Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
9.1.13 08:10

@filutka My taky nejdem… Jelikož ve Zlíně je velká pohotovost… Hoří budova ve Svitu a nedoporučuje se vycházet ven ani otvírat okna… No, to možná nebude tou nemocí, ale možná taky jo… My jsme hrozní mamináči už něco od jednoho roku… nevydrží moc dlouho s nikým jiným než se mnou… pořád chce jít jen za mnou ani u táty nechce být…
 http://tn.nova.cz/…ntrolou.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3435
9.1.13 08:12

@filutka Mám a jen ty nejlepší. Začala sem ho brák kvůli stálesevracejícím kvasinkám a od té doby mám klid.Mama má roztroušenou sklerozu a nesmí chytit chřipku. Wobenzin ju drží. Ani já od té doby co ho beru nejsem nemocná. Stojí dost peněz, ale časem stačí jen jeden denně na udržení a jsi vpohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.1.13 10:03

Ahojky, volali mi dnes z nemocnice a jdu dnes v 16h na odběr plodové vody :( Ze vzorku po CVS si nejsou jistí výsledkem, tak jdu zase pod jehlu :,( Už jsem z toho s nervama úplně v prdeli :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.1.13 10:10

@kanka80 Tak to mě moc mrzí… Snad ten odběr dopadne dobře a všechno bude v pořádku… Moc a moc ti držím palečky a pozor na to ovzduší co je ve Zlíně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.1.13 10:15

@BarboraF Díky moc, budu potřebovat hodně pěstí, mám strach :,( 2× CVS a na prd, už bych na to nikdy nešla a počkala rovnou na plodovku :?
To ovzduší tu máme fakt blbé, hodně se to rozšířilo a zamíchalo s mlhou, tak je tu všude šedo :( byla jsem venčit jen před barák a jde to cítit :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.1.13 15:58

Ahoj holky, zdravím vás, já mám bohužel zánět v prsu, včera jsem proležela v horečkách, tak dnes jsem si skočila pro antibiotika a doufám, že se z toho brzy vyhrabu…doktorka mi napsala i paragraf, aby se mnou manžel mohl zůstat doma, protože včera jsem nebyla ani schopná přebalit děcka :roll: :roll: Ale dnes je mi už podstatně líp…

@kanka80 jejda, tak to mě moc mrzí, ale já stále věřím, že to bude OK :hug: :hug: :hug: A teď se dívám, že tam jdeš právě teď, tak na tebe moc myslím :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.1.13 20:09

Ahojky holky, tak zas po dlouhé době dočítám diskuzi. Já mám 15m holčičku, tak to jsme se tu sešly už 3 skoro stejně staří, tak kluci by měli raubířku do party :-). Já bydlím na JS, můžem se někdy potkat třeba na kostele, je tam každé uterý a středu kavárna pro maminky.
kanka moc držím palečky, at je všechno v pořádku, vytrpěla sis hodně, já jen nechápu proc by jim k určení nestačil jen ultrazvuk, přece u Edwardse jsou ty vady hodně evidentní…já bych na odběr plodovky asi nešla, hrzí tam riziko potratu a určitě to není procházka růžovým sadem. nezbývá než myslet pozitivně, miminko bude zdravé a basta, kdyby bylo riziko 1:2 tak neřeknu, ale 1:100 přece není tak moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.1.13 20:34

@tuptup A copak se dělá v té kavárně pro maminky a od kolika je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
9.1.13 20:38

Kavárna je od 8,30 do 11,30 vždycky v úterý a ve středu, je tam veliká herna, spousta dětí a hraček. no a maminy si můžou dát kafe. za vstup se nic neplatí, což je taky fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.1.13 20:44

Holky, jak vám v noci spí děcka a jak usínají? A uspáváte je nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.1.13 22:48

@tuptup jo, do herničky na kostele jsem taky párkrát zašla, malý se tam docela vyřádil, bylo to fajn…ale teď dokud je malá tak maličká, tak moc do kolektivu s ní chodit nechci, ale později, až trošku zodolní, tak se moc ráda přidám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.1.13 23:22

Děkuju moc všem za podporu a držení pěstí! Odběr plodové vody nebyl tak bolestivý jak CVS, ale radši od té doby co jsme přijeli domu ležím. Dělala mi paní doktorka i ultrazvuk a ten vyšel dobře, nikde žádná odchylka, jen mám prý hodně placenty, ale to nevadí. Výsledek odběru by měl byt za 2až3 týdny, snad to vyjde a bude vše vpořádku! Přeju dobrou noc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
9.1.13 23:25

@kanka80 No já na tebe furt myslím a čekám na info…vidíš, UTZ byl v pořádku, výsledky z plodovky taky budou OK :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
9.1.13 23:38

@locika Už jsem si i upravila profil dítěte ;) paní doktorka nám řekla, že čekáme holčičku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
10.1.13 01:17
@kanka80 píše:
@locika Už jsem si i upravila profil dítěte ;) paní doktorka nám řekla, že čekáme holčičku :kytka:

Jé, no to je super, gratuluji :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová