Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
22.8.12 13:58

Jj, bydlím přímo ve Zlíně (i když teda pocházím odjinud). Rodila jsem tady a mám trošku rozporuplné pocity, ale vzhledem k tomu, že jsem měla fajn porod a větší část jsem si odrodila doma na gauči :mrgreen: tak mi to tak nepřišlo. Teď ale přemýšlím, že si sebou k porodu vezmu dulu, protože manžel bude doma s malým, tak abych tam nebyla úplně sama.
Jako nejsou vyloženě zlí nebo tak, ale mají pocit, že ten porod vedou oni, přitom snad porod si vede rodička a oni tam z ní dělají pacientku, která musí poslouchat :roll: :zed: Ale jak říkám - bylo mi to fuk, strávila jsem tam asi 3 hodiny, z toho na sále asi hoďku a půl, takže pohoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 14:00

:mavam: :mavam: :mavam: jůů, tak to jsem si fakt nevšimla, že je tahle diskuze, tak když mě přijmete, budu ráda :hug:
Já jsem jednu podobnou našla, ale ta uplně upadla :nevim: :think:

• Citovat
  • Upravit
15887
22.8.12 14:02

@Kleofasek no tady těch zlínských je více, ale fakt šly všechny do kopru…buď se zlínské maminky nechtějí družit nebo nemají vůbec čas :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 14:04

@locika já bych se družila :mrgreen: Já jsem teď doma a nějak moc času :pankac: :D Jinak jsem přímo ze Zlína a čekáme prvního drobka :)

• Citovat
  • Upravit
234
22.8.12 14:06

@locika Hmmm…tak to jsi měla hezký porod. Já se začínám děsit už teď 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 14:07
@Vendik75 píše:
Ahojky, jsem také ze Zlína, mohla bych se k vám přidat?
Je mi 37 let a čekám první mimčo.

jůů, taky prvorodička :dance: :D
Chvilku budu tápat, kdo má kolik dětí, kdo čeká a kdo už má odčekáno :D
Loci, vy čekáte druhé, že? :)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
22.8.12 14:08

Holky s jste některá i po IVF? :)

• Citovat
  • Upravit
15887
22.8.12 14:14
@Kleofasek píše:
@locika já bych se družila :mrgreen: Já jsem teď doma a nějak moc času :pankac: :D Jinak jsem přímo ze Zlína a čekáme prvního drobka :)

Jsi na rizikovém? Já jsem makala až do porodu, tedy těch 6 týdnů před porodem jsem šla na mateřskou, ale jinak jsem se vůbec nezastavila, měla jsem toho hrozně moc :lol:
No tak se můžeme družit…třeba se můžeš připojit ke mně a k Filutce, až půjdeme do ZOO, jestli ti nevadí, že my tam budeme už s dětma…a jestli teda vůbec bys to dala, jestli jsi na rizikáči…
Jinak jsme s Filu měly sraz ve Slunečnici, ale děti nám trochu překazily plány, tak to moc nevyšlo, ale můžeme to zopakovat hromadně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
22.8.12 14:15
@Vendik75 píše:
@locika Hmmm…tak to jsi měla hezký porod. Já se začínám děsit už teď 8o

Né, základ je NEBÁT SE…já jsem se fakt nebála, naopak jsem se těšila…holky si klepaly na čelo, ale fakt jsem se těšila, jsem si říkala, že nevím, do čeho jdu, tak se nebudu už předem bát…no a teď už vím, do čeho jdu a těším se zas :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
22.8.12 14:16
@Kleofasek píše:
jůů, taky prvorodička :dance: :D
Chvilku budu tápat, kdo má kolik dětí, kdo čeká a kdo už má odčekáno :D
Loci, vy čekáte druhé, že? :)

Jj, druhé, podařilo se nám tak nějak omylem :lol: Ale těšíme se, bude to mít své výhody, mít děti tak rychle po sobě (teda doufám a uklidňuju se tím :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
22.8.12 14:17
@Kleofasek píše:
Holky s jste některá i po IVF? :)

Nejsem a obdivuju všechny holky, které si veškerým tímto martyriem prošly… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
234
22.8.12 14:17

@Kleofasek jj, první a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
22.8.12 14:19

@locika jsem riziková. Raději nechci riskovat v ZOO, ale děkuju za pozvání :)
Cesta k malému byla teda trnitá. Poprvé jsem otěhotněla přirozeně, ale mimoděložně. Pak že jdem na IVF, tak zase těhotná, ale ZT :zed:
Takže vyšetření až kdesi v Praze a 2.IVF jsme šli do Olomouce skrz finance a zatím to ťuk, ťuk, ťukám do stolu, že to vypadá dobře :)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
22.8.12 14:20
@Vendik75 píše:
@Kleofasek jj, první a ty?

taky první mimčo :) A před každou KO jsem jak na jehlách. Vidím, že ty jsi už za nejhorším ;) A víte, co to bude? ;)

• Citovat
  • Upravit
Twitter
22.8.12 14:46

Holky, jdu relaxovat s mimčem. Učí nás to tak v předporodním kurzu :D :palec:
relax při hudbě :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat