Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@blondilek píše:
Mám green multi k barvičce puprple a je skvělá na omak příjemná, peru ji na program vlna v tekutém prostředku. Na krajích má patenty, kterými se připne ke kočárku a nepadáJe sice dražší, ale k tomu kočárku skvěle ladí
dekuji za info.Moc!A jeste dotaz-mam starsi typ stokke, pripnu deku i na nej?
@zoe546
Prosimte a jak se ty dvě deky liší, jde jen i barvu? Jestli jo tak se mi libi vsechny, ale budu mit červený kocar, tak by se mi hodila s tim cervenym pruhem, nebo ta cernosedohneda.
@blondilek píše:
Na ten starší bohužel ne, nemá po stranách patenty
To nevadí, budu ji mít do kočárku jen tak, případně to přehodím na něj když budeme s ním stát. Na třetí
chci Stokke nový, tak to bude aspoň do zásoby. Budu tu deku opatrovat.
@Mikys píše:
@zoe546
Prosimte a jak se ty dvě deky liší, jde jen i barvu? Jestli jo tak se mi libi vsechny, ale budu mit červený kocar, tak by se mi hodila s tim cervenym pruhem, nebo ta cernosedohneda.
jenom barevně, tvá volba je taky super. ![]()
Já jsem si pořídila Xplory už v lednu, do porodu mám 3 týdny a už se nemůžu dočkat až ho projedu. Jinak nevím co všichni řeší ty přední kola, když si vezmu Bugaboo cameleon, tak má vepředu daleko menší kolečka a sousedka s ním drandí úplně všude.
Ahoj, nemate prosim nektera zkusenost s opravou kocarku, resp. servisem v Praze, kde kocarky Stokke opravuji?
Predem diky za odpovedi!
@LenkaNaty píše:
Ahoj, nemate prosim nektera zkusenost s opravou kocarku, resp. servisem v Praze, kde kocarky Stokke opravuji?
Predem diky za odpovedi!
Dobra a levna opravna kocarku v Praze je v ulici Pivovarnicka. Pry opravuje vsechny druhy kocarku
@LenkaNaty Babiez v Letňanech nabízí gratis servis na kočárky koupené u nich. Možná by se dala oprava domluvit tam. Nevím, který podvozek máš, ale Xplory bych se bála svěřit někomu, kdo s ním nemá zkušenosti.
Provizorne:) Partner ho alespon zprovoznil tak, ze brzdi jedno kolecko. Predtim nebrzdilo zadne a pri jizde kocarek vydaval zvuky jako by mel motor:D Zjistili jsme, ze Stokke opravuji v obchode Anna Viktorie, ale jelikoz je to pro nas na druhem konci Prahy, tak zkusim jeste tyto tipy. Dulezite je, ze muzem s kocarkem jezdit. Mela jsem na jeden den pujcene Bugaboo a to se mi teda nelibilo, strasny.. Proste I love Stokke:)
@LenkaNaty TAk to je přítel dobrej. Já bych z toho měla strach
Já tak maximálně stříknout „wédéčko“.
Tak dej pak vědět, jak jste dopadli.
Taky jsem musela zaukolovat manzela u naseho prvniho stokkeho, koupila jsem jety a nebrzdil. Manzel ho rozmontoval, nechal udelat nove brzdove lanko a cely to dal dohromady. Pak uz brzdil skvele
No a nakonec uznal, ze je to skvely kocarek a mohla jsem si koupit novy ![]()
Tak v Anna Viktorie opravuje sikovny pan, kdyz se mu predem zavola a domluvi termin, drobne opravy opravi do druheho dne, jako tu nasi, kde bylo potreba jen nove brzdove lanko. A popripade lze opravovat v Letnanech Babiez, tam Stokke take servisuji, ale s temi nemam zkusenosti.