Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
23.11.12 21:31

kanka - celysvet.cz - z tama mam ja metrik :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
23.11.12 21:31

filutko - to teda je… no ale nenadelam nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
24.11.12 09:03

Podařilo se mi vytvořit metřík :potlesk: ""http://www.celysvet.cz/metrik/line-69e985a63e23663cf8ed292fbb13fb86.png:http://www.celysvet.cz/…bb13fb86.png. celysvet. cz/tickers-metriky-pocitadla-forum-blog

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
24.11.12 09:11

Děkuju Vám za rady! Je to opravdu super :mavam: jen nevím, jak se to ukládá, aby se to zobrazovalo u těch mých příspěvků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
24.11.12 12:45

kanka: dej si v emiminu muj profil-nastaveni-podpis uzivatele v diskuzi. Tam zkopiruj tu adresu z metriku, co ti v poslednim kroku napsal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
25.11.12 19:47

Ahojky, mám ten metřík zkopírován, ale nějak to nefunguje :nevim: no neva, hlavně že ho mám v profilu :palec: Jak se jinak daří? Dnes jsem měla volno a vlastně zitra mám taky :dance: tak jsem byla s fenkama v lese a pak ještě na cvičáku, tak jsem se aspoň pěkně provětrala :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
30.11.12 10:43

Ahoj maminky :mavam: tak jsme se včera byli podívat na rozsvěcování vánočního stromu na náměstí :palec: bylo tam hooodně maminek s kočárkama, a příští rok už tam (doufám) budu taky už s kočárkem :) V úterý jdu na screening i s přítelem, vzali jsme si kvůli tomu dovolenou :D tak snad všechno dobře dopadne! O víkendu budu v práci, ale stejně má sněžit a bude už brrr zima :? Je mi pořád špatně, tak uvažuju to v práci zabalit dřív než až na konci prosince, ale zase největší dilema jsou peníze :? Včera jsem se stavila v Nekky klubu v lázních a budu chodit na cvičení a plavání, proplatí mi to zdravotní pojišťovna, tak proč toho nevyužit :palec: Přeji všem hezký víkend :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
1.12.12 14:21

kanka: ahojky, na strom jsme se chystali taky, ale maly spal dyl nez obvykle, takze nakonec nic. Vcera jsme byli ale na rozsvecovani u nas na dedine, tak taky plno deti, litali jak draci, nejake koledy je nazajimaly :-) maly hledel na strom ale nejvetsi zazitek mel z pejska, ktereho si mohl pohladit.
Jinak jsem opet nachlazena, se z toho nikdy nevyhrabu. Myslim, ze je to taky dane chronickou unavou, nevyspala jsem se poradne co se Peta narodil, pak staci aby se na me bacil jenom podival..snazime se ho naucit lip spat, aby se budil max. 2×..no a uz bych chtela prestat kojit, urcite to ma na jeo spanek taky vliv..
Uz mam upecenou pernikovou chaloupku a drobne pernicky. Dneska snad udelam testo na linecke a zitra kdyby se mi podarilo ho upect budu stastna :-)
A co vy a advent?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
17.12.12 11:36

Ahoj holky,
jak se mate o adventu? Deti i briska rostou :-)
My uz mame napeceno, stromek na balkone, trochu i uklizeno, ale uklizim cely rok, tak neni potreba silet pred Vanocema :-)))
Loci, jak ses na tom? Co Norik, uz se tesi na miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.12.12 13:47

Ahojte holky, já už tu dlouho nepsala…4.12. jsem byla na screeningu a od té doby jen nervy strest a bolest :,( Z krve mi zjistili riziko Edw. syndromu 1:95 a byla jsem 2× na odběru vzorku placenty. Poprvé se jim to nepodařilo, tak za týden znovu. To už se jim podařilo vzorek odebrat, ale nic z něho za 48h nezjistili, protože prý obsahoval i hodně mojí tkáně. Tak musím čekat až na leden, pak by prý mohl nějaký výsledek byt. Ale řeknu vám, co jsem si zažila, to bych fakt nepřála nikomu a komu doporučí vyšetření CVS, tak ať na něj nechodí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
18.12.12 18:11

kanka: berusko, nevim, co na to rict. je mi to vsechno lito :hug: nechapu, proc se tohle deje. drz se, snad se vse v dobre obrati :srdce: takze cekas co reknou v lednu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.12.12 19:35

@filutka Jj, čekám na leden. Zitra jdu na kontrolu k mému gynekologovi, tak jsem zvědavá co na to řekne :think: Jo a říkali mi, že když by nic nezjistili ani v lednu, tak pak buď odběr plodové vody nebo počkat po 20týdnu a na ultrazvuku by byly vidět na miminku změny :( Na plodovku ale určitě nepůjdu, nenechám si už pichat jehly do břicha :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
19.12.12 13:47

kanka: to cekani musi byt nekonecne, snad ti to pres svatky utece rychleji :hug:..jenom nechapu, jaktoze nic nezjistili, kdyz ti delali ty prvni odbery, vzdyt kdyz uz ti na to bricho sahaji tak snad z toho kurna musi mit vysledky! :cert: a jak ti vubec prisli na ten vysledek rizika? To se z krve dela az v tom 20. tydnu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.12.12 14:13

@filutka Ahojky, to riziko mi vyšlo z krve při Oscarovi a to jsem byla 12+6tt, ultrazvuk byl prý vpořádku :nevim: byla jsem na tom v Baťovce. Říkali, že je tam nějaké procento, kdy se to nepodaří, tak asi já jsem v tom procentu, to je pech :,( Dnes mi říkal gynekolog, že ty pozitivní výsledky prý pak vyjdou negativně, tak jsem zvědavá :think: Už jsem si to obrečela, tak teď už se na to dívám jinak, prostě musím brat to riziko, že by to mohlo dopadnout špatně, ale pevně věřím, že drobek bude vpořádku :oops: to by byla fakt moc velká smůla :,( kdybych ve 32letech musela na potrat :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
20.12.12 13:06

kanka: pevne verim tomu, co rikal tvuj gynekolog. Jestli to byly ty tripple testy, tak ty vychazi falesne pozitivne. Drzim palce, kazdy den na tebe myslim, aby vse bylo v poradku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová