Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6437
30.10.12 07:11

@filutka Nemohla jsem dospat, tak už jsem vzhůru a nervozita čím dál větší :think: Přítel říkal, že k doktorovi pojede se mnou, tak aspoň budu mít podporu :hug: Jsem objednaná na 11h a pak ještě krevní testy kvůli štítné žláze, na kterou se léčím :think: Jakmile dorazím domů, tak hned písnu! a doufám, že jen dobré zprávy :nevim: Přeji všem krásné ránko! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
30.10.12 07:20

@kanka80 držím pěsti ať je vše ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
842
30.10.12 09:35

Vítám nově příchozí a držím pěsti. Přispívat taky nestíhám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
30.10.12 09:44

Ahojky, zdravim holky. Taky jsem Zlinacka. Teda uz od narozeni. Muzu sem obcas zajit za Vama na plk? :-)
Ted me ceka za 14 dni stimulace na IVF. Doufam, ze to klapne. Mame uz jednoho synka 7 roku, ale chtelo by to sestricku. Nedari se, nepruchodne vejcovody, septum v deloze. I kdyz syn byl hned na druhy pokus, neco se tam proste pos… a ted to nejde uz 4 roky.
@kanka80 : Taky drzim palce. Vsechno bude urcite v pohode. Taaak ti zavidim. :-) Snad se jednou dockam i ja toho prvniho ultrazvuku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
30.10.12 09:51

@jasmine Ahojky! díky moc! Je to moje první těhotenství, tak mám ze všeho strach :think: To mě mrzí, že se vám nedaří :,( nám se zadařilo po půlroce a nemusela jsem ani velice počítat plodné ani ovulační dny. Tak snad bude vše ok :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
30.10.12 14:29

Přeji hezké odpoledne všem :mavam: Mám po kontrole a na ultrazvuku jsem viděla malou kuličku a i srdíčko :palec: Pan doktor říkal, že se vše vyvíjí tak jak má, jen do 12tého týdne je to ještě nestabilní. Jsem v 7týdnu ;) Za 3týdny jdu na další prohlídku a to už bude brát i krev a dostanu fotku z ultrazvuku a průkazku :palec: Těším se :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
31.10.12 17:03

Vitam nove holciny :-)
Kanka: tak to je nadhera, ted uz jen pozitivni mysleni a vsechno bude v poradku. Jaky jsi mela pocit videt ten hrasek a srdicko? :-)
jasmine: jejda, to je mi lito, ze te cekaji takove utrapy, snad se uz ted zadari. Kde se lecis, tady ve Zline?
Tak nas maly drak je nemocny, zacalo to zahlenenim a ted to pekne pokracuje dal, ani jsme radsi nesli do klubu, dostava jitrocelovy sirup, ale mam dojem, ze vysledek je nulovy. Tak asi zase naklusem k Dr.
Co noveho u vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
31.10.12 17:05

@filutka Pocit byl úplně super, i slzy se mi trochu draly do očí :hug: Jen se bojím pak těch vyšetření ve 12týdnu, aby tam náhodou něco nenašli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
1.11.12 09:07
@kanka80 píše:
@filutka Pocit byl úplně super, i slzy se mi trochu draly do očí :hug: Jen se bojím pak těch vyšetření ve 12týdnu, aby tam náhodou něco nenašli :nevim:

musis mit pozitvni pristup, jasne ze obavy jsou, to ma podle me kazda budouci maminka, ale ver, ze to bude v poradku. Ja jsem tam sla dvakrat, protoze poprve se Dr. nezdaly ledviny a moc. mechyr, no vyklepana jsem byla, ale snazila jsem si nepripoustet, ze by mohlo byt neco spatne..no a nakonec prisli na to, ze byl nevycurany, tak to zkreslovalo :-) muzu se zeptat, kolik je ti roku? budes chodit normalne do prace az do materske? jsem zvedava :-) a obrazek ti dr. dal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
1.11.12 10:12

@filutka Ahojky, přeji hezké ránko! :palec: Je mi (už) 32let :think: Fotečku z ultrazvuku ještě nemám, to až příště, dr. říkal, že prý to bude líp vidět :potlesk: a Ty jsi ve kterém měsíci? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
1.11.12 11:49

@filutka Aha, Ty už máš velkého caparta :kytka: A plánuješ mu pořídit sestřičku nebo brášku? :hug: Já ještě v práci jsem, nemám ještě ani těhotenskou průkazku, až za 3týdny :think: a špatně mi moc nebývá, tak zatím zvládám vpohodě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
1.11.12 19:29
@kanka80 píše:
@filutka Aha, Ty už máš velkého caparta :kytka: A plánuješ mu pořídit sestřičku nebo brášku? :hug: Já ještě v práci jsem, nemám ještě ani těhotenskou průkazku, až za 3týdny :think: a špatně mi moc nebývá, tak zatím zvládám vpohodě :mavam:

jj, mame doma 14 mesicniho draka, je to nase vsechno :-) sourozence mu planujem za necele dva roky, aby mi to vyslo s materskou, ale clovek mini… :-) Mas uz v duchu naplanovane nejake jmeno, vim je brzo, ale tak pro zajimavost, o cem jsi premyslela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
1.11.12 20:23
@kanka80 píše:
@filutka Aha, Ty už máš velkého caparta :kytka: A plánuješ mu pořídit sestřičku nebo brášku? :hug: Já ještě v práci jsem, nemám ještě ani těhotenskou průkazku, až za 3týdny :think: a špatně mi moc nebývá, tak zatím zvládám vpohodě :mavam:

Jak už? Dobrý věk :) A neboj, všechno bude OK…já teda musím říct, že nejsem stresař, takže mě ani v prvním těhotenství nic nevytočilo a nerozhodilo…ani když jsem měla v děloze nějaký problém (amniální pruh), musela jsem pořád chodit na kontrolu na Prediko, takže jsem furt byla na UTZ, ale nějak mě to fakt netankovalo, já jsem fakt kliďas no :D Jak píše Filutka, musíš to všechno brát pozitivně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
2.11.12 11:01

Ahoj holky, přeji hezké dopoledne :mavam: jsem nachvíli doma a za 2h zase mažu do práce :) Já taky nejsu moc stresařka, jen trošku ;) Jméno pro kluka máme 100% po příteli - Jiří :palec: a holku možná Veroniku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
2.11.12 13:38
@kanka80 píše:
Ahoj holky, přeji hezké dopoledne :mavam: jsem nachvíli doma a za 2h zase mažu do práce :) Já taky nejsu moc stresařka, jen trošku ;) Jméno pro kluka máme 100% po příteli - Jiří :palec: a holku možná Veroniku :nevim:

Jirka, to chce i manzel prip. pro druhe, mne se taky libi, ale prala bych aby jsme vyuzili spis holcici jmeno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová