Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dajka16 - jaky byl problem s reklamackou? Ja jdu ted po treti reklamovat kocarek a chci uz vratit penize, nebo to neni mozne co mesic ci dva chodit reklamovat stejnou vadu ![]()
a mame kocarek z VVcek… tak doufam, ze to probehne vklidu
Jinak Maty prave uz chodi kolem nabytku apod. a micky uz ho nebavi, tak za nim jen poletuju, kdyz tam sedime ![]()
Sport line… ted je ho plne mesto… jako hluboka korba se nam strasne libil (prostorny a velky),ale jako sportak je tezce nestabilni (uz nekolikrat se mi malem prevratil v trolejbuse a to jsem jela, tak jak se ma - po smeru jizdy)… no ale reklamujeme ho kvuli vybrujicim prednim kolum - kdyz je odaretuju, tak to pri jizde tak vybruje, ze mam co delat, abych uvezla kocarek ![]()
jedine na rovnym povrchu (treba v jabku to nedela)… jenze ja si zvykla na otocny kolecka a s pevnyma se mi moc dobre nejezdi
![]()
dajka: adresa je: http://www.kocarky-zlin.cz/
Na strankach maji plno kocarku, v prodejne jich je pak min, ale prodavac pusobi dojmem, ze tomu opravdu rozumi..zajdi tam, za to nic nedas
jo a pak dej vedet, jak jsi dopadla ![]()
@salme já kupovala v VaV v Kroměříži. Se slídy mi leze neustále kostice.Po třetí sem to byla reklamovat před svátkama a paní prodavačka mi zdělila že stím neumím zacházet a že si opravu budu muset zaplatit. Což sem odmítla a tak volám ve středu na čoiku ať mi poradí jak dál. Taky sem psala na D-test o radu.Dej vědět jak si s reklamací dopadla. Dík ![]()
Jj… chystam se tam co nejdriv
tak urco dam vedet…dekuju… zatim jsme s temi predchozimi reklamacemi nemeli problem, tak doufam, ze to probehne vpohode ![]()
Taky plánujeme druhé, ale až později… První musíme dodělat byt, abychom mohli být konečně ve větším a tam už může klidně být druhé… No, ale obdivuji tě… Já bych druhé tak brzo nezvládla… Mě zatím stačí tady ten prcek… I tak mi dává dost zabrat… V noci každou chvíli vzhůru, takže se moc nevyspím…
@BarboraF No já jsem druhé taky nechtěla tak brzy, ale co už no
Ale teda plánovala jsem otěhotnět někdy podzim-zima 2012, takže to už je stejně jedno, jestli by se mimčo narodilo teď nebo za půl roku…akorát že malý by byl aspoň o něco málo rozumější možná, ale třeba taky ne no ![]()
A taky jsme ještě narychlo dělali změny v bytě a tak, ale ono se to dá zvládnout, protože ti nic jiného nezbývá…určitě bych nešla na potrat, abych se pak za půl roku třeba marně snažila otěhotnět…a když se teď podívám na tu princeznu, jak spinká v košíku, tak jsem ráda, že je to tak, jak to je ![]()
Jj, to moc dobře chápu… No, my rekonstrujem komplet celý byt… od podlahy až po stropy… rozvody, obklady, prostě všechno… Taky bych si moc přála druhé mít holčičku, ale tak budu ráda za všechno… hlavní je vždycky, aby to bylo zdravé… a co malý? pomáhá a poslouchá?
Ahojte milé maminky, přistěhovala jsem se do Zlína na JS a hledám mladou maminku a vycházky s kočárkem. Mám 3 měsíční dceru Nelinku. Budu se těšit na odpověď, paa ![]()
@BarboraF malý je fajn, na to, jaký je to čert, tak k malé se chová krásně, a i mi pomáhá, jakože přinese plenku, podá mastičku atd.
Tak zatím je to dobré, protože Dianka skoro pořád spí, trochu se děsím, co bude, až začne vyžadovat více pozornosti ![]()
@ka-ro-li-nka píše:
Ahojte milé maminky, přistěhovala jsem se do Zlína na JS a hledám mladou maminku a vycházky s kočárkem. Mám 3 měsíční dceru Nelinku. Budu se těšit na odpověď, paa
Ahoj
Já se ráda připojím, až bude maličká trošku větší, tak za ten měsíc počítám…teď zatím moc ven nevylézáme…nicméně nevím, jestli se ještě můžu počítat do kategorie „mladé maminky“
![]()
@ka-ro-li-nka píše:
Ahojte milé maminky, přistěhovala jsem se do Zlína na JS a hledám mladou maminku a vycházky s kočárkem. Mám 3 měsíční dceru Nelinku. Budu se těšit na odpověď, paa
Ahoj, taky se ráda připojím. Jen teda mám už skoro 17-ti měsíčního kluka, jestli nevadí.