Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminy,
prosím máte některá zkušenost s tímto internetovým obchodem. Chtěla bych objednat kočárek, ale něco se mi tam nezdá v té jejich komunikaci, děkuju moc za Vaše skušenosti
Ahojky!!No my objednali kočárek(adresu jsem dávala na jinou diskuzi-protože jsme přišli na to,že tam mají levněji kočárky,než v Čr)a ted čekáme na instrukce,zatím jsme nic neplatili,tak uvidíme-kdy kočár přijde
(měli akci na fusak zdarma+sítka+pláštěnka)tak jsem zvědavá,co pošlou!
No já to chci z této adresy taky kvůli ceně a jak píšeš ta akce je taky hezká a využijeme ji. Instrukce mi přišli - napsala jsem si i zvlášť o ně, ale nezdá se mi, že mi paní vyvrací fusák který jsem si vybrala a mají napsané na dobírku-peníze chtějí předem a mají napsané 10euro poštovné a chtějí 30. No ale vzhledem k tomu, že je to hlavní distributor DorJanu, který chci tak si říkám,že by to mělo být v poho, ale mám strach z toho poslat peníze do neznáma ![]()
Na jejich stránky jsem zabrousila a
Nikito - oni to tam nenapsali, ale poštové je vyšší, protože k nám do ČR kočárek pošlou jako do zahraničí a oni mají ceny uvedený jen při dodání na Slovensko.
Možná i kvůli tomu chtějí peníze předem.
Teruna píše:
Nikito - oni to tam nenapsali, ale poštové je vyšší, protože k nám do ČR kočárek pošlou jako do zahraničí a oni mají ceny uvedený jen při dodání na Slovensko.
jo to zní rozumně a jsem ochotna to respektovat, ale nechápu že když jsem si k tomu objednala fusak, dle jejich instrukcí tak mi napsali že není teplý a dobrý a řeči. Ale já vím jaký je a chci ho. To jsem jim taky odepsala a teď čekám na odpověď.
Přesně tak!!Tak také chápu těch 30 euro,přece jen je to do „zahraničí“a hlavně i tak to vyjde laciněji!!Měli jsme radost z té ceny-a tak jsem to holkám napsala na diskuzi o Dorjánku ![]()
A my zadali platbu na dobírku,takže předpokládáme platbu až po předání,no jsem na to také zvědavá,kdy a za jakých podmínek kočár dorazí!
A barvu fusaku jsem si vybrali sami a zadali kod do objednávky..
nikita066 píše:Teruna píše:jo to zní rozumně a jsem ochotna to respektovat, ale nechápu že když jsem si k tomu objednala fusak, dle jejich instrukcí tak mi napsali že není teplý a dobrý a řeči. Ale já vím jaký je a chci ho. To jsem jim taky odepsala a teď čekám na odpověď.
Tak to je fakt zvláštní jednání
nemají ho nabízet
doufám a věřím ve slušné jednání-jinak mají po kšeftech,asi bych jim udělala „reklamu“
jako 10 tisíc není pětistovka!!
Přesně jak píšeš, no jsem zvědavá co odepíšou. Jaký kočárek jste vybrali? A jaký fusák?
My Dorjan danny sport prestige 2011-modrý+k tomu u nich modrý fusak vyteplený s tou ovečkou
Tak jsem taky zvědavá,co přijde a jak to bude!!!!
Já ten hnědý. Dneska mi došlo číslo účtu, že jim mám poslat poníze, a pak zašlou kočík, tak uvidíme.
Tak zažádala jsem si ještě o číslo účtu v mezinárodním formátu, protože to co mi poslali, by asi neprošlo a název firmy udaly OPTIMAL SK, s.r.o. - což mi našlo http://www.optimalsk.sk/index.php?…
tak já už fakt nevím, místo abych byla klidnější, tak zase čučím co to je ![]()
ježíš,tak jsou normální??!!
No nám zatím neposlali ani žádné instrukce-ohledně dodávky,nebo platby!!To je radost,ale at zase ty zákazníky pochopí trochu!!Oni když při dobírce nedostanou peníze,tak kočár nevydají!!Ale my pošleme deset tis.a pak čekat,co nám za to dají
to je radost!!
Asi se jim připomeneme,a uvidíme!
Koukám,na tu adresu
si zřejmě spletli pojem kčár a kočár
my chceme pro mimino ![]()