Kočárky a obchody pro dvojčata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4.6.14 11:50

kočárky a obchody pro dvojčata

Zdravím,
nedávno jsem se dověděla, že čekáme dvojčátka. Jsem těhotná poprvé a hned dvě na ráz. Jsem trochu zmatená. To je ale vedlejší, chtěla bych se zeptat Vás zkušenějších, kde sehnat pěkný a praktický kombinovaný kočárek pro dvojčata, na netu mi vyskakují neustále 3-4 značky - tako, Dorjan a pak ještě něco, chci se zeptat, jestli to je opravdu všechno nebo hledám špatně. A pak je tu další věc. Byla jsem v několika kamenných obchodech a tam paní prodavačky svorně tvrdily, že nic nemají 2×, že jim chodí balík, kde je v různých velikostech 1 věc pro holku, 1 pro kluka a 1 neutrál. Existuje nějaký kamenný obchod např. v Brně nebo okolí jen pro vícerčata? Nebo eshop, našla jsem jen jeden zatím. Dík za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10248
4.6.14 11:53

Ahoj, mezi kočárkama frčí Easywalker, TFK a Bumbleride… zbytek jsou povětšinou těžší mrchy (co jsem zkoušela na výstavišti) Ale určitě v těch větších obchodech něco mají, na Tomkáči mají levnější dvojčecí koučár, ale neprojede 80 dveřma, já si vybrala bumbleride, a mají ho někde v Krpoli. Ale objednávala jsem pak z netu.
Jinak co se hadýrek týče, tak Lindex, HM, CA, a tak… ale já nechci stejné, takže kluci budou mít třeba odlišné barvy a tak… ono stejně, když se ti pak jeden poblinká, nebudeš převlíkat oba… ale chápu, něco to chce mít na parádění.

Jo EDIT, k těm kočárkům, zmiňuju jen ty vedle sebe, o jiným jsem neuvažovala vůbec

Příspěvek upraven 04.06.14 v 12:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
4.6.14 11:55

Doporučím ti stránku dvojcata.org . Je to jednak diskuzní fórum, kde si najdeš tipy od maminek na kočárky, oblečení, kojení a já nevím co ještě. A taky je to bazárek - kočárky, oblečky. Z internetových obchodů znám jen Dvojcatka.cz. Jinak je problém sehnat i na netu. Já na dvojčata kupuju oblečení v Tescu, C&A, H&M a pod. Tam mají ty kusy víckrát a navíc i za dobré ceny. C&A, H&M mají ty věci pro mimina i celkem kvalitní bych řekla, údajně z biobavlny ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.6.14 11:57

Jukni na dvojcatka.cz. I těch kočárků je spousta a na těch stránkách je najdeš. Jinak dvojčecí kočárky jsou vidět v Kolíně u Daniely (kocarky.cz). Ale hlavně teď 19. máte v Brně veletrh dvojčecích kočárků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
4.6.14 12:00

@Světlana.k
Kamarádka má kočár od ABC design a není to ten typickej kdy máš korby vedle sebe a je příšerně širokej ale ona má ty korby za sebou a všude krásně projede, jen je teda delší, ale skvěle manipulovatelnej. :-) A na obě holky vidí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.6.14 12:23

@Světlana.k Především velká gratulace :kytka:
Já mám kočár Emmaljunda z bazaru a naprostá spokojenost…Hadříky nakupuji především na netu po bazarech ve dvojčecích okénkách a to především z důvodu že není čas někde lítat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
4.6.14 12:28

Najdi si tady skupinku podle data svého porodu dvojčata 2014 nebo dvojčata 2015 (nevím, jestli už existuje)
Jak se cítíš vím velice dobře :mrgreen: asi tak jako já před více než 2 lety :mrgreen: neboj, zvládnout se to dá :hug: občas je to záhul 8o ale zase když dostaneš pusu od dvou dětí najednou, je to to nejlepší co může žena zažít :oops: ;)
Já mám TFK a jsem s ním spokojená :think: ale tím ti tento kočárek nenutím. Kdysi bývala výstava kočárku v Brně (nevím, jestli pořád, už to nesleduju) a tam mívali i různé dvojčecí na podívání a vyzkoušení. doporučuju hooooodně brát ohledy na váhu, typ koleček a snadnost otáčení a kličkování s kočárkem, to časem s váhou 2 dětí fakt oceníš :roll:

K oblečení, má kluka a holku, takže stejné jsem neřešila, ale i kdybych měla stejné pohlaví, tak bych je neoblíkala stejně :? (jen můj osobní názor, nenutím, ale chci mít 2 různé individuality a ne 2× to samé :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
4.6.14 13:03

Mela jsem Teutonii s vloznyma taskama (jako sourozenecky) a byla super, projela vsude, deti mely prostor a sportak sel jednak polohovat kazdy zvlast a jednak byl otocny. Vrele doporucuju. Je to fakt mercedes mezi kocarky :palec: a i jety se da koupit za dobrou cenu. Kdyz jsem ho prodavala, byl hned fuc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
4.6.14 13:29

@Bejbyy muzu se prosim zeptat. Vesla jsi se s nim i do vsech vytahu? Mame v baraku takovy mensi panelakovy vytah na sirku by se tam mel vejit dvero jsou 85 cm, ale ted nevim jestli se tam vejdeme na delku + ja. Sice nebudu mit dvojcata, ale sourozence 15 mesicu od sebe tak budu neco potrebovat. Asi pro nas kvuli tomu vytahu pripada v uvahu jen easywalker nebo ten bumbleride. Ty za sebou by se mi tam nevesly uz vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
4.6.14 13:30

@tina1979 já mimča teprve čekám, a obávám se, že to je docela nereálný, já si naštěstí vybrala i byt s velkým výtahem…
Můžu ti to do večera změřit, ale mám u babičky a ne doma tak když vydržíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
4.6.14 13:35

@Bejbyy dekuji az budes mit cas. Nespecha to, termin mam az v lednu. Ted mam JOOLZ a do vytahu musim dat rukojet do nejmensi polohy, abych se tam vesla i s nim. Bydlime v sedmem patre tak to musim nejak vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
4.6.14 13:37
Teutonie ma na sirku 79cm a vesla jsem se do vytahu i ja :D vytah mel dvere presne 80cm.
Vl
@tina1979 píše:
@Bejbyy muzu se prosim zeptat. Vesla jsi se s nim i do vsech vytahu? Mame v baraku takovy mensi panelakovy vytah na sirku by se tam mel vejit dvero jsou 85 cm, ale ted nevim jestli se tam vejdeme na delku + ja. Sice nebudu mit dvojcata, ale sourozence 15 mesicu od sebe tak budu neco potrebovat. Asi pro nas kvuli tomu vytahu pripada v uvahu jen easywalker nebo ten bumbleride. Ty za sebou by se mi tam nevesly uz vubec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
4.6.14 13:39

@arcinka ok diky podivam se i na nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
4.6.14 13:45

:palec: porovnavala jsem i s ostatnimi. Mela jsem jasne, ze chci kocar, co projede 80cm dvere, prostorne korbicky, prostorny sportak, samostatne nastavitelny a otocny. Plus lehky (dala jsem ho do auta sama) a velky nakupni kos. Tohke mi splnovala jen ta Teutonka. Plus kvalita Teutonie a bylo rozhodnuto.

@tina1979 píše:
@arcinka ok diky podivam se i na nej
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
4.6.14 13:51

@subsomi Ono s tím oblíkáním to není tak jednoduché. Já jsem třeba mimina oblíkala doma různě, na ven, nebo při slavnostnějších příležitostech stejně. Holkám bylo něco přes rok, když se mi poprvé popraly o šaty - jedna měla zelenkavé, druhá barevné puntíky, jinak střih stejný. Obě chtěly ty puntíky :roll: Takže když chci koupit jiné oblečení, musí být vlastně stejné - jednobarvevné, každá jinou barvu. Nebo s trochu jiným vzorem. Když si berou oblečení ze skříně, automaticky nesou stejné oblečení i sestře.
Ale včera jsem zrovna četla na netu, že jedna paní to má obráceně - holky se jí perou, když ty šaty mají stejné. Člověk míní, děti (občas) mění :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí