a pak ten další - první týden v září přijede moje sestřenka z Austrálie…pár let jsem ji neviděla, tak chci strávit ten týden pokud možno s ní, ale jinak už nemám naplánováno nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
22.8.12 13:14

Ahojky, jsem také ze Zlína, mohla bych se k vám přidat?
Je mi 37 let a čekám první mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
22.8.12 13:16

Ahoj, tak moje nasměrování ve vedlejší diskuzi padlo na úrodnou půdu, to je dobře :D :mavam:
Nechala sis říct, co to bude nebo bude překvapení? Nebo je to tajné? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
22.8.12 13:19

@locika Jasně že nechala ;) Na 90% to bude holka :) Manžel má z prvního manželství 9-ti letého syna, tak si nic jiného než holku nepřeje. Jsem zvědavá jak by se tvářil kdyby to byl náhodou kluk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
22.8.12 13:21

Tak my máme doma už kluka a chtěli jsme dalšího…nebo mně to bylo tak nějak jedno a manžel chtěl spíš kluka…no a bude to holka :D Takže byl maličko rozčarovaný, ale jako co že, stejně s tím nic nenadělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
22.8.12 13:35

@locika to ne, já mu říkám, že co si udělal, to tam má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
22.8.12 13:37

@locika Jsi přímo ze Zlína? Rodila jsi v místní porodnici? Jak jsi byla spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
22.8.12 13:54
@Vendik75 píše:
@locika to ne, já mu říkám, že co si udělal, to tam má :lol:

Tak tak, za všechno můžou chlapi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek