Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, zdravím vás po delší době, chtěla jsem napsat ještě před vánocema, ale furt něco bylo, tak jsem nestíhala, i když jsem vás dočítala…
Kanka - neboj, já věřím, že bude s prďolkou všechno v pořádku, jestli jsi fakt byla na tripple testech, tak ty vůbec nejsou nějak směrodatné, opravdu v určitém procentu vycházejí pozitivně…určitě se to nepotvrdí, mimčo bude v pořádku
![]()
A jinak vás zdravím už i s miminkem
Dianka se nám narodila 25. prosince v 17:04, takže takový opožděný vánoční dáreček ![]()
Gratuluju
,taky mám Dianku, ale té je už sedumnáct
Byla sem včera ve Zlíně s klukem a nakonec sme skončili ve Zlatém jablku.Ten koutek u vchodu je ideální. Klukovi je osum měsíců tak si parádně pohrál než sem si vypila kafčo. Pro starší to není, ale pro prďolky bezva ![]()
loci - moc a moc gratuluju
… to mate jeste dodatecne k jezisku
- a jak to zvladas? Dobre? ![]()
dajka16 - to jo je super… pro nas jen skoda, ze neni i ohrazeny
![]()
Jinak - nvm jestli se sem jeste dostanu - tak vam vsem preji hodne stesticka, zdravicka a usmevu do noveho roku
![]()
@salme Nám to, že není ohrazenej neva. Malej teprv lozí a stoupá, ještě nechodí a míčky ho zaujaly. Koulel si s něma a honil je ![]()
locika: prejeme Diance predevsim zdravi, hodneho brasku a tolerantni rodice A&P
co rika Norik na miminko? a jaky byl porod? No a hlavne, jak to zvladas ty, maminko? ![]()
Taky jsme skoncili v jablku, ale kavarna byla totalne narvana, sli jsme do Marusky, tam to same, tak nakonec, ze jen na jezibabu do jablka a pak domu…no lidi mraky, pak i to kafco jsme dali, maly se 2× povozil v autobuse a valili jsme domu..
A co Silvestr? Planujete neco specialniho nebo rodinna pohoda?
Ahoj holky, moc vám děkuju, Dianka je panenka sladká, jsem z ní paf
Ale možná i proto, že furt spí
Bertík na ni reaguje fakt hezky, teda zatím, dává jí pusinky a hladí ji, tak jemňoučce, je to fakt pěkné
Ale moc se mu teda nezamlouvá kojení, že nějaké mimino žužlá mamce prsa
No i tak musíme dávat pozor, protože on je prostě čertík, tak se bojím, aby jí nějak neublížil nechtěně…
No a jinak je to docela záhul teda, zatím jsem fakt ráda, že je manžel doma a se vším vydatně pomáhá, já nemusím dělat skoro nic, ale samozřejmě občas něco udělám
Ale ve středu už musí do práce, tak se toho trochu děsím…navíc nám malý začal bojkotovat zavedený spací režim, tak je to zajímavé…no ale musíme to nějak vydržet no…
Lociko, gratuluji k dalšímu miminku. Jak jsou vůbec věkově od sebe? Myslím rok a půl, ne? To máš moc hezké… A jak to zvládáš ty? Všechno v pohodě?
Potřebuji poradit, kde ste kupovali kočárek? Mám v plánu koupit sporťák v Malenovicích, ale protože mám blbou zkušenost s reklamačkama(VaVkočárky) tak chci jen vědět jestli jsou tam vpoho nebo bude lepší koupit sporťák jinde ![]()
dajka: kocarek jsme kupovali na kvitkove. maji tam vyber, sice pan prodavac naslibuje hory doly jen aby prodal, ale my jsme byli spokojeni…
@filutka A nevíš jestli má vebovky? Já když sem tam byla tak se mi zdály ty prostory malé tak se na výběr toho moc nevejde
Mrkla bych na vebovky, vybrala pár tipů a na místě už jen porovnala.
@BarboraF píše:
Lociko, gratuluji k dalšímu miminku. Jak jsou vůbec věkově od sebe? Myslím rok a půl, ne? To máš moc hezké… A jak to zvládáš ty? Všechno v pohodě?
Jsou od sebe 19 měsíců. No plánovali jsme druhé o něco později, mně tohle přijde hrozně brzy, ale nedá se už nic dělat no ![]()
Jak to zvládám? No zatím moc ne, protože bych nejradši furt spala…naštěstí Dianka to cítí stejně, celé dny nám prospí, příliš vzhůru fakt není…a já se jen tak pořád nějak plácám kolem dětí, moc toho fakt neudělám, všechno obstará manžel, bez něho bych byla asi ztracená…teda, jasně že bych to musela zvládnout, ale jsem mu hrozně vděčná, že to za mě zvládá on ![]()
Jinak kočár, ten první, trojkombinaci, jsme kupovali v Polsku, já jsem si ho tady vyhlédla, zjistila co a jak a jeli jsme pro něj tam…no a tam jsem se na první pohled zamilovala do jiného, takže jsme si odvezli nakonec jiný
A nelituju, jsem s ním moc spokojená…ale teď se s ním musím bohužel rozloučit, prodávám ho, ač s těžkým srdcem…ale museli jsme holt pořídit dvojkočár…ten jsme koupili právě ve VaV kočárky, tak snad s ním nebude problém
A golfáč pro malého jsme kupovali taky tam…
@dajka16 co bylo za problém s reklamačkou ve VaV?