Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15887
6.8.12 00:33

Jo a s tím chozením - no to je blbé, štve mě, že ještě nechodí, ale nenadělám nic…doma a po zahradě lozí po čtyřech, když jedu do města, tak sedí v kočáře, ale nesnáší, když někde zastavíme a on nemůže ven - jenže jak ho mám někdy vypustit, když tam začne lozit že :? No a když jdeme třeba do té Marušky, tak tam ho zas vypustím a zase si jede po čtyřech no :lol: Ale on jako kolem nábytku chodí dobře, i za ruce začal chodit…já ho teda záměrně nevodím, ale třeba na dovolené nás sám od sebe chytl za ruce a chtěl chodit…on se prostě bojí pustit, nemá ještě tu jistotu…tak počítám, že snad do měsíce už by to mohlo klapnout no, snad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
6.8.12 00:36

Tak budu počítat s tou středou taky teda ;) Ještě budu mít na prázdninách svou osmiletou švagrovou :) tak ji vezmu sebou, snad se nebude nudit…ale myslím že ne, ona miluje malého, tak se mu bude věnovat a aspoň budu mít klid aspoň na kafe :D Čas si ještě upřesníme, snad tam nebude narváno, vím, že někdy se musí i udělat dopředu rezervačka, ale to asi hlavně v zimě, když se nedá být venku, protože jinak si myslím, že není problém se třeba usadit na okraji pískoviště, kdyby to bylo nutné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
6.8.12 14:56

locika: ahojky. tak jsme byli vcera s malym na pohotovosti, puvodne jsme tam jeli, ze ma neco v oku a nejde to ven a nakonec z toho vylezl zanet obou oci..dneska jsme byli ve Zline a po chvilce na slunku mu tekly slzy proudem..snad bude ve stredu pod mrakem..nevis, jestli to piskoviste ve slunecnici je ve stinu? si to ted nemuzu vubec vybavit..na slunicku byt nemuzem…
O te metode spani, jak jsi psala, jsem taky hodne cetla, i tady na emiminu se to dost probira, nejak se k tomu nemuzu odhodlat, porad si rikam, ze jeste vydrzim, ale stejne v koutku duse doufam, ze jak ho prestanu kojit, tak bude spat celou noc..jo a mas pravdu, maly taky kdyz je desna noc tak i pres den hur spi..
Ses dobra, ze jeste vecer mas energii na uklid, u nas je prevazne bordel :-)), uklizim, kdyz je manzel doma, maly se boji vysavace, takze ho vzdycky vezme do naruce a ja preletim cely barak..no a takove ty „tiche“ veci delam pres den, kdyz spi..vecer jsem vyrizena, ze jsem rada, ze si vycistim zuby :-)))
Na strede se teda jeste domluvime, dle pocasi, snad nebude moc prazit..jo a Norik bude mit na navsteve partacku, to bude parada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
6.8.12 14:59

Jeste k te pohotovosti, sestricka zlata ale ta doktorka silena. Vubec s nama nemluvila ani neposlouchala, co ji rikame. Sestricka z ni mela ocividne vitr no a my jsme jen hledeli. A to jsme tam nebyli o pulnoci, ze bysme ji vzbudili, ale v sest vecer..uz se tesim az k ni pujdem na kontrolu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
6.8.12 15:19

Ted me napadlo, jestli neni mozne, aby Norik od maleho chytil tu bakterii, co mu udelala zanet..kdyz by si hrali se stejnou hrackou..to bych nerada, abyste si odnesli bacila..
A co na UTZ? Byla jsi v nemocnici nebo na Prediku? V nemocnici je to vzdycky na dlouho, ale tebe by mohli vzit prednostne, kdyz mas male dite..doufam, ze je vsechno v poradku a ty i miminko prospivate bez problemu! jak snasis ty vedra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
7.8.12 14:39

locika: tak jak zitra? dopoledne nebo spis odpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.8.12 21:35

Ahoj Filu, nějak jsem teď nestíhala, tak jsem nepsala, ale se zítřkem počítám, spíše odpoledne, nevím, kolem třetí? :think: Jak to vyhovuje tobě? Nevím, jestli sem ještě dnes půjdeš, tak si zapnu noťas hned ráno, ať se ještě můžem domluvit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.8.12 21:43

A neboj, bakterií se nebojíme, respektive budu věřit, že se to nepřenese :-)Já bych řekla, že to spíš bude přenosné, kdyby si třeba hrábli do očí neo tak ne? :think: A co vám na to vůbec dali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
7.8.12 22:37

Jsem se prekonala a mrkla, jestli ses neukazala :-) na oci dostal antibioticke kapky a masticku, ma to dostavat 3 dny, takze lecba konci zitra vecer. Manzel mel ocni zanet na jare a dr mu rikala, at dava pozor, aby to nikdo nechytil od nej, tzn. svuj rucnik a tak. Tak si to rozmysli, jestli to „risknem“ nebo jeste pockame. Rano se sem mrknu.
jinak casove by nam vyhovovalo spise kolem pul pate. Peta usina ve dve a spi do ctyr. pak pul hodka nez se dostanem do Zlina. Neni to pro vas moc pozde? Norik se budi kolem te druhe-treti?
Valim do hajan nez se nas drak vzbudi. Preju klidnou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
7.8.12 22:41

Půl páté říkáš jo? Jako je to trochu pozdější hodina, o půl páté jezdí manžel z práce domů, tak už se tak nějak stahujeme spíše domů, ale zas jako nějak moc to nevadí…jen taky kdoví, jaké bude počasí :think: A Norik se právě budí tak před druhou, pak teprve obědvá atd. a pak vyrážíme ven…
A kdyby to tedy bylo dopoledne, to bys mohla na kolik asi?

S tím zánětem bych to riskla, si myslím, že je to opravdu přenosné skrz sliznice apod., na to by i ukazovalo to doporučení vlastního ručníku…snad si kluci nebudou moc okusovat hlavy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
8.8.12 06:11

Loci, dopoledne to u nas vypada tak, ze v sest vstavame :-) pak je tri hodiny vzhuru, kolem devate usina na 1,5 hodky, takze nam by to vychazelo, ze bysme mohli prijet kolem obeda, tj. kolem pul dvanacte..je to zapeklite..zkusim to jeste vymyslet a ozvu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
8.8.12 06:11

Je blbe, ze se kluci miji tim odpolednim spankem, kdyz se Norik budi, tak nas drak usina..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
8.8.12 07:44

Loci, asi nejlepsi by bylo pozdejsi odpoledne az se oba dva vyspi..nic lepsiho jsem nevymyslela, to vis, vykojeny mozek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
8.8.12 08:57

Téda, vstávání v 6 by mě položilo… :mrgreen: My jsme vylezli z postele před chvílí :lol: Tak víš co, dopoledne teda necháme být, to nemá cenu a na to odpoledne se ještě ozvu, co a jak jo? Protože musím i vymyslet nějaký program pro Zuzku (tu moji švagrovku) a nějak to zkombinovat. Napiš mi, prosím tě, do SZ číslo na mobil, pošlu ti svůj, kdybych se sem už nedostala, tak ni napíšu SMS jo? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
9.8.12 14:26

Loci, tak jak jste si uzili vcerejsi odpoledne? Nenudila se Zuzka moc? Nam maly usnul hned jak jsme ho nalozili do auta. Chrnel hodku a pak jsme jeste vyrazili k nasim na zahradu na kaminky, to je jeho vasen :-) Dneska jsme byli na kontrole s ocickama, ATB zabraly, ale jeste to neni OK, tak budem tyden dolecovat a pak snad konec. Nebyla jsi dneska kolem desate-jedenacte na Kvitkove ve Zline? :-) Co manzel rikal na pohlavi miminka? (nechci to tu zverejnovat, nevim, jestli to neni tajne)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová