Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Aha, tak té ceny jsem si nevšimla, proto jsem napsala Mutsy. Jsem s ním moc spokojená.
barbarbucha píše:
Natašo, a co říkáš/ říkáte na Gesslein? Sice nesplňuje cenové možnosti zadavetelky, ale zajímá mě tvůj/váš názor
Podle mě je fajn, sama ho mám, zatím hlásím samá pozitiva, i když ta cena mě štvala, hoooodně jsem to zvažovala, nakonec to rozštíp manžel a hlavně fakt, že se nám podvozek modelu F6 vejde do auta, což se podvozek od Patrona Bohemia, který se líbil mně(hlavně cenově), bohužel nevešel. Nebo bohudík? Co myslíš/myslíte? Možná by zadavatelce vyhovoval ten…?
Doufám, že jsem nepsala ty věty moc šrobovitě…muj blbej zvyk…
určitě není potřeba mi vykat ![]()
Gesslein celkem kvalitativně býval dobrý, pak měli nějaké výpadky ve výrobě, co se jim moc nepovedlo, byly jedny golfky - SWift?, ale sporťáky jsou podle všeho dobré..
je nejdůležitější, aby kočár splňoval požadavky konkrétní uživatelky, prootže sebelepší kočár nemusí být pro ní ten nej ![]()
(někdo nedá dopustit na Teutonii, že kvalita a kdesi cosi. já bych ji nechtěla ani zadarmo. neříkám, že není kvalitní, ale absolutně nesplňuje nic, co já chci. naopak, můj kočár je pro mě nej - ačkoliv opět mnoho a mnoho maminek by ho nechtělo ani zdarma
tak to prostě je. a díky bohu, že máme větší výběr, než naše maminky! )
takže pokud se vám vejde gessslein do auta, dobře se s ním jezdí - je to váš nej. ![]()
obávám se, že pro zakladatelku nic moc.. protože cena 13tis za sporťák není asi to, co očekává.. navíc, F6 má malá přední kola, je to tak?
Nataša píše:barbarbucha píše:obávám se, že pro zakladatelku nic moc.. protože cena 13tis za sporťák není asi to, co očekává.. navíc, F6 má malá přední kola, je to tak?
Natašo, a co říkáš/ říkáte na Gesslein? Sice nesplňuje cenové možnosti zadavetelky, ale zajímá mě tvůj/váš názor
Podle mě je fajn, sama ho mám, zatím hlásím samá pozitiva, i když ta cena mě štvala, hoooodně jsem to zvažovala, nakonec to rozštíp manžel a hlavně fakt, že se nám podvozek modelu F6 vejde do auta, což se podvozek od Patrona Bohemia, který se líbil mně(hlavně cenově), bohužel nevešel. Nebo bohudík? Co myslíš/myslíte? Možná by zadavatelce vyhovoval ten…?
Doufám, že jsem nepsala ty věty moc šrobovitě…muj blbej zvyk…
F6 má kola oboje
, malý otočný a pak stejný, velký, jako jsou vzadu. Prostě jsou vyměnitelný…
ach tak, tak to je super. vysvětluje se tak moje zmatení z toho, že ho někde vidím jako klasiku 4 velká a někde s malýma předníma..
díky za info! ![]()
No ja bych pravě sportak samotny nechtěla chtela jsem kombinaci korba,sportak a autosedacka. Tak jsem se divala na ty znacky co jste psali. MUTSY kvalitne je asi dobry jen vzhledove semi moc nelibí chybí mi tam ta jedna tycka ktera vede k zadnim koleckam.Ale děkuju
x.any píše:
No ja bych pravě sportak samotny nechtěla chtela jsem kombinaci korba,sportak a autosedacka. Tak jsem se divala na ty znacky co jste psali. MUTSY kvalitne je asi dobry jen vzhledove semi moc nelibí chybí mi tam ta jedna tycka ktera vede k zadnim koleckam.Ale děkuju
Ta jedna tyčka je na něm právě to nejúžasnější
Já ho miluju!
Když k němu přikoupíš košík, tak už nebude tak nápadný a jedna tyčka ti vadit nebude. Což mě teda štve
Pak vypadá tak obyčejně jako všechny ostatní kočáry ![]()
kolozubka píše:
Aha, tak té ceny jsem si nevšimla, proto jsem napsala Mutsy. Jsem s ním moc spokojená.
Já bych taky jiný nechtěla
![]()
Holky mě to taky vrtalo hlavou- ta tyčka-ale vždyť tam je- dole v tom košíku,jen je prostě níž no!Taky muj mliáček- chudinka má bebí,bude muset do servisu
-zakladatelce bych asi navrhla koupit nějaký kvalitní- použitý ve slušném stavu nebo méně kvalitní- ALE sedačku MC(nebo Römer) a třeba golfky k nim(ale to navrhují všichni
)
Dobrý den maminky a budoucí maminky..
mám prosbu má některá z Vás zkušenosti s těmito kočárky?
http://www.i-kocarky.cz/detail.php?…
http://www.kifik.cz/…/_var%3D5862
http://kocarkydeniska.mimishop.cz/detail.php?…
Předem děkuji za odpověď.
Naďa
Zkušenost s těmito konkrétními nemám, ale ten poslední vyřaď-má malou korbičku -ber aspoň 80cm vaničku a 85 sportovní sedačku. Jinak váha celkem v pohodě a s těmahle houpacíma se jezdí dobře ![]()
Ahojky, já budu mít kočík Brio Go, hodně si ho chválí, ale i kritizují, ale mě se každopádně líbí…četla jsem si i zkušenost, že jedna mamina s ním jezdila i po velkých šutrech a nic se nestalo ![]()
Ahoj,:) potřebovala bych poradit. Hledám elegantní kočárek s velkými koly líbily se mi tyto Tako Ballila, WIEJAR NICOLLA, Roan Rocco, Roan Marita, ale měřím jen 155 cm a proto se bojím aby kočárek nebyl vysoký nebo těžký. Jela bych si ho vyzkoušet, ale mám od doktora domácí vězení a vypadá to na dlouho:(, proto jsem se rozhodla Vás poprosit o radu. Děkuji za odpovědi
Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli má někdo zkušenost a nebo aspoň slyšel o kočárku bergsteiger, našla jsem ho na internetu ale na živo jsem ho neviděla, bojím se objednávat aby mi nepřišel úplné jiný než si představuji.
http://www.youtube.com/watch?…