Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@filutka Nemohla jsem dospat, tak už jsem vzhůru a nervozita čím dál větší
Přítel říkal, že k doktorovi pojede se mnou, tak aspoň budu mít podporu
Jsem objednaná na 11h a pak ještě krevní testy kvůli štítné žláze, na kterou se léčím
Jakmile dorazím domů, tak hned písnu! a doufám, že jen dobré zprávy
Přeji všem krásné ránko! ![]()
Ahojky, zdravim holky. Taky jsem Zlinacka. Teda uz od narozeni. Muzu sem obcas zajit za Vama na plk? ![]()
Ted me ceka za 14 dni stimulace na IVF. Doufam, ze to klapne. Mame uz jednoho synka 7 roku, ale chtelo by to sestricku. Nedari se, nepruchodne vejcovody, septum v deloze. I kdyz syn byl hned na druhy pokus, neco se tam proste pos… a ted to nejde uz 4 roky.
@kanka80 : Taky drzim palce. Vsechno bude urcite v pohode. Taaak ti zavidim.
Snad se jednou dockam i ja toho prvniho ultrazvuku ![]()
@jasmine Ahojky! díky moc! Je to moje první těhotenství, tak mám ze všeho strach
To mě mrzí, že se vám nedaří
nám se zadařilo po půlroce a nemusela jsem ani velice počítat plodné ani ovulační dny. Tak snad bude vše ok ![]()
Přeji hezké odpoledne všem
Mám po kontrole a na ultrazvuku jsem viděla malou kuličku a i srdíčko
Pan doktor říkal, že se vše vyvíjí tak jak má, jen do 12tého týdne je to ještě nestabilní. Jsem v 7týdnu
Za 3týdny jdu na další prohlídku a to už bude brát i krev a dostanu fotku z ultrazvuku a průkazku
Těším se
![]()
Vitam nove holciny ![]()
Kanka: tak to je nadhera, ted uz jen pozitivni mysleni a vsechno bude v poradku. Jaky jsi mela pocit videt ten hrasek a srdicko? ![]()
jasmine: jejda, to je mi lito, ze te cekaji takove utrapy, snad se uz ted zadari. Kde se lecis, tady ve Zline?
Tak nas maly drak je nemocny, zacalo to zahlenenim a ted to pekne pokracuje dal, ani jsme radsi nesli do klubu, dostava jitrocelovy sirup, ale mam dojem, ze vysledek je nulovy. Tak asi zase naklusem k Dr.
Co noveho u vas?
@filutka Pocit byl úplně super, i slzy se mi trochu draly do očí
Jen se bojím pak těch vyšetření ve 12týdnu, aby tam náhodou něco nenašli ![]()
@kanka80 píše:
@filutka Pocit byl úplně super, i slzy se mi trochu draly do očíJen se bojím pak těch vyšetření ve 12týdnu, aby tam náhodou něco nenašli
musis mit pozitvni pristup, jasne ze obavy jsou, to ma podle me kazda budouci maminka, ale ver, ze to bude v poradku. Ja jsem tam sla dvakrat, protoze poprve se Dr. nezdaly ledviny a moc. mechyr, no vyklepana jsem byla, ale snazila jsem si nepripoustet, ze by mohlo byt neco spatne..no a nakonec prisli na to, ze byl nevycurany, tak to zkreslovalo
muzu se zeptat, kolik je ti roku? budes chodit normalne do prace az do materske? jsem zvedava
a obrazek ti dr. dal?
@filutka Ahojky, přeji hezké ránko!
Je mi (už) 32let
Fotečku z ultrazvuku ještě nemám, to až příště, dr. říkal, že prý to bude líp vidět
a Ty jsi ve kterém měsíci? ![]()
@filutka Aha, Ty už máš velkého caparta
A plánuješ mu pořídit sestřičku nebo brášku?
Já ještě v práci jsem, nemám ještě ani těhotenskou průkazku, až za 3týdny
a špatně mi moc nebývá, tak zatím zvládám vpohodě ![]()
@kanka80 píše:
@filutka Aha, Ty už máš velkého capartaA plánuješ mu pořídit sestřičku nebo brášku?
a špatně mi moc nebývá, tak zatím zvládám vpohodě
jj, mame doma 14 mesicniho draka, je to nase vsechno
sourozence mu planujem za necele dva roky, aby mi to vyslo s materskou, ale clovek mini…
Mas uz v duchu naplanovane nejake jmeno, vim je brzo, ale tak pro zajimavost, o cem jsi premyslela ![]()
@kanka80 píše:
@filutka Aha, Ty už máš velkého capartaA plánuješ mu pořídit sestřičku nebo brášku?
a špatně mi moc nebývá, tak zatím zvládám vpohodě
Jak už? Dobrý věk
A neboj, všechno bude OK…já teda musím říct, že nejsem stresař, takže mě ani v prvním těhotenství nic nevytočilo a nerozhodilo…ani když jsem měla v děloze nějaký problém (amniální pruh), musela jsem pořád chodit na kontrolu na Prediko, takže jsem furt byla na UTZ, ale nějak mě to fakt netankovalo, já jsem fakt kliďas no
Jak píše Filutka, musíš to všechno brát pozitivně ![]()
Ahoj holky, přeji hezké dopoledne
jsem nachvíli doma a za 2h zase mažu do práce
Já taky nejsu moc stresařka, jen trošku
Jméno pro kluka máme 100% po příteli - Jiří
a holku možná Veroniku ![]()
@kanka80 píše:
Ahoj holky, přeji hezké dopolednejsem nachvíli doma a za 2h zase mažu do práce
Já taky nejsu moc stresařka, jen trošku
Jméno pro kluka máme 100% po příteli - Jiří
a holku možná Veroniku
Jirka, to chce i manzel prip. pro druhe, mne se taky libi, ale prala bych aby jsme vyuzili spis holcici jmeno ![]()