Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, přistěhovala jsem se do Čelákovic a hledám maminky s miminky nebo těhulky, které by rádi pokecaly, případně zašly někam na procházku, najdu tu nějaké?
Jedno 11m a druhé 2,5roku. Můžeme třebas hned v pondělí, když mi pošleš číslo, ozvu se. ![]()
Ahoj, rada bych nasla nejakou maminku z Celakovic na pokec a na prochazky, mam 4leteho klucinu a 10m cacorku
Budu se tesit! ![]()
@MarVer píše:
Ahoj, rada bych nasla nejakou maminku z Celakovic na pokec a na prochazky, mam 4leteho klucinu a 10m cacorkuBudu se tesit!
Ahoj, tak mi napiš ![]()
Na černém mostě je herna Lvíček. Jinak nevím o ničem. Jsme doma, když prší. ![]()
Zkousim obnovit tema, bydlim v Celakovicich a hledam nekoho na prochazky, pokec. Mam 3 mesicniho chlapecka. Taky mam pejska, takze se muzou taky vyblbnout treba u nas na dvorku, jestli ma nekdo taky hafana. Michalek ma rad deticky, ale ja tu nikoho neznam.
@Evuse26 píše:
Zkousim obnovit tema, bydlim v Celakovicich a hledam nekoho na prochazky, pokec. Mam 3 mesicniho chlapecka. Taky mam pejska, takze se muzou taky vyblbnout treba u nas na dvorku, jestli ma nekdo taky hafana. Michalek ma rad deticky, ale ja tu nikoho neznam.
Ahoj jsem také z Čelákovic, mám 19 měsíčního chlapečka a labradorku, bydlíme kousek od městské knihovny a na procházku bych vyrazila
budeš si zakládat profil? takhle ti nemůžu poslat soukromou zprávičku…
Ahoj, tak profil jsem si zalozila : ). Ja bydlim kousek od nadrazi, naproti kramku, jak tam prodavaji caje, jestli vis. Mame 2,5 letou boxerku. Je to zlato, ale na prochazce spolu s kocarkem jsme byli jen parkrat. Malej obcas v kocaru zacal brecet, ale ted uz lepsi. Nikoho tu neznam a pritel je casto v praci a taky bych rada, aby byl prcek mezi detma. Tak se muzem domluvit a zajit ven.