Zkušenost s internetovým obchodem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13335
5.1.11 20:09

svetkocikov.sk

Ahoj maminy,
prosím máte některá zkušenost s tímto internetovým obchodem. Chtěla bych objednat kočárek, ale něco se mi tam nezdá v té jejich komunikaci, děkuju moc za Vaše skušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15280
5.1.11 21:48

Ahojky!!No my objednali kočárek(adresu jsem dávala na jinou diskuzi-protože jsme přišli na to,že tam mají levněji kočárky,než v Čr)a ted čekáme na instrukce,zatím jsme nic neplatili,tak uvidíme-kdy kočár přijde :think: (měli akci na fusak zdarma+sítka+pláštěnka)tak jsem zvědavá,co pošlou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
5.1.11 22:05

No já to chci z této adresy taky kvůli ceně a jak píšeš ta akce je taky hezká a využijeme ji. Instrukce mi přišli - napsala jsem si i zvlášť o ně, ale nezdá se mi, že mi paní vyvrací fusák který jsem si vybrala a mají napsané na dobírku-peníze chtějí předem a mají napsané 10euro poštovné a chtějí 30. No ale vzhledem k tomu, že je to hlavní distributor DorJanu, který chci tak si říkám,že by to mělo být v poho, ale mám strach z toho poslat peníze do neznáma :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
5.1.11 22:13

Na jejich stránky jsem zabrousila a
Nikito - oni to tam nenapsali, ale poštové je vyšší, protože k nám do ČR kočárek pošlou jako do zahraničí a oni mají ceny uvedený jen při dodání na Slovensko.
Možná i kvůli tomu chtějí peníze předem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
5.1.11 22:19
Teruna píše:
Nikito - oni to tam nenapsali, ale poštové je vyšší, protože k nám do ČR kočárek pošlou jako do zahraničí a oni mají ceny uvedený jen při dodání na Slovensko.

jo to zní rozumně a jsem ochotna to respektovat, ale nechápu že když jsem si k tomu objednala fusak, dle jejich instrukcí tak mi napsali že není teplý a dobrý a řeči. Ale já vím jaký je a chci ho. To jsem jim taky odepsala a teď čekám na odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15280
5.1.11 22:19

Přesně tak!!Tak také chápu těch 30 euro,přece jen je to do „zahraničí“a hlavně i tak to vyjde laciněji!!Měli jsme radost z té ceny-a tak jsem to holkám napsala na diskuzi o Dorjánku :palec:
A my zadali platbu na dobírku,takže předpokládáme platbu až po předání,no jsem na to také zvědavá,kdy a za jakých podmínek kočár dorazí!
A barvu fusaku jsem si vybrali sami a zadali kod do objednávky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15280
5.1.11 22:22
nikita066 píše:
Teruna píše:
jo to zní rozumně a jsem ochotna to respektovat, ale nechápu že když jsem si k tomu objednala fusak, dle jejich instrukcí tak mi napsali že není teplý a dobrý a řeči. Ale já vím jaký je a chci ho. To jsem jim taky odepsala a teď čekám na odpověď.

Tak to je fakt zvláštní jednání :cert: nemají ho nabízet :evil: doufám a věřím ve slušné jednání-jinak mají po kšeftech,asi bych jim udělala „reklamu“ :mrgreen: jako 10 tisíc není pětistovka!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
5.1.11 22:34

Přesně jak píšeš, no jsem zvědavá co odepíšou. Jaký kočárek jste vybrali? A jaký fusák?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
5.1.11 22:47

Já jsem objednávala prestigue 2011 a fusak x-lander :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15280
6.1.11 10:18

My Dorjan danny sport prestige 2011-modrý+k tomu u nich modrý fusak vyteplený s tou ovečkou :think: Tak jsem taky zvědavá,co přijde a jak to bude!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
6.1.11 13:22

Já ten hnědý. Dneska mi došlo číslo účtu, že jim mám poslat poníze, a pak zašlou kočík, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13335
6.1.11 13:29

Tak zažádala jsem si ještě o číslo účtu v mezinárodním formátu, protože to co mi poslali, by asi neprošlo a název firmy udaly OPTIMAL SK, s.r.o. - což mi našlo http://www.optimalsk.sk/index.php?…
tak já už fakt nevím, místo abych byla klidnější, tak zase čučím co to je 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15280
6.1.11 14:17

ježíš,tak jsou normální??!!
No nám zatím neposlali ani žádné instrukce-ohledně dodávky,nebo platby!!To je radost,ale at zase ty zákazníky pochopí trochu!!Oni když při dobírce nedostanou peníze,tak kočár nevydají!!Ale my pošleme deset tis.a pak čekat,co nám za to dají :roll: to je radost!! :cert: Asi se jim připomeneme,a uvidíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15280
6.1.11 14:18

Koukám,na tu adresu :zed: si zřejmě spletli pojem kčár a kočár :mrgreen: my chceme pro mimino :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15280
6.1.11 14:19

kočár a kočár :mrgreen: tam mělo být.........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí