Kočárky Dorjan Danny Sport

360
7.1.11 21:04

kočárky Dorjan Danny Sport

Ahoj holky, nemáte náhodou některá tento kočárek (Dorjan - Danny sport)? Můžete doporučit? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Dorjan Danny Sport?

Přidejte zkušenost s Dorjan Danny Sport
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1769
7.1.11 21:11

ahoj, ja ho mam. a nemuzu nic vytknout,snad jen to ze ted v tech mrazech nam nak blbla brzda, kdyz se zabrzdila tak sla blbe odbrzdit ale to je vse, muzu rict ze jsem velka prochazkova maminka a zatim jsme projeli vse jak v zavejich, tak v bahne :-) , ve vode a na lesni ceste :palec: ja jsem snim moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.1.11 21:15

to je super - přesne tohle jsem chtěla slyšet :lol: díky už se taky moc těším na procházky s mimčem - zatím si musím ale počkat - rodíme až v unoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
7.1.11 21:17

až v unoru? to je za chvilku :-) mozna nekdo snim neni spokojenej ale ja urcite jo, ma i velkou korbicku takze i nas 3mesicni obrik (8kg a 64cm) se tam krasne vejde i fusakem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
7.1.11 21:24

Mám teda Dorjan Cross Country, nevím, na kolik je to jiný, ale co se týče mých požadavků, dobrý. Vozítko, který je teda těžký, ale … uveze v lecjakým terénu nákup a ještě dvě děti (svýho času jsem dovnitř dala oba dva, když ten starší už nechtěl ťapa - mimi leželo a batole sedělo, nohy obtočený okolo sebe a děsně se tomu oba řehtali :-) ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
7.1.11 21:25

jo a jeste co mi teda docela vadi ze je spatnej pristup k tomu kosi dole, ale zas tak casto tam velky veci nedavam tak je to pro me jen malickost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
7.1.11 21:45

mám ho a jsem snim naprosto spokojená :palec:
dokážu ho sama výnýst do autobusu(ale až malá naberte asi to už jen tak nepůjde) ,košík je taky dobrej nacpu tam víc jak polovinu nákupu :mrgreen:,v lese ve sněhu jsem taky už projela,zatím neni nic co bych mohla vytknout :dance:

• Citovat
  • Upravit
1371
7.1.11 21:47

Ahoj,
zkoumala jsem ho při vybírání kočáru a teď jsem si svůj názor potvrdila u sousedky, která ho má, že ta kárková/sporťáková nástavba (po korbičce, když mimi povyroste), tak ta že je hrozně uzoučká a dítě tam začne mít celkem brzo dost těsno na ramínka - furt je pak má jakoby shrbený dopředu, protože ten prostor pro ramena je hrozně úzkej. Jinak za tu cenu je to suepr kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
7.1.11 21:48

a který přešně chceš je D D S 2010 a pak prestique.pošli odkaz :wink:

• Citovat
  • Upravit
1769
7.1.11 21:51

žirafííí: ty tam narves nakup?? ja teda ne :lol: nebo mozna kos je velkej ale je tam docela blbej pristup, aspon me to tak prijde :nevim: mozna u sportaku je to pak lepsejsi. ale jinak jak rikam naprosta spokojenost a fakt jsem stim projela vsude a taky nam ho kazdej chvali jak mame peknej kocarek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
7.1.11 21:58
market.s.87 píše: žirafííí: ty tam narves nakup?? ja teda ne :lol: nebo mozna kos je velkej ale je tam docela blbej pristup, aspon me to tak prijde :nevim: mozna u sportaku je to pak lepsejsi. ale jinak jak rikam naprosta spokojenost a fakt jsem stim projela vsude a taky nam ho kazdej chvali jak mame peknej kocarek :palec:

jojo nacpu,zrovna dnes jsem tam dala :3 velké jogurty,mléko,olej,celý chléb,hranolky,máslo,pomazánky,brambory,2 šišky uzenýho,2 hermelíny atd :mrgreen:
ale je to znát když ho vezu :mrgreen:
jojo přesně a jaký máš kočárek přesně ?

• Citovat
  • Upravit
1769
7.1.11 22:03

presne tenhle mam :-) tak to jsi dobra, ale neprijde ti ze je tam blbej pristup ktomu? nebo to ja neumim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
žirafííí
7.1.11 22:12

** market.s.87**ten mám taky jen jinou barvu. :palec:
tak mohl by být lepší přístup , ale vystačím si :dance:
a jak ho máš dlouho? spíše jak sním dlouho jezdíš? :-)

• Citovat
  • Upravit
1769
7.1.11 22:15

jezdim snim 3 a pul mesice a fakt kazdej den a pekny tury :-) bydlime na vesnici a nasi bydli vedle nas ve vesnici cca9km takze kolikrat jdem pesky az tam :-) a fakt musim rict ze tech jak byla ta kalamita tak jsme krasne vse projela a nez byl snih tak jsem se tahla lesni cestou k takovymu rybnicku a taky dobry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.1.11 22:19

Ahoj, tak já teda moc spokojená nebyla. Vybrala jsem si ho na druhý mimčo, podle recenzí tady, a po měsíci jsme ho prodali (a to jsme ho vlastně meli jen v obýváku na spaní doma). Je strašně těžkej a hrozně blbě se mi sundavala korbička. Byl to vždycky boj. Před tím jsme měli Hoco Ranger X sportsline, tak možná že jsem měla srovnání s tím - měl tak o 5kg míň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí