Maminky, těhulky Čelákovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
44
24.8.12 00:19

Maminky,těhulky Čelákovice

Ahoj, přistěhovala jsem se do Čelákovic a hledám maminky s miminky nebo těhulky, které by rádi pokecaly, případně zašly někam na procházku, najdu tu nějaké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14064
24.8.12 10:54

Ahoj a jak máš staré dítko? Můžem někdy vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
24.8.12 22:02

Ahojky, já ám staré dítko 10 měsíců a ty? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
24.8.12 22:28

Jedno 11m a druhé 2,5roku. Můžeme třebas hned v pondělí, když mi pošleš číslo, ozvu se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.12 13:56

Ahoj :mavam:,

já jsem také z Čelákovic a mám 9. měsíční holčičku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarVer
7.2.13 07:24

Ahoj, rada bych nasla nejakou maminku z Celakovic na pokec a na prochazky, mam 4leteho klucinu a 10m cacorku :-) Budu se tesit! :-)

• Citovat
  • Upravit
14064
7.2.13 08:52
@MarVer píše:
Ahoj, rada bych nasla nejakou maminku z Celakovic na pokec a na prochazky, mam 4leteho klucinu a 10m cacorku :-) Budu se tesit! :-)

Ahoj, tak mi napiš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.2.13 13:48

Tak pisu :-) Kdyz nekdy budes mit cas a naladu, rada Te poznam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.5.13 17:58

Kam se dá zajít v čelákovicích odpoledne, když je škaredě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
2.5.13 20:07

Nikam? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
2.5.13 20:41

A někde v okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
2.5.13 21:51

Na černém mostě je herna Lvíček. Jinak nevím o ničem. Jsme doma, když prší. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evuse26
6.8.13 12:49

maminka z Čelákovic

Zkousim obnovit tema, bydlim v Celakovicich a hledam nekoho na prochazky, pokec. Mam 3 mesicniho chlapecka. Taky mam pejska, takze se muzou taky vyblbnout treba u nas na dvorku, jestli ma nekdo taky hafana. Michalek ma rad deticky, ale ja tu nikoho neznam.

• Citovat
  • Upravit
6381
6.8.13 13:08
@Evuse26 píše:
Zkousim obnovit tema, bydlim v Celakovicich a hledam nekoho na prochazky, pokec. Mam 3 mesicniho chlapecka. Taky mam pejska, takze se muzou taky vyblbnout treba u nas na dvorku, jestli ma nekdo taky hafana. Michalek ma rad deticky, ale ja tu nikoho neznam.

Ahoj jsem také z Čelákovic, mám 19 měsíčního chlapečka a labradorku, bydlíme kousek od městské knihovny a na procházku bych vyrazila :D budeš si zakládat profil? takhle ti nemůžu poslat soukromou zprávičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
8.8.13 06:54

Ahoj, tak profil jsem si zalozila : ). Ja bydlim kousek od nadrazi, naproti kramku, jak tam prodavaji caje, jestli vis. Mame 2,5 letou boxerku. Je to zlato, ale na prochazce spolu s kocarkem jsme byli jen parkrat. Malej obcas v kocaru zacal brecet, ale ted uz lepsi. Nikoho tu neznam a pritel je casto v praci a taky bych rada, aby byl prcek mezi detma. Tak se muzem domluvit a zajit ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová