I Love Stokke

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
27.10.14 12:13

Stokke Xplory Winter Kit

Zdravím, chci se zeptat zkušených - jak dlouho se dá využívat zimní sada na Stokke? Mám na mysli zda je určena jen pro nejmenší miminka nebo ji využiju i pro ročního chlapečka, na obrázcích se mi ten přední kryt nezdá moc velký, tak abychom se tam vlezli :roll: Předem děkuji za rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.10.14 19:45

@Annie111 Na ročního zimní sadu určitě využiješ. Ono zdání klame, místa je tam dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.10.14 20:30

Děkuji za odpověď :) a vlezeme se i ve dvou letech? Nebo je lepší použít nožičkový fusak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.10.14 20:54

@Annie111 S dvouleťákem zatím nemám osobní zkušenost, to budu mít až po zimě:) ale, co jsem četla diskuzi na MK, tak mamči psaly, že když už je opěrka na nohy vysunutá až do té nejnižší polohy, je lepší dát kryt jenom přes nohy a ne přes celou opěrku, že to pak moc pne, či co (snad jsem to popsala srozumitelně). A fusak bude v zimě určitě potřeba. On ten kryt neprofoukne, ale není nějak extra teplý. V podsatě je to takový „nánožník“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.10.14 20:58

Hned jsem o něco chytřejší :-) díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
27.10.14 21:04

@Annie111 Není za co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
29.10.14 16:27

Holky, sháním nějakou šikovnou paní, která by mi ušila na starší tip Stokke novou stříšku s kožešinovým lemem. Pokud budete mít nějaký kontakt, předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
4.12.14 23:23

@zoe546 to snad někdo umí? :think: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
4.12.14 23:46

@zoe546
Vím o jedne paní na fb co šije boudy, potahy nanozniky atd. Ne vyloženě stokke, na různé kočárky- můžeš se zeptat jestli by zvládla stokke-myslím proc ne. Všichni si ji chválí, já osobni zkušenost nemam. Zkus na fb Zadat síti moncicak. Ma jako profilovku myslím modrého moncicaka. Kdybys nemohla najít písni mi sz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
6.12.14 23:00

@Mikys Díky ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
793
6.2.15 12:15

Holky neprodáváte někdo winter kit? na xplory 2014 díky za nabídky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.2.15 08:41

ADAPTERY KE KOCARKU STOKKE A AUTOSEDACCE CYBEX

Ahoj holky, sice je to mimo tema ale potrebuji radu jelikoz to nemuzu nikde dohledat.:( mam kocarek STOKKE xplory a chtela bych autosedacku CYBEX ATON jake koupit adaptery aby mi to pasovalo jak na kocar tak na autosedacku? moc dekuji za pomoc, uz nevim kde se mam zeptat. a tady je vas hodne s timto kocarkem, tak snad se najde nekdo kdo ma i tu autosedacku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí