Kočárky a obchody pro dvojčata

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2767
4.6.14 13:51

@arcinka a jde pouzit jako sourozenecky kocar? Na jedne strane vlozena taska a na druhe sportak? Je to polohovani kazde sedacky nezavisle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
4.6.14 14:03

@Světlana.k Vítej do klubu ;) Máme skupinu dvojčekatelek, tak se přihlas https://www.emimino.cz/…ankovani/32/?…

Kočárek máme bumbleride, lehce ovladatelný a 80 dveřma projede, takže i do výtahu. I když některé starší domy mají úplně maličké výtahy… Menší jsem viděla snad ještě City Mini Duo (snad se to tak jmenovalo), ale chtěli jsme nějaký odolnější, ne jen vyloženě městský. Kupovali jsme na detskydum.cz. Kočárek za sebou si většinou chválejí maminky z venkova, když nemusejí do MHD nebo ho zvedat na chodník.
Kromě těch bazárků a ostravského shopu dvojcatka.cz o jiném obchodě taky nevím. Oblečení mám z CaA, Tesca a ze sekáčů. Zkus si najít, jestli je v Brně nějaký klub dvojčat, pořádají přednášky, burzy… My navštěvujeme pražskou pobočku, jsou moc ochotní poradit a pomoct.
Taky čekám poprvé, bude to už v červenci a zatím si neumím představit, že mi doma najednou řvou dvě miminka… :nevim: Nějak to půjde, bude muset :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
4.6.14 14:04

Jde, ja ho mela jako sourozenecky :-) nohy i zada jdou samostatne a je otocny, takze vidis na obe deti a nevozis miminko v korbe jen zady k sobe. Ma jeste spoustu dalsich vychytavek - treba ty vlozne tasky po vyndani zpevnujicich dilu slouziky jako fusaky, mimco tedy nemusi mit v zime jeste fusak, jen deku, odklopne okenko v boude, nanoznik se dal zvetsit, zabudovna sitka v boude, taska byla uplne skvela atd. Byl super do terenu i do mesta.

@tina1979 píše:
@arcinka a jde pouzit jako sourozenecky kocar? Na jedne strane vlozena taska a na druhe sportak? Je to polohovani kazde sedacky nezavisle?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
4.6.14 14:16

@arcinka Nojo, ale má přes 20 kg a těch 79 cenťáků znamená, že neprojede dveřma, co nejdou pořádně otevřít. Plus nemá přepážku mezi dětma, to sice zvětšuje prostor, ale naše holky by se umlátily. A u starších je opruz mít spojenou boudu. Jedno dítě jí chce, druhý ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
4.6.14 14:43

@kotyk kazdy mame jine pozadavky :-) nechtela bych deti oddelene, kdyz maj spolecnou boudu, nic neresi, nalozila jsem ho do auta v pohode (a to mam 50kilo i s posteli) a dvere, ktere nejdou otevrit, jsem nikdy nepotkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
4.6.14 14:57

@arcinka
každý máme jiné požadavky, ale ty tady jeden typ kočárku výrazně vychvaluješ před jinými :think:
TFK má 78cm projedu s ním všude, polohovatelné záda i nohy (to třeba EW nemá), fusaky pasovaly do korbiček i na sporťák (+ mají roztahovací prostor pro nohy) a kapsu na ruce, kočárek má madlo pro ruce dětí a jde snadno sundat v případě, že ho někdo nepoužívá; obrovské plus je ručné brzda, nejen na zabrždění, ale i na přibržďování při chůzi z kopce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.6.14 15:02

My máme termín až v lednu, ale popravdě, mám taky obavy, ještě že mám doma mámu. Dítě jsem vždycky moc chtěla, ale to, že to jsou dvojčata, napoprvé a přirozeně, mě docela zarazilo. No co, tak to vezmem jedním vrzem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
4.6.14 15:05

@Světlana.k mamku ze začátku strašně moc oceníš :palec: Hýčkej si jí ať má sílu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
4.6.14 15:20

@subsomi Teutonka ma rucni brzdu a odendavaci madlo taky, a dulezite pro me bylo otocny kocar, nejezdit s miminkem a sourozencem zady ke mne :) Jen pisu svou zkusenost a proto dodavam, ze kazdy ma jine pozadavky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí