Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte maminy
tak už je pomalu po víkendu, toto uteklo, když je člověk ještě v práci
až si bude válet doma šunky, tak se to povleče
Jsem dnes 8+1 a bývá mi čím dál víc špatně od žaludku a přitom mám čím dál víc hlad, tak nevím jak to zkombinovat bo když se kuknu na jídlo je mi špatně ![]()
@filutka A holčičí jméno máte vybrané jaké? ![]()
Gratuluju… a uz mas karticku?
Nekde pry davaji az po prvnim UZ
… ja ji mela hned od zacatku
… ale priznam se, ze ti tehu trosku zavidim… cekani na mimi…
(nemyslim to zle)
ale toho sveho raraska bych nevymenila z anic na svete…
![]()
@salme Kartičku dostanu až při druhém ultrazvuku tj. 21.11., i fotku pan dr. slíbil
A pak mě prý objedná na Oscara, toho se bojím, aby tam něco nenašli ![]()
kanka: tech holcicich jmen je
ale vsadim se, ze pokud to bude aktualni, tak se nam uz zadne nebude libit
jj, taky ti jako Salme trosku zavidim, to prvni tehotenstvi je krasne a hlavne klidne
u druheho si snad ani nevsimnu a budu na sale
ke kteremu mudr. chodis? Ja ke Kvetakovi a karticku mi dal docela pozde, snad az po druhem mesici..
@filutka Taky chodím ke Květákovi, a tu kartičku taky dostanu až v 10+3t, ale nevadí ![]()
@kanka80 píše:
Ahojte maminytak už je pomalu po víkendu, toto uteklo, když je člověk ještě v práci
až si bude válet doma šunky, tak se to povleče
Jsem dnes 8+1 a bývá mi čím dál víc špatně od žaludku a přitom mám čím dál víc hlad, tak nevím jak to zkombinovat bo když se kuknu na jídlo je mi špatně
@filutka A holčičí jméno máte vybrané jaké?
Vyzkoušela jsi lízátka pro těhotné?
Je to proti nevolnostem, seženeš v lékárně…sice to nezabírá nějak dlouhodobě, ale na chvilku jo, já jsem si to v prvním těhotenství kupovala…
@kanka80 píše:
@filutka Taky chodím ke Květákovi, a tu kartičku taky dostanu až v 10+3t, ale nevadí
To už bude cobydup
![]()
Holky já vám zas závidím, že si ještě budete chvíli užívat klidu buď s jedním prďolou nebo jen s bříškem…mně se to blíží mílovýma krokama a docela se děsím, jak budu zvládat dvě malé děti
Ale musím no, nic jiného mi nezbude
Ale těším se na další miminko, to zas jo, hrozně moc
Od pondělka za týden jdu na první KTG, fakt to děsně letí…
@locika Jé, díky za radu, to jsem vůbec nevěděla, že něco takového existuje. Hned jak budu mít cestu kolem lékárny, tak se na to zeptám, přikúpim a budu lízat i v práci
![]()
@locika Taky si zatím nedokážu představit mít dvě malé děti
Ale to určitě zvládneš
a myslím, že to starší bude pak ve všem pomáhat mladšímu, tak to budeš mít bez práce ![]()
@kanka80 píše:
@locika Jé, díky za radu, to jsem vůbec nevěděla, že něco takového existuje. Hned jak budu mít cestu kolem lékárny, tak se na to zeptám, přikúpim a budu lízat i v práci![]()
Zkus, třeba ti to zabere, ale mám kamarádku, které to nepomáhá…ale mně to i chutnalo, takže jsem zároveň i mlsala ![]()
@kanka80 píše:
@locika Taky si zatím nedokážu představit mít dvě malé dětiAle to určitě zvládneš
a myslím, že to starší bude pak ve všem pomáhat mladšímu, tak to budeš mít bez práce
No spíš mám zatím z chování prvorozeného pocit, že ji bude usurpovat ![]()
locika: kdyz jsem psala ten prispevek, tak jsam zrovna na tebe myslela..ale verim, ze to nakonec pujde nejak samo, zrovna minuly tyden mi kamoska, co ma deti podobne jak budes mit ty, rikala, ze ze zacatku boj hlavne kvuli spani, jeden usnul, druhy se vzbudil, ale pak se to tak pekne srovnalo a sourozenci maji k sobe strasne blizko a starsi „tahne“ mladsiho (taky maji kluka a pak holcicku)..no a 45 days to go-leti to silene ![]()
kanka: lizatka jsem prvni tri mesice vyuzila hojne, krome pomerancove prichute jsem je ladovala vsechny, hlavne vecer mi pomahaly. Jsem zvedava, jestli ti zaberou, pak dej vedet..a chodila jsi pred Kvetakem k Havelkovi?
@filutka Ahojky, tak jsem doma z práce a zitra konečně volno
aspoň jeden den bude leháro
K Havelkovi jsem chodila taky, ale to jen 1× za rok na prohlídku a pro antikoncepci, tak vlastně ani moc nevím jaký byl na těhulky
Zítra jdu do lékárny, tak tam třeba budou mít i lízátka
![]()