Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
3.1.13 09:42

@locika Tak to je fajn, že malý pomáhá. Neboj, to pak zvládneš. Třeba si s ní bude pak hrát už i malý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.13 10:50

@BarboraF určitě nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
4.1.13 08:28

Ahoj mamci, zdravim karolinku :-) odkud ses do Zlina pristehovala?
My jsme opet nemocni, my znamena ja a Petulka, jako vzdy jsem to od nej chytla. Porad chodil s tatinkem neco montovat na pudu, kde je chladno no a tam se asi nachladil. K horeckam se pridal kasel, takze v noci spi cim dal hur a to jsme ho uz naucili, ze se budi jen jednou nad ranem..no jo, porad dokola :zed:
Loci, ses dobra, zatim to dle prispevku zvladas dobre, ale jak pises, kdyz neni na vyber, tak proste musis..ale bude lip..
Barbora: u nas se teda primo neopravuje, ale pripravujem pokojik pro maleho, tj. vymalovat, pridelat podlahove listy a takove „drbky“. koupili jsme nejakou super omyvatelnou barvu, ale ta tak smrdi, vetrame tam uz treti den a porad to nejde pryc, se zblaznim..
Holky, co s detma delate v takovem nic moc pocasi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.1.13 08:49

@filutka Taky jsme chtěli koupit omyvatelnou barvu, ale když píšeš, že moc smrdí, tak to asi kupovat nebudem. No, my děláme komplet všechno už rok, ale tak doufám, že tento rok to už bude hotové. Už se to totiž trošku hýbe, tak uvidíme. Tu nemoc nezávidím, je to hrůza. Malý kdysi nespal celou noc, ale to jsme byli po očkování. Jinak v noci vstáváme pořád, i když nejsme nemocní.
No, my v takovém škaredém počasí jsme většinou doma, ale moc dobře to nejde, protože bydlíme jen v 1+1. Nebo jedem na návštěvu ke kámoškám co mají taky děti nebo jdem na chvilku ven, ale to ne moc dlouho, aby nebyl nemocný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
4.1.13 13:10

Barbora: a jak mas stare ditko? nevim, jestli jsi to tu uz nepsala, jsem to asi prehledla..
Prejeme Diankam k dnesnimu svatku zdravi, bezstarostnost a tolerantni sourozence :-) A&P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.1.13 14:39

@filutka Mám 17-ti měsíčního kluka… A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
4.1.13 14:58

Ahojky… vitam nove prichozi maminky :)
Diankam prejeme taktez vse nej nej… :kytka: :*

Jinak se priznam, ze my ven chodime aspon teda na hodinku ci dve - nejak se mi nechce byt porad doma… ale to pocasi fakt des… uz se tesim az bude hezky :oops:

Jo a k te barve - mame ji v koupelne, ale vetrali jsme tak tyden (uz si to moc nepamatuju) ale smrdelo to i tak dost dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
4.1.13 22:01

Ahoj holky, naše Dianka děkuje za přání :hug: :D

Filu, ať jste brzy zdraví, teď ty nemoci docela řádí..přestaly mrazy a je chladno, takže ideál pro různé viry :cert:

Já teď ven nechodím, kvůli malé, byli jsme jednou, když byl muž doma, to ale jen na chvilku…jenže malý chce být venku dýl samozřejmě, on se vždycky vzteká, že už jdeme domů, tak nechci jít s oběma dětma ven a pak mu za dvacet minut říct, že jdeme domů…je mi ho chudáčka líto…ale dnes tu byli tchánovci a tchán ho vzal ven, byli pryč přes hodinu, no ten byl šťastný :lol: A manžel s ním půjde o víkendu, to se asi zas vypravím i já s malou…mě děsí už jen to oblékání, když bych s nima měla jít sama…nejdřív sebe, pak malého, pak naštrachat malou, než vyjdeme, tak budu zpocená až na patě a za chvíli zas zpátky :zed: :zed: Už se těším na jaro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
5.1.13 09:47

Barbora: my mame 16ti mesicniho chlapecka (30.8.11) :-) kdy se vas maly narodil? to by si mohli kluci „pohrat“, kdyz jsou stejne stari…i kdyz v jejich veku se o spolecnem hrani moc mluvit neda :-) mohli by se poprat o tu jedinou nejdulezitejsi hracku, kterou ma ten druhy :-)))))
Locika: jsem se pobavila u tveho popisu vypravy ven, si to nedovedu ani predstavit :-) ja jsem zpocena a to mam jen jednoho draka :-))) a jak mala snasi oblekani? u nas bylo vzdycky revu…je fajn, ze prarodice trosku vypomuzou, jak casto se u vas stavuji?
salme: to jsi me teda nepotesila, my vetrame 4. den a porad je tam neprijemny smrad. Dneska jsme chteli stehovat nabytek..zase se to vsechno protahuje..klasika..
My uz jsme kvuli nemoci 4. den doma a je to na bednu, maly se nudi, uz nevi s cim by si pohral, je protivny, no ale nemuze za to..snad zitra se pujdem aspon na chvilku projit, jenom aby neprselo!!
Preju vam pohodovy vikend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
5.1.13 11:49

@filutka Třeba by si spolu vyhráli… Náš prcek se narodil 19.8.11, to jsou jen chvilku od sebe… Můj malý má děcka hrozně rád, ale tak je to kluk, ti se budou prát pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
6.1.13 14:45

Barbora: no tak to jsou opravdu kousek od sebe :-) muzem zajit do nejake herny, my jsme teda stale nemocni, ale snad se z toho brzo dostanem..
Ve stredu je v Astre Mala ZOO, budou tam male zviratka, myslim, ze pro deti fajn, ze by si i pohladily kralika..jestli budem v pohode, tak se tam chystame..co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.1.13 18:48

@filutka Tak to bychom se tam taky mohli jít podívat… V kolik to tam tak je? Jj, mohly bychom zajít do nějaké herny, ale já nevím kde ve Zlíně něco je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
7.1.13 06:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
7.1.13 11:03

@filutka Tak to je dobré… Možná bychom jely, pokud nebude škaredě… A jak se vám jinak daří? už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
9.1.13 08:04

Barbora: ahojky, my bohuzel nepujdem, maly kasle jak tuberak no a ja se plouzim jak mrtvola..nemuzem se z toho vyhrabat..jak se mate vy? nevim, jestli je to nemoci, ale Peta je strasny maminac, nenecha me ani si chvilku odpocinout, kdyz ho hlida tatinek tak srdceryvne breci dokud neprijdu..ale az budem zdravi tak s tim ma utrum, aby si vybrecel kde co..
Holky, nemate nekdo zkusenosti s wobenzynem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová