Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, chci se zeptat zkušených - jak dlouho se dá využívat zimní sada na Stokke? Mám na mysli zda je určena jen pro nejmenší miminka nebo ji využiju i pro ročního chlapečka, na obrázcích se mi ten přední kryt nezdá moc velký, tak abychom se tam vlezli
Předem děkuji za rady ![]()
@Annie111 Na ročního zimní sadu určitě využiješ. Ono zdání klame, místa je tam dost ![]()
Děkuji za odpověď
a vlezeme se i ve dvou letech? Nebo je lepší použít nožičkový fusak?
@Annie111 S dvouleťákem zatím nemám osobní zkušenost, to budu mít až po zimě:) ale, co jsem četla diskuzi na MK, tak mamči psaly, že když už je opěrka na nohy vysunutá až do té nejnižší polohy, je lepší dát kryt jenom přes nohy a ne přes celou opěrku, že to pak moc pne, či co (snad jsem to popsala srozumitelně). A fusak bude v zimě určitě potřeba. On ten kryt neprofoukne, ale není nějak extra teplý. V podsatě je to takový „nánožník“.
Holky, sháním nějakou šikovnou paní, která by mi ušila na starší tip Stokke novou stříšku s kožešinovým lemem. Pokud budete mít nějaký kontakt, předem děkuji.
@zoe546
Vím o jedne paní na fb co šije boudy, potahy nanozniky atd. Ne vyloženě stokke, na různé kočárky- můžeš se zeptat jestli by zvládla stokke-myslím proc ne. Všichni si ji chválí, já osobni zkušenost nemam. Zkus na fb Zadat síti moncicak. Ma jako profilovku myslím modrého moncicaka. Kdybys nemohla najít písni mi sz.
Holky neprodáváte někdo winter kit? na xplory 2014 díky za nabídky
Ahoj holky, sice je to mimo tema ale potrebuji radu jelikoz to nemuzu nikde dohledat.:( mam kocarek STOKKE xplory a chtela bych autosedacku CYBEX ATON jake koupit adaptery aby mi to pasovalo jak na kocar tak na autosedacku? moc dekuji za pomoc, uz nevim kde se mam zeptat. a tady je vas hodne s timto kocarkem, tak snad se najde nekdo kdo ma i tu autosedacku. ![]()