Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
701
24.8.12 10:32

Jee, jeste zdravim kleofaska, holka, nemas to lehke, ale s mimcem to nakonec vypada dobre, tak at je vse v poradku!
maly je vzhuru, pa..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
24.8.12 12:25

@filutka :mavam: no snad už to bude dobré :pankac: Sice mě dneska zas tak divně pichalo u čípku, ale někdy mě to dělá :think: Asi jak roste :)

• Citovat
  • Upravit
15887
24.8.12 22:54
@Kleofasek píše:
@filutka :mavam: no snad už to bude dobré :pankac: Sice mě dneska zas tak divně pichalo u čípku, ale někdy mě to dělá :think: Asi jak roste :)

neboj…sice nevím, jak to chodí po IVF, ale píchání u čípku není nic neobvyklého :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
24.8.12 22:55

@filutka Filu, v pondělí a ve středu nemůžu, ale v úterý klidně, tam ještě nic nemám ;-) Tak se domluvíme ještě v závislosti na počasí jo? A jaký navrhuješ čas? Ať se psychicky připravím na ranní vstávání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
25.8.12 08:37

Holky, píchání přestalo, asi to bylo po sexu :oops: :mrgreen:
No a odjíždíme do Bohuslavic na chalupu. Večer máme opékat, ale ti počasí jako nic moc :cert:
Tak hezký víkend :mavam:

• Citovat
  • Upravit
701
26.8.12 19:43

Ahoj holky, jaky byl vikend? pocasi nic moc :-(
Loci, v utery muzem, zalezi teda jak bude, ale melo by se vycasit, tak uvidime..nam by vyhovovalo jit hned rano, oteviraji v devet :andel: co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
26.8.12 19:56

@filutka :mavam: no my jsme byli na chalupě. V sobotu bylo dobře. Tak můj kácel stromy :mrgreen: Ale neděle už o ničem, jeli jsme dopoledne dom. Jinak se budu dívat na Farmu, je závěr, tak jsem zvědavá, kdo to vyhraje :pankac:
A v úterý jdu na druhou lekci předp. kurzu. Chodila jste některá k R. Dorazilové?

• Citovat
  • Upravit
389
26.8.12 21:44

Ahojky… zdravim vsechny… ted jsem se tu docela dlouho nedostala a tolik novych zmen :)

Vendik - to je super, ze cekate holcicku… taky jsem doufala, ale mame chlapecka… a nevymenila bych ho… tak treba se holcicka zadari podruhe :)
Kleofasek - hlavne, ze je miminko vporadku… to je nejdulezitejsi…

Holky… SOS… maly mi uz snad dyl jak 14 dni nespi… a ja uz jsem vyrizena… a za chvili mi zacina skola… tak to musim nejak vyresit :(
Kojim porad, jen obed uz menim… a dneska jsem teda zkousela dat misto vecerniho kojeni Nutrilon, ten mi ale nechtel, tak jsem udelala kasi (snedl cca. tretinu zakojila jsem to - no a doufam, ze bude spat… ale… - neni to moc na pul rocni dite? Jako je veliky, ale prijde mi to na nej moc, aby mu nebylo tezko…
Jenze ho potrebuju dat nejak dokopy… :think: i ja se potrebuju trosku vyspat, abych fungovala… driv jsem vstavala jen 1-2 za noc a pak az rano mezi 6-7… ale vstavani v noci co 2-3 hodiny me ubiji :oops:,ja vim, ze to treba nekdo tak ma… ale pro me je to des… :lol:

Loci a Filu - je mozne ze jsem vas videla ve Slunecnici… byla jsem tam v den, na ktery jste se domlouvali, ale precetla jsem si to tu pozde… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.8.12 21:52

Filu, v devět? Fíha :lol: No budu si muset nastavit budíka hodně dopředu, ale snad to zvládnem :mrgreen: My totiž tak v devět vstáváme :lol: Ale nevadí, to zvládneme, do ZOO se těším, tak si ráda přivstanu :) A v úterý má být fakt docela hezky, tak to bude fajn…Ještě se domluvíme zítra, v závislosti na změnách počasí, ale budu s tím počítat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.8.12 21:54

@Kleofasek Já jsem v prvním těhotenství chodila k Romaně Gogelové, pročetla jsem si na netu pár recenzí a stránky atd. a Radmila mi nebyla nějak moc sympatická…Romana byla super, chodila jsem k ní párkrát i na cvičení a nejlepší bylo, že nás naučila si hezky osahat mimino v břiše, to bylo super…takže jsem pak měla až do porodu přehled, jak je malý otočený, doktor se vždy na UTZ divil, že přesně vím, jak tam leží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.8.12 22:02

@salme ahoj :mavam: tak to je fajn, že jsme se možná viděly ve Slunečnici :lol: Příště transparenty „emimino“ a mávat :mrgreen:

Co se spaní týče, já jsem noční boje vydržela asi do devátého nebo desátého měsíce…v momentě, kdy jsem spala měsíc v kuse asi tři hodiny za noc a ještě k tomu přerušovaně, jsem to vzdala a použila metodu kontrolovaného pláče…trochu sice masakr a pro spoustu matek tady na miminu odsouzeníhodný čin, ale kdo nezažije absolutní fyzické i psychické vyčerpání, nepochopí :nevim: Trvalo to tři čtyři noci, než přestal úplně plakat, ale zabralo to a já jsem fakt vděčná…říká se, že se to nemá aplikovat na miminka mladší půl roku, což vy už máte, tak bych to možná prubla, záleží jak moc tě to deptá…vyžaduje to totiž naprosté přesvědčení rodičů, že už není jiná možnost…já jsem první noc obrečela s malým…
A jinak si nemyslím, že ta večerní kaše na něj byla moc…já jsem taky zkoušela malého na noc různě zaplácnout, aby jako neměl hlad a tak, ale houby hlad, ony ty dětičky začnou být pak vyčůrané a nejde jim primárně ani tak o to mléko, ale o to, že je mamina vezme, pohušká atd…nezažít to, nevěřila bych…
A ještě mě napadlo - občas mu ten Nutrilon dáváš, nebo jsi to zkoušela poprvé? Protože já jsem si třeba říkala, že možná mám málo mléka, tak jsem mu taky zkusila dát Nutroš a vyplivl mi to hnusem…tak jsem to ochutnala a je to fakt dobrý humáč :x Teď už nekojím a mléko mu dávám Babylove z drogerie DM a je fakt dobroučké, nesmrdí, i mně chutná :lol: A je snad o půlku levnější než všechny slavné Nutrilony a Sunary…prý se možná trochu hůř rozpouští, ale já to ve flašce nejdřív rozmíchám vidličkou a pak ještě protřepu a nemám nejmenší problém :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.8.12 22:03

Jo a Salme, nechceš se připojit k našemu výletu do ZOO, teď v úterý? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
26.8.12 22:12

NN… jinak jsem kojila.. ten Nutrilon jsem koupila jen vzorek, ze v nozi nejvetsi nekdy vyzkousim - tak jsem zkusila… a nic no… :( (taky jsem se zkousela napit - je to fakt humac) (ale zbytek kase co nedojedl, jsem zblajzla ja s grankem… :lol: :lol: )
prosim te… co je ta metoda kontrolovaneho place?
ja nejsem schopna vydrzet… a hlavne bych rada, nez mi zacne skola, aby se to upravilo… neb bych asi tam byla totalne nepouzitelna… a to jsem si naivne myslela, jak se rychlo vratim do prace… :lol: :lol: :lol: :lol:

jinak ja jsem chodila tez k Romane Gogelove (a stale chodim, pze dela cviceni i po porodu) :)
jejej… ted v utery se jedu ke kamaradce podivat na miminko… :lol:… mam to bohuzel naplanovano uz dopredu, jinak bych se pripojila… :oops:… to je skoda… :… ale pristi vylet se hlasim dobrovolne :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
26.8.12 22:27

No taky jsem toho Nutrilonu měla jen vzorek, naštěstí :lol: Fakt hnus fialový :cert:
Metoda kontrolovaného pláče - ideálně si vyhledej tady diskuze, ačkoliv tam se holky hádají jak psi většinou :lol: Tak aspoň nějak v kostce, i když to není úplně ono - dá se s nadsázkou říct, že necháš děcko vyřvat, ale tak úplně to není…ale teď mě ještě napadá, než to všechno vypíšu - usíná ti jak? Musíš ho uspat nebo dáš do postýlky a spí a pak se jen budí v noci? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
26.8.12 22:41

Nikdy jsem ho neuspavala… teda prvni tyden, co jsme prijeli z porodnice prorval nez usnul(to jsem malem brecela s nim),ale jinak ho dam do postylky a bud si jeste hraje pred spanim, ze si vyklada a toci se a nebo hned usne…
zavola si jen pokud potrebuje - treba kdyz mu spadne dudlik na zem a nebo se zasprajcne ve spruslich… jinak proste usne… ale jak dlouho kouka to netusim, pze ja po jeho ulozeni do postylky odchazim… :lol:
jinak se mi celou dobu budival tak mezi 4-5… a pak az rano kolem 7-8 a to jsme vstavali… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová