Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, nemáte náhodou některá tento kočárek (Dorjan - Danny sport)? Můžete doporučit? Díky
Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?
Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Sportahoj, ja ho mam. a nemuzu nic vytknout,snad jen to ze ted v tech mrazech nam nak blbla brzda, kdyz se zabrzdila tak sla blbe odbrzdit ale to je vse, muzu rict ze jsem velka prochazkova maminka a zatim jsme projeli vse jak v zavejich, tak v bahne
, ve vode a na lesni ceste
ja jsem snim moc spokojena.
to je super - přesne tohle jsem chtěla slyšet
díky už se taky moc těším na procházky s mimčem - zatím si musím ale počkat - rodíme až v unoru…
až v unoru? to je za chvilku
mozna nekdo snim neni spokojenej ale ja urcite jo, ma i velkou korbicku takze i nas 3mesicni obrik (8kg a 64cm) se tam krasne vejde i fusakem ![]()
Mám teda Dorjan Cross Country, nevím, na kolik je to jiný, ale co se týče mých požadavků, dobrý. Vozítko, který je teda těžký, ale … uveze v lecjakým terénu nákup a ještě dvě děti (svýho času jsem dovnitř dala oba dva, když ten starší už nechtěl ťapa - mimi leželo a batole sedělo, nohy obtočený okolo sebe a děsně se tomu oba řehtali
).
jo a jeste co mi teda docela vadi ze je spatnej pristup k tomu kosi dole, ale zas tak casto tam velky veci nedavam tak je to pro me jen malickost
mám ho a jsem snim naprosto spokojená ![]()
dokážu ho sama výnýst do autobusu(ale až malá naberte asi to už jen tak nepůjde) ,košík je taky dobrej nacpu tam víc jak polovinu nákupu
,v lese ve sněhu jsem taky už projela,zatím neni nic co bych mohla vytknout ![]()
Ahoj,
zkoumala jsem ho při vybírání kočáru a teď jsem si svůj názor potvrdila u sousedky, která ho má, že ta kárková/sporťáková nástavba (po korbičce, když mimi povyroste), tak ta že je hrozně uzoučká a dítě tam začne mít celkem brzo dost těsno na ramínka - furt je pak má jakoby shrbený dopředu, protože ten prostor pro ramena je hrozně úzkej. Jinak za tu cenu je to suepr kočár.
a který přešně chceš je D D S 2010 a pak prestique.pošli odkaz ![]()
žirafííí: ty tam narves nakup?? ja teda ne
nebo mozna kos je velkej ale je tam docela blbej pristup, aspon me to tak prijde
mozna u sportaku je to pak lepsejsi. ale jinak jak rikam naprosta spokojenost a fakt jsem stim projela vsude a taky nam ho kazdej chvali jak mame peknej kocarek ![]()
market.s.87 píše: žirafííí: ty tam narves nakup?? ja teda nenebo mozna kos je velkej ale je tam docela blbej pristup, aspon me to tak prijde
mozna u sportaku je to pak lepsejsi. ale jinak jak rikam naprosta spokojenost a fakt jsem stim projela vsude a taky nam ho kazdej chvali jak mame peknej kocarek
jojo nacpu,zrovna dnes jsem tam dala :3 velké jogurty,mléko,olej,celý chléb,hranolky,máslo,pomazánky,brambory,2 šišky uzenýho,2 hermelíny atd ![]()
ale je to znát když ho vezu ![]()
jojo přesně a jaký máš kočárek přesně ?
presne tenhle mam
tak to jsi dobra, ale neprijde ti ze je tam blbej pristup ktomu? nebo to ja neumim ![]()
** market.s.87**ten mám taky jen jinou barvu. ![]()
tak mohl by být lepší přístup , ale vystačím si ![]()
a jak ho máš dlouho? spíše jak sním dlouho jezdíš? ![]()
jezdim snim 3 a pul mesice a fakt kazdej den a pekny tury
bydlime na vesnici a nasi bydli vedle nas ve vesnici cca9km takze kolikrat jdem pesky az tam
a fakt musim rict ze tech jak byla ta kalamita tak jsme krasne vse projela a nez byl snih tak jsem se tahla lesni cestou k takovymu rybnicku a taky dobry ![]()
Ahoj, tak já teda moc spokojená nebyla. Vybrala jsem si ho na druhý mimčo, podle recenzí tady, a po měsíci jsme ho prodali (a to jsme ho vlastně meli jen v obýváku na spaní doma). Je strašně těžkej a hrozně blbě se mi sundavala korbička. Byl to vždycky boj. Před tím jsme měli Hoco Ranger X sportsline, tak možná že jsem měla srovnání s tím - měl tak o 5kg míň.