Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
14.1.13 15:47

Děkuji, u nás kojení také žádná sláva, musela jsem malému odstříkávat a krmit ho z lahvičku, vydržela jsem 6 měsíců, pak už to nešlo. Ale také myslím, že to na spokojenost miminka nemá moc velký vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
14.1.13 15:49

Přeji vám holky hezké sněhobílé odpoledne :kytka: Já jsem od rána v nemocnici s bolestmi břicha, tak mi nasadili antibiotika, měla jsem nějaký špatnější výsledek krve. Asi jsem chytla po té amniocyntéze nějaký zánět :( Ráno říkali, že mě zitra pustí, ale nevím, mám ty bolesti pořád stejné :( Mějte se všechny moc hezky a dávejte na sebe pozor! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
14.1.13 15:54

@kanka80 jejda holka, ty si máš teda užít, jen co je pravda :( Ale neboj, maličká ti to pak vše vynahradí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
14.1.13 15:57

@Lubelica teda, půl roku odstříkávat, to tě obdivuju, já to nesnáším :poblion: Když jsem měla zánět prsu s malým, tak jsem odsávala a totálně jsem si prso zmasakrovala, teď při tomto zánětu jsem se na odsávání vykašlala a jen jsem malou přikládala, na odsávání už fakt nemám, brrr…

No malého jsem teda kojila do roka a pak už mi to bylo hrozně protivné, tak jsem ho odstavila…jsem si říkala, že je lepší nekojit vůbec, než mu to prso dávat s odporem, tak jsem to utla…a pak jsem zjistila, že jsem zase těhotná, takže si myslím, že tělo si už samo řeklo stop, že už to bylo prostě pro mě vysilující…malou chci kojit taky tak do roka, jestli to půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
14.1.13 16:03

@locika Jj, to máš pravdu… Ale mě to ze začátku hrozně mrzelo, ale teď už je to dobré…

@Lubelica JJ, samozřejmě se k nám připoj a srdečně tě vítám… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
14.1.13 16:04

@locika nejdřív jsem si říkala, že vydržím 3 měsíce, pak 4 no a nakonec 6. Dělala jsem to částečně i z finančního důvodu, malý měl v té době pořádný apetit :) Dál bych to už ale nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
14.1.13 16:18

@kanka80 Toš, ty toho teda zažíváš, ti povím… Ale tak snad to bude už brzo dobré a už si to budeš jen a jen užívat… A věř tomu, že malá ti to pak všechno vynahradí… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
14.1.13 16:21

Zdravim novou maminku :mavam:

kanka - hlavne, ze budete obe vporadku… to je nejdulezitejsi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
15.1.13 18:35

@kanka80 přeji brzké uzdravení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
15.1.13 20:35

Ahojky holky, ještě mě nepustili domů, vypadá to až na konec týdne :? snad už to bude brzo dobré :roll: díky za držení pěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
15.1.13 20:54

@kanka80 A jak se ti tam daří? Doufám, že jsou na tebe doktoři a sestřičky hodní a nezlobí tě… hlavně odpočívej, ať je všechno dobré… Hlavní je, abyste byli obě v pořádku a všechno skvěle zvládly… Myslím na tebe a pořád přemýšlím jak ti je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
16.1.13 07:54

@BarboraF Ahoj Baruško :mavam: tak jdu dnes domu. Nabalí mi prášky a budu ležet doma. Je to tu přeplněné, tak asi už potřebují volné lůžko pro další maminku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.1.13 08:08

@kanka80 Tak to jsem ráda, že už jdeš domů… :potlesk: :palec: :dance: Tak hlavně odpočívej i doma a nedělej nic složitého, těžkého, vysilujícího… Musíš odpočívat… Že by se tak začalo moc rodit? No, všechno je možné… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
16.1.13 08:14

@BarboraF Jj,prý teď kterýsi den měli dokonce 17porodů 8o :dance: to bylo asi jak pásová výroba :potlesk: Jsou tu zakázané návštěvy tak to mají maminky blbé, že nemůže za něma nikdo přijít :( Viděla jsem tu hodně miminek, ale holčička jen jedna, jinak se rodí jen kluci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
16.1.13 08:23

@kanka80 Jaktože je tam zákaz návštěv? Jejda, to bude teda překlukováno… Já bych chtěla druhé holčičku, ale když to bude kluk, tak mi to vadit nebude… hlavně musí být všichni zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová