Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
aneb Proč jste si tento kočárek pořídily vy, holky? A máte k němu ještě jiný, např. golfky?
Ahoj, já jsem tenhle kočárek moc a moc a moc chtěla..ale rozum nakonec zvítězil a ted už vím, že to bylo poblouznění hormonama:-)
je to krásnej kočárek tak na kafe, ale jinak je to nepraktický..
tak já ho mám a jsem maximálně spokojená! měla jsem ještě quinny buzz,ale ten jsem prodala, absolutně se nedal s tímhle srovnat! STOKKE XPLORY je opravdu super!!
Já ho mám také doma (jen sporťák) a neměnila bych, používáme od 6 měsíců. Je bezvadně ovladatelný, polohovatelný až do lehu, sedačka se dá přehodit po i proti směru jízdy a lze ji nastavit do různé výšky. Dá se přizpůsobit menšímu dítěti za pomoci vložky, která se pak pro větší zase vyndá. Na hory si ho nebereme (kupovala jsem starší s ojetými kolečky bez vzorku, ale i jinak by to asi nebylo ono), ale kamkoliv po městě na normálním povrchu jede v pohodě, kolečka jsou gumová. Máme ještě quinny buzz (vč. korbičky), ten bereme jako teréňák, ale rozdíl to není, na horách se s ním v horším terénu jezdilo mizerně. Hlavně mi přijde, že Stokke je oproti Buzzu prostornější (Adél je 16 měsíců). Ještě dodávám, že nemáme nový model Stokke, ale asi tak 4 roky starý, bez odklápěcího madla vpředu, dnes už jsou podle letáku tyto kočárky zase propracovanější. V řadě diskusí je možné se dočíst kritiky (jak je to barová židle, kavárenský kočár pro „pipinky“, strašný design, apod.), zajímavé ale je, že ho nikdo z oněch kritizujících dam nemá, maximálně si ho podle vlastních slov zkoušely v obchodě nebo ho jen někde zahlédly… Lze koupit i starší levnější, takže komu se designem líbí a pozornost okolí mu nevadí, za sebe doporučuji.
ano souhlasím naprosto s Ytus, že ho kritizují hlavně dámy, které ho nemají !!!! ![]()
Ahoj
za pár dnů čekáme příchod naší holčičky na svět!! Také jsme se rozhodli pro kočárek Stokke
už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším!! Štvou mě kritiky lidí, co ho nemají, jen ho někde viděli a myslí si, že musí být děsný!! Jsem ráda, za vaše osobní zkušenosti, zvedly mi náladu v době, kdy i mě známé říkaly, že musí být strašný, co jsme to vybrali, že jsou na něj špatné recenze!! Přeji všem pěkný den ![]()
Ahoj, miminko zatím nemám ani nečekám, ale pro Stokke Xplory jsme s manželem rozhodnuti už nekolik let. Moc se nám líbí svým bezkonkurenčním skandinávským designem, ale zaujal mě i přístupem k dítěti, tím, jak je mimi vysoko, tak je prostě součástí všeho dění. Již jsem ho několikrát vyzkoušela - jezdí skvěle - a ptala se několika maminek, které ho mají, a vždycky byly všechny reakce pozitivní. Takže už se moc těším, až v něm jednou miláčka budu vozit!!!
já s ním neměla problémy ani v zimě, ale nutno podotknout, že určitě žádný kočár není do hlubokého sněhu !!! jinak stokke je opravdu u nás jednička, zítra mám termín porodu a máme ho opět - teď ten novější model růžový, u první holčičky jsme měli ten starší model tyrkysový ![]()
Stokke je krásný
(znáte tu „zimní“ verzi s kožešinkou?
).
Já jen chci podotknout, že kočáry do hlubokého sněhu existujou. Jeden takový mám. Projedu s ním i to co nejde projet autem.
jaký máš mooch kočár do sněhu? díky… tak moje auto zase vyjede všechno… mám hummera ![]()
já mám taky terénní Volvo xc90 a předtím jsem měla dokonce Patrola - ten taky vyjel všechno. Ale loni v prosinci, zrovna když byla kalamita, tak Patrola mi nějakej chlap naboural a asi měsíc jsem jezdila s Mazdou a jak jsem byla zvyklá všechno projet, tak jsem holt všechno neprojela a mazala jsem domů pro kočár
- mám Mutsy Urban rider - čtyřkolka, velký nafukovací kola, zatáčecí zadní náprava. Do terénu a do sněhu luxus.
jo jo , tak to je „tereňák“, to máš pravdu
my měli u první ještě quinny buzz na hory, ale byl na tom stejně , jako stokke, tak teď už to neřeším ![]()