Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
389
20.12.12 13:11

kanka - drz se… ja doufam, ze to bude vse vporadku… :hug: :hug: Drzim palecky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
20.12.12 13:16

Moc vám holky děkuju za podporu :kytka: moc si toho vážím! jste fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
26.12.12 08:28

Maminky ze Zlína prosím o radu.Jedu v sobotu do Zlína s osmiměsíčním synem, nevíte o kavárně s dětským koutkem v blízkosti náměstí? Jedeme potom až na vsetín tak chci nechat syna proběhnout ať tu dlouhou cestu netrpí jen vsedě, lozí a vstává tak ať se může protáhnout. Jinak přeju krásný zbytek svátků a hodně štěstí, zdraví a lásky v Novém roce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.12 10:27

Tak to by mě taky zajímalo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.12.12 10:56

Ahojky, no já ještě dítko nemám, ale jak přemýšlím, tak v pizerii u Čápa na Dlouhé ulici je docela hezký dětský koutek :palec: jen nevím, jak tam mají otevřeno přes svátky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
26.12.12 11:17

dajka: cukrarna Maruska ma malinky detsky koutek, je tam koberec, stolecek a hracky. V KFC primo na namesti taky maji ohrazeny koutek s hrackama, sice jsou uz trochu jete, ale na chvilku se to da..no a v tom stejnem obchodaku (Zlate jablko) je pry velky detsky koutek nahore v patre, ale tam jsem nikdy nebyla, tak nevim, mam to jen z doslechu :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.12.12 11:25

@filutka Mě se zdá, že ve Zl. jablku jak píšeš, tak je to i s hlídáním, takže placené, ale nejsem si jistá :think: Ta cukrárna Maruška mě taky napadla, ale tam bude asi zavřeno :think:
Jak jste se měli přes svátky? Já dostala pod stromek bacila, tak dnes ráno jsem hned mazala do lékárny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
26.12.12 12:32

Díky moc za rady :hug:,nahoře v jablku je hlídanej tam ne, malej je ještě na tohle malej a jinak kouknu na ty otvíračky. Sobota by měl bejt normální den a ne svátek tak snat otevříno bude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
26.12.12 13:06

@dajka16 Doufám, že nějakou tu kavárnu seženete, nejsem si jistá jestli u toho Čápa ještě ten koutek je :think: ale bylo zmíněno KFC, tak mě napadl ještě McDonald na náměstí Míru vedle radnice, tam je koutek 100% :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
26.12.12 18:36

V jabku uplne dole u vstupu je hraci koutek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
26.12.12 18:41

@salme Super, vim že tam jsou různé akce, takže koutku sem si nikdy nevšimla. Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
26.12.12 18:57

salme: kde u vstupu je ten koutek?
V mekaci mi ten koutek prijde nic moc, ale zalezi, jak mas stare dite..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
27.12.12 09:51

… no my mame necelych 11 mesicu… kdyz vejdes od zastavky na Dlouhe… tak po leve strane v jabku je hned kavarna Grande „neco“ ( :lol: ) a po prave maji detsky koutek (ale neni nicim ohraniceny, takze za detma musime obcas behat),jsou kolem nej jen stolecky a zidle pro maminky…
filu - urcite budes vedet :),to fakt neprehlidnes… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
28.12.12 11:36

salme: jj, to vim, uplne jsem zapomnela, ze to tam je..dneska se tam vypravime, tady strasne fuci vitr, tak abysme nebyli porad zavereni doma.. :-)
Co delate vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
28.12.12 13:13

No my se pujdem asi projit… na dnesek plan moc nemame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová