Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Stokke je fakt moc hezký kočárek. Neznám maminku, která by se za ním neotočila. Taky se mi líbí.Je ovladatelný, sedačka se dá přehodit i proti směru jízdy a korbičky se dají nastavit do různé výšky. Ještě oceňuji to, že když chcete vyjet po schodech, tak nejsou žádnou překážkou.
To jsem si vyzkoušela na vlastní kůži - super!!!
ALE!!!!!
![]()
Jizdní vlastnosti - katastrofa!!!!!!
Řekla bych že Stokke je skvělý na jízdu po obchoďáku, kde je naprosto rovná podlaha!!!!
Vždyď nemá vůbec žádné odpružení a když jsem s ním jela po jakékoli nerovnosti ( tím nemyslím oraniště ALE BĚŽNÝ CHODNÍK!!!)- Měla jsem celou cestu pocit, že z dítěte vytřesu dušičku!!!! Chudáček.
Styděla jsem se, když se za mnou jedna paní otočila a koukala do kočárku, jak miminku poskakuje celé tělíčko…
Já teda nevím, ale pro mě je důležitější, aby mimi mělo alespoň trochu pohodlí… ale spousta maminek dá přednost designu ![]()
Doporučím - před koupením kočárku nejdříve někde vyzkoušet - opravdu venku, v obchodě je každý kočár super…tam nic nepoznáte!!!
Nechci, aby to vyznělo špatně, a nechci nějak shazovat názory maminek, které píšou, že je super.
KAŽDÝ UŽIVATEL MÁ JINÝ NÁZOR A HLAVNĚ ZÁLEŽÍ NA TOM, KDE S KOČÁRKEM BUDETE JEZDIT A CO OD NĚJ OČEKÁVÁME. ![]()
Ale za mě Stokke NÉÉÉÉÉÉÉÉ ![]()
Souhlasím
Veškerou kritiku jsem slyšela od „chytrolínů“,kteří Stokke viděli tak někde za výlohou, nebo se s ním projeli po obchodě. Kočárek je pro mě velká jednička s hvězdičkou. Máme novější model…rozíly oproti staršímu jsou: snadno odcvaknutelné madlo,zadní potah na sedačku,větší síťka v boudičce, jiný materiál textilu, novější model má na boudě ještě takový kšilt, který lépe stíní a kryje, jiná a větší nákupní taška,možnost montáže skejtíku pro větší dítko,snadněji vysunutelná a obleji tvarovaná podpěra nožiček,jiná barva skládací „destičky“ a brzdy…toť asi vše
Ale ať starší nebo novější model, kočárek je perfektní. Každopádně bych Stokke nevyměnila ani za nic…maximálně zase za Stokke ![]()
Tak to jsou nesmysly, které vykládají lidi, co Stokke viděli maximálně někde za výlohou… Já jsem naopak snad ještě nepotkala „plnohodnotnou“ uživatelku Stokke, která by nebyla spokojená. A podotýkám, že já jsem Stokke kupovala POUZE na základě tolika kladných recenzí a tolika ocenění, která Stokke vyhrál ![]()
Ve sněhu nijak velký problém. Pokud je vyloženě nějaká závěj,kudy potřebuješ projet,tak sklopíš přední kola a jedeš po zadních (jako např. při jízdě v písku a jiném náročném terénu)…Já měla i Casualplay S4 s velkými nafukovacími koly a ten byl katastrofální - ve sněhu jsem měla pocit,že tlačím zabržděný kočár…takže ani velká kola atd. člověka ve sněhu holt nespasí, aby se ve sněhu jezdilo „pohodlně“.,tak bys musela mít nějaký sněžný skútr ![]()
Dobrý den,
jsem neštastní chtěla bych si kočarek pořidit, ale čtu nazory jak se blbě s nim jezdi po kostičkach ve měste trabe a na nerovnem povrchu, že to s ditětem drnca natolik, že chudak cely naskakuji dost maminek mě napsalo, že jsem sobecka pipina co bude ubližovat svojemu diteti :-/ a to ja nechci jinak do kočarku jsem zamilovana.
Holky prosím, mám Xplory první generace a jelikož čekáme, sehnala jsem si na bazaru korbičku. Problém je, že můj stokke má zapínání stříšky z prava do leva a korbička z leva do prava
nevíte z ktrého roku byla tahle kolekce a jestli by se dala sehnat stříška, se zapínáním z leva do prava? Jinak budu muset zkusit sehnat zip, který mi buede pasovat na mojí sříšku a přešít si ji.
No, holky, tak taky mám stokke a miluju stokke, tudíž se k vám přidávám. Sice mám staršín verzi, ale kvůli té nové bych rodila stále dokola. takže ![]()
Ahoj maminky, ja jsem na výběr kočárku narocna nebyla, ale muj pritel ano a vybral stokke crusi. Je moc krásný a take se za nim hodně lidi otoci a ma krasne prostornou korbicku.Jen je vhodny spis pro větší maminky a ja jsem prcek, proto jsem se rozhodla, že sportak koupime na jaro jiny a nebudu dokupovat sedacku na tento. Jak jsem alr „zmlsana“ designem stokke, tak uz se mi ty ostatní kocarky nelibi. Proto uvazuji p stokke scoot. Mate nekdo zkusenosti? A maminky co mate xplory. Jak chodite nakupovat? Mate vsichni auta, nebo chodite s batohem? Kdyz se do nej toho moc nevejde. To je jen otázka ciste ze zvědavosti.
@Mikys ja mam stokke xplory a nakup se mi vejde do te spodni nakupni tasky a kdyz ne, tak si zavesim treba plinky nebo igelitku na rukojeť a jedu domu ![]()
Holky, máte někdo deku ke stokke? Uvažuji o black multi, jaká je kvalita? jak se pere?
@zoe546
Ja ji nemám, ale taky uvazuji o koupi, je moc pekna a dobry material mi přijde. Mohla by byt levnejsi no. Ale v nextu jsem viděla trochu podobnou; jen barevnejsi a o 500kc levnejsi.
@Mikys píše:
@zoe546
Ja ji nemám, ale taky uvazuji o koupi, je moc pekna a dobry material mi přijde. Mohla by byt levnejsi no. Ale v nextu jsem viděla trochu podobnou; jen barevnejsi a o 500kc levnejsi.
@Mikys píše:
@zoe546
A jaká se vám líbí? Black multi nebo brown multi?
Mám green multi k barvičce puprple a je skvělá na omak příjemná, peru ji na program vlna v tekutém prostředku. Na krajích má patenty, kterými se připne ke kočárku a nepadá
Je sice dražší, ale k tomu kočárku skvěle ladí ![]()