I Love Stokke

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
175
3.1.11 23:57

I LOVE STOKKE

:mavam: aneb Proč jste si tento kočárek pořídily vy, holky? A máte k němu ještě jiný, např. golfky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
182
8.1.11 17:24

Ahoj, já jsem tenhle kočárek moc a moc a moc chtěla..ale rozum nakonec zvítězil a ted už vím, že to bylo poblouznění hormonama:-)
je to krásnej kočárek tak na kafe, ale jinak je to nepraktický..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dominika111
10.2.11 21:24

stokke

tak já ho mám a jsem maximálně spokojená! měla jsem ještě quinny buzz,ale ten jsem prodala, absolutně se nedal s tímhle srovnat! STOKKE XPLORY je opravdu super!!

• Citovat
  • Upravit
Ytus
27.2.11 19:04

Já ho mám také doma (jen sporťák) a neměnila bych, používáme od 6 měsíců. Je bezvadně ovladatelný, polohovatelný až do lehu, sedačka se dá přehodit po i proti směru jízdy a lze ji nastavit do různé výšky. Dá se přizpůsobit menšímu dítěti za pomoci vložky, která se pak pro větší zase vyndá. Na hory si ho nebereme (kupovala jsem starší s ojetými kolečky bez vzorku, ale i jinak by to asi nebylo ono), ale kamkoliv po městě na normálním povrchu jede v pohodě, kolečka jsou gumová. Máme ještě quinny buzz (vč. korbičky), ten bereme jako teréňák, ale rozdíl to není, na horách se s ním v horším terénu jezdilo mizerně. Hlavně mi přijde, že Stokke je oproti Buzzu prostornější (Adél je 16 měsíců). Ještě dodávám, že nemáme nový model Stokke, ale asi tak 4 roky starý, bez odklápěcího madla vpředu, dnes už jsou podle letáku tyto kočárky zase propracovanější. V řadě diskusí je možné se dočíst kritiky (jak je to barová židle, kavárenský kočár pro „pipinky“, strašný design, apod.), zajímavé ale je, že ho nikdo z oněch kritizujících dam nemá, maximálně si ho podle vlastních slov zkoušely v obchodě nebo ho jen někde zahlédly… Lze koupit i starší levnější, takže komu se designem líbí a pozornost okolí mu nevadí, za sebe doporučuji.

• Citovat
  • Upravit
klára20
27.2.11 22:01

ano souhlasím naprosto s Ytus, že ho kritizují hlavně dámy, které ho nemají !!!! :wink:

• Citovat
  • Upravit
175
5.3.11 22:00

:srdce: Ahoj holky, díky za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.9.11 09:56

Ahoj :-) za pár dnů čekáme příchod naší holčičky na svět!! Také jsme se rozhodli pro kočárek Stokke :-) už se nemůžu dočkat, až ho vyzkouším!! Štvou mě kritiky lidí, co ho nemají, jen ho někde viděli a myslí si, že musí být děsný!! Jsem ráda, za vaše osobní zkušenosti, zvedly mi náladu v době, kdy i mě známé říkaly, že musí být strašný, co jsme to vybrali, že jsou na něj špatné recenze!! Přeji všem pěkný den :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Princezna L.
29.12.11 13:39

Ahoj, miminko zatím nemám ani nečekám, ale pro Stokke Xplory jsme s manželem rozhodnuti už nekolik let. Moc se nám líbí svým bezkonkurenčním skandinávským designem, ale zaujal mě i přístupem k dítěti, tím, jak je mimi vysoko, tak je prostě součástí všeho dění. Již jsem ho několikrát vyzkoušela - jezdí skvěle - a ptala se několika maminek, které ho mají, a vždycky byly všechny reakce pozitivní. Takže už se moc těším, až v něm jednou miláčka budu vozit!!!

• Citovat
  • Upravit
1296
29.12.11 22:28

a jak je to v zimě,ve sněhu.....?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
30.12.11 09:25

já s ním neměla problémy ani v zimě, ale nutno podotknout, že určitě žádný kočár není do hlubokého sněhu !!! jinak stokke je opravdu u nás jednička, zítra mám termín porodu a máme ho opět - teď ten novější model růžový, u první holčičky jsme měli ten starší model tyrkysový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
30.12.11 09:32

Stokke je krásný :srdce: (znáte tu „zimní“ verzi s kožešinkou? :mrgreen: ).
Já jen chci podotknout, že kočáry do hlubokého sněhu existujou. Jeden takový mám. Projedu s ním i to co nejde projet autem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
30.12.11 12:21

ano tu zimní sadu mám také :-) fialovou , nááádherný kousek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
30.12.11 12:22

jaký máš mooch kočár do sněhu? díky… tak moje auto zase vyjede všechno… mám hummera :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
30.12.11 12:31

já mám taky terénní Volvo xc90 a předtím jsem měla dokonce Patrola - ten taky vyjel všechno. Ale loni v prosinci, zrovna když byla kalamita, tak Patrola mi nějakej chlap naboural a asi měsíc jsem jezdila s Mazdou a jak jsem byla zvyklá všechno projet, tak jsem holt všechno neprojela a mazala jsem domů pro kočár :mrgreen: - mám Mutsy Urban rider - čtyřkolka, velký nafukovací kola, zatáčecí zadní náprava. Do terénu a do sněhu luxus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253
30.12.11 13:02

jo jo , tak to je „tereňák“, to máš pravdu :-) my měli u první ještě quinny buzz na hory, ale byl na tom stejně , jako stokke, tak teď už to neřeším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí